- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ya kızlar neden yaa...neden ben bi baltaya sap olamıyorum..iş desen doğru dürüst iş bulamıyorum en son kursa gidim bari dedim kuaförlük kursuna....iş bulana kadar evde durmim dedim kaynanayla...kafam dağılır dedim...bide çok ilgim var kuaförlüğe....neyse bugün ilk gündü başladık .....normalde ben kuaföre gitmem..çünkü saçımla oynanmasından okadar nefret ederimki 2 gün önce kendi saçımı kendim kestim allaha şükür yetenekliyim bu konuda gayet güzel oldu..sırf kimseye saçımı dokundrutmamak için gitmiyodum kuaföre...ama kursta herkez birbirinin saçında bişeyler öğreniyor ...mesela ben birinin saçında örgü öğreniyorum sonra oturyorm o bende öğreniyor....ben mankenler üzerinde öğrenilcek sanıyodum...ay bugünden beri o gelio kafamda bişe deniyo bozuyor yeniden yapıyor çeke çeke bide...resmen migrenim tuttu ..bişeyde diyemedim çünkü bende arkadaşın saçında denedim...ama ben bişeyler biliyorum daha önce kuaförde çalışmıştım falan...bazıları saçı tutmayı bile bilmiyor...benim kafamda öğreniyorlar...ya bu çok saçma değilmi birer tane manken olsaydı da bu eziyeti çekmeseydim...vallaha kafamın dibi ağrıyor ..en son düğünümde gittim kuaföre gelin saçı için daha gitmedim gidemem çünkü dedim ya nefret ediyorum saçımın ellenmesinden..ama bu kursta şimdi olucak şeymi bu yaa..ben kuaförlerin profesyonel ellerne bile dayanamazken kursiyerler saçımı başımı yoldu bugün...ayy kızlar ben napim sırf bu yüzzden bırakabilirim kursu hatta yarın gidip gitmeek konusunda çok kararsızım ..ayy çıldırcam yaaa ..
bu konundan sonra memnuniyetsız olduğunu düşünmeye başladım
yaşadığın durumların içinde hep en olumsuz olanını alıp karşına koyuyorsun sonra ona bakmaktan ıyı guzel olan yanı göremıyorsun
kursa gıtmek ıstıyorsun gıdıyorsun işe gırıyorsun olmuyor çıkıyorsun kımse bişi demıyor tabı bunlar normal olanıda bu gıbı durumlarda çok eleştırı alacak ınsanlar var
bence bıraz ıyı guzeli görmeye çalış ne guzel bı ortamın olmuş keyfını çıkar
Bu tamlama bana aitti......benim gördüğüm insanlar genelde seri davranır......bu derece fobin vara kapısından dahi içeri girmezsin zaten......iş hayatında baktığın zaman memnun olmayacağın bir ton şeyle karşılaşırsın......bu kadar paraya ihtiyacı olan birinin ay saçımı elliyorlar bana fenalıklar geldi deyip şu forumda dert yanması kimse kusura bakmasın ama biraz fazla lüks........içine prenses kaçmış onun........yine de çözüm yolları aramalıydı.....peruk gibi meselaprenseslik sendromu olduğunu düşünmüyorum. kimse ellenmekten hoşlanmak zorunda değil. hoşlanmıyorsan gitme. sonunda henüz yapmak zorunda olduğun bir meslek de değil. o kadar rahatsızsan şansını başka şeylerde dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?