saçımı başımı yoldurdum geldim:(

her işin bi zor tarafı var ne yazıkki..
öğrenene kadar katlanman lazım..
yada dayanamayacak gibiysen bırak bence eziyet olur kendine..

Bence sen o evde kayınvalidenlerle yaşamaktan, bütün gün onlara hizmet etmekten çok da şikayetçi değilsin, gerçekten mutsuz olsan o ortamdan kurtulmak için her şeye katlanırdın.
Önünde iki seçenek var, ya zorluklarla mücadele edip kendi paranı kazanmaya başlayıp ayrı eve çıkacaksın, ya da eşinin ailesinin bir dediğini iki etmeden o evde onlarla ve onların kurallarına göre yaşamaya devam edeceksin.
Hem onların evinde yaşayıp hem de istediğin gibi davranma şansın yok bunu kabullen artık ve seçimini yap.

Bu arada lise mezunuysan bazı çağrı merkezlerine başvurabilirsin vardiyalı çalışırsın ama vasıflarına göre iyi kazanırsın, marketlere başvurabilirsin sigortan, yemeğin, düzenli maaşın olur. ama anladığım kadarıyla sen zora gelemeyen birisin, bu durumda hiçbir iş yapamazsın çünkü kolay iş diye bişey yok

Kursun bütçesi o kadar demek. Daha iyi bir kursa gidersen eğer dediğin şekilde manken olayı olabilir. Ama çok şikayetçiysen gitmeyeceksin yapacak bir şey yok bence. Yani bunun tavsiye edilecek bir yönünü bulamadım ben.

Hayatta ne kolay ki :) Bazı şeyleri elde etmek için tüm zorluklara katlanmak gerekmez mi? İnsan bir şeyi hedefine koyduysa ve yapmak istiyorsa her şeyi göze alır ve yapar ancak yapmak istemediği, ihtiyacı olmadığı şey ona zor gelir.

Tercih senin arkadaşım kuaför olmak istiyorsan devam yok benim keyfim iyi, kocam bana bakar diyorsan kursa veda zamanı :)

Bugun kursta neler oldu ben onu merak ediyorum. :)

bende birileriyle kavga ettin dayak yedin falan sandım:)

valla hayat zor. emek vereceksin, zorluklara katlanacaksınki bi şeylere sahip olabilesin. yok öyle armut piş ağzıma düş.

Seni çok iyi anlıyorum bende kuaföre saçlarımı yaptırmaya korkuyorum.Kestirmek sorun olmuyor ama ne zaman yaptırsam sonrasında migrenim tutuyor. Malesef sağlık konusu öyle sabredilecek idare edilecek birşey değil. Dügün günümde bile ya akşama migrenim tutarsa diye stresle kuaföre gitmiştim. Sağolsunlar derdimi anlatınca itinalı davrandılar. Önce saçımı yıkayıp saç derimi yumuşattılar sonra asılmadan saçlarımı topladılar. Ancak öyle akşamı iyi kötü devirebildim ama gece eve gider gitmez banyoya koştum. Sen saçın her yapılacağında yıkarsan bu sefer hem üşütürsün hemde saçların heba olur. Valla ben yapamazdım o işi...

ben youtube da gordum birbirlerinin sacini kesiyolardi bile :) yazik bazilari cok igrenc olmustu

Sana çok üzülsemde , bu konularından sonra "herkes hakettiğini yaşar" demeye başladım.

Sen istedin kayınvalideli bir yaşamı, sen istedin seni ayrı bir evde bile oturtamayacak bir adamı.

Herkes aşık oluyor ama aşk akıllarını kullanmalarına engel olmuyor. Ölçüyor biçiyor tartıyor olmayacaksa kimse yıpranmıyor.

Hiç zora gelmiyorsun farkında mısın ?

Eşinle gidecek bir iş istiyorsun, ondan önce eve girecek bir zaman diliminde çalışmak istiyorsun, zorluklarına katlanmadan meslek istiyorsun, bunları yapmayıp gene de kaynanayla aynı yerde olmamayı istiyorsun, para kazanmadan eşinin kuş kadar maaşıyla ayrı ev istiyorsun.

Eşşek gibi çalışırken (haftanın 6 günü belirsiz mesai süresi) bu kadar şeyi ben bile istemiyorum.

Keşke okumasaydım yaaa, şu hayattan çok daha fazla talebim olurdu.

kaderimin oyunu lütven konu acma artik hepimizin bi derdi var ama senin kadar konu acmiyoruz. Dertlerinle bas etmeyi ögrenmen gerek.
Her zaman baskalari yaninda olmiycak.

Allahım hala gülüyorum durduramıyorum kendimi
nediyim Allahta seni güldürsün

başlığı görünce biriyle kavga ettin yoldurdun kendini sandım. ama durum farklıymış. madem bu kuaförlük işini çok istiyorsun kendi saçlarınla oynanmasını istemiyorsun alacaksın bir saçı uzun manken götürecen onu kursa . ben bunun üstünde çalışıcam kimsede benim saçımla oynamasın. bukadar basit...

KK' da fenomen oldun gerçekten, senin en büyük derdin eşinin ailesinin yanında yaşamak değil mi? Genelde konuların hep bu yönde, ayrı eve çıkman eşinin maaşıyla da zor madem, neden bu kadar şikayet ediyorsun anlayamıyorum? Senin şuan hangi iş olsa çalışman lazım, şikayet etmemen lazım, inan ben ben babamın işinde öyle lükslere sahip değilim, tatil, izin vs. yok :)
Zoru görmeden kolay olmuyor maalesef, skınıtın buysa dediğim gibi elini taşın altında sokacaksın başka yolu yok, hem madem sıktın dişini ellettin saçını ki, sende başkalarının saçın da deneme yapıyorsun, demek ki dayanılmayacak birşey değil

Annem de bi ara kuaförlük kursuna gidiyodu gittiği yer güzellik merkeziydi ama. Oradaki herkes kendine ayaklı çalışma makeni almıştı hocaları öyle istemişti. Bence hocanla konuşup ayaklı saç mankeni alabilirsin, izin verecektir buna

kaderiminoyunu çok merak ediyorum hayatın ne zaman düzene girecek. o kadar çok konu açıyorsun ki.. çözüm bulabiliyor musun peki sonunda?

Zaten konu actıkca dahada fazla ıcınde yer edınıyor yasadıgı hersey bazen gulup gecmek lazım herseyı ne kadar cıddıye alıyorsunuz konu sahıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…