saçımı başımı yoldurdum geldim:(

kendi şansızlığınızı kendiniz yaratıyorsunuz
size kötü eleştiri olsun diye demiyorum
farkındalığınız artsın
hoş bakın hoş olsun
kötüyü çağırınca kötü olur.

ben de herkese saçımı dokundurtmam öyle ama yani çok fazla isyan ediyorsunuz

Son düzenleme:
bence yagmurdan kacarken doluya tutulmus
evde kaynanayla oturmayim diye girmissin bu ise yolarlar tabi sac bas birakmazlar

bende kavga ettin sananlardanım benim sacım cok cabuk dolaşır, kuaförde sinir olurum o sacları çeke çeke acmalarına, seninkiler birde deneyimsiz nasıl sinir oldugunu anlayabiliyorum

Başlık çok ilginç
Kaderimin oyunu, Bişey desen ne olurdu ki ?
Sana ayrıcalık tanısınlar ? bence o kadar imkansız bişey değil
kimse saçının yolunmasını sevmez ama senin kadar isyan da etmez, demek ki senin aşırı bir hassasiyetin var
senin saçınla oynamadı diye o kızlar kuaför olamayacaklarsa onu bilemem

prenseslik sendromu olduğunu düşünmüyorum. kimse ellenmekten hoşlanmak zorunda değil. hoşlanmıyorsan gitme. sonunda henüz yapmak zorunda olduğun bir meslek de değil. o kadar rahatsızsan şansını başka şeylerde dene.

başka kurslara başla takı mesela ugraştırır kafa dağıtır diliş nakış hiç olmadı diksiyon pc tonla kurs var

onu tam olarak bilmiyorum ama bi tanıdığım ustalık belgesi almak için sınava girmişti sınav dediğimde manken saçları çıkmayan saçları ekli cansız büst saç boyama yapmışlar şekil filan vermişler yani öyle olmuş kuaförlük üzerine başka bi kurs yok mu oralarda bende kuaförde kaşlarımı aldırırken saçlarımı kestirirken filan daral geliyo ayy yeter sıkıldım bırak diyesim geliyo ama mecbur dayanıyorum

Son düzenleme:
saçını boyamıyor ya? ne var canım denesın.
sen bu kadar tepkılı olursan, zor meslek sahıbı olursun.
birazcık sabret. evde kaynana dırdırı çekmektense, saçınla başınla oynatman daha iyi değil mi?
sabırlı ol biraz, sende hiçbir şeye gelmiyorsun ama
olsun o kadar
sonunda iyi bir şey var

sende ne eksik biliyor musun; hırs, istek, azim

Son düzenleme:
Allah seni ne etmeye kaderiminoyunu
Saçımı başımı yoldurdum geldim yazmışsın ben de eyvahlar olsun ev derdine kaynanası yoldu kızın saçını dövdü dedim

bu konundan sonra memnuniyetsız olduğunu düşünmeye başladım

yaşadığın durumların içinde hep en olumsuz olanını alıp karşına koyuyorsun sonra ona bakmaktan ıyı guzel olan yanı göremıyorsun

kursa gıtmek ıstıyorsun gıdıyorsun işe gırıyorsun olmuyor çıkıyorsun kımse bişi demıyor tabı bunlar normal olanıda bu gıbı durumlarda çok eleştırı alacak ınsanlar var

bence bıraz ıyı guzeli görmeye çalış ne guzel bı ortamın olmuş keyfını çıkar

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum.
Kimler neler yaşıyor, hayatı biraz olumlu yaşamak, olaylara olumlu bakmak çok önemli.
En azından kendi ruh sağlığımız için.

Kaderimin oyunu, ben de kendi saçını kendi kesenlerdenim, seni anlayabiliyorum, ama bir şeye karar vermişsin, bunun geçici bir süreç olduğunu unutmadan sabret bence..

Konu başlığını görünce dedim Kaderim kaynana görümce ile saç baş oldu...

Sen o evde kaldıkça kendin yolacaksın saçlarını. Bırak kursiyerle yolsun biraz. Belki kurs sonunda iş fırsatın olur kolunda bileziğin olmuş olur...

Farkında mısın sadece şikayet ediyorsun. Bir adım atıyorsan diğer beş adım boyunca ağlıyorsun... Biraz istikrar biraz sabır...

Canım kurs yetkilisi kimse onunla konuş yaptığınız işin profesyonellikle bir ilgisi yok de böyle bir sistem olmaz de mankenler üzerinde saç modellerinin yapılmasını söyle eğer bu mümkün değilse ben kursu bırakıyorum diyebilirsin...Sevgiler.

Bu tamlama bana aitti......benim gördüğüm insanlar genelde seri davranır......bu derece fobin vara kapısından dahi içeri girmezsin zaten......iş hayatında baktığın zaman memnun olmayacağın bir ton şeyle karşılaşırsın......bu kadar paraya ihtiyacı olan birinin ay saçımı elliyorlar bana fenalıklar geldi deyip şu forumda dert yanması kimse kusura bakmasın ama biraz fazla lüks........içine prenses kaçmış onun........yine de çözüm yolları aramalıydı.....peruk gibi mesela

kaderiminoyunu; senin kendınle işin zor be arkadaşım
hiçbir şeye katlanamıyor ve gerçekten istemıyorsun.

Son düzenleme:
cok yuklenmeyelim bence arkadasa ama...
bende ilk basta tepki gosterdim ama bir de onun tarafindan bakmak lazim...
esiyle ayni saatte eve gelmek istemesinin nedeni malum, butun ev ona bakiyor; evde 4 yetiskin insan var hergun doyurulacak...
tamam, bulundugu zor durum nedeniyle is konusunda cok da fazla tercih luksu olmamasi lazim ama daha yeni basladi is arama girisimlerine ve biz ilk basvurdugu yerede ise baslamiyor diye yerden yere vurduk neredeyse...
kuafor meselesinde de cok da haksiz sayilmaz cunku migrenim var diyor...egitim sirasinda da saclari cok fazla cekistirileceginden cok agir gelebilecek ona...migren bir basladi mi saatlerce de gecmek bilmez...hele bir de hergun fon makinasi vs. uygularlarsa off off...
kaderinoyununun yapacagi is hergun sari ilanlar olan bir gazete almak ve hergun o ilanlari tektek incelemek...

Son düzenleme:
Sen gercekten calısmayı ıstemıyorsun kı. Tek amacın evdekı kalabalıktan kacmak, eger bır gun calısırsan o zmnda mutsuz olacaksın
masabası ıs ıstıyorum dıyorsan ona gore hayatını yonlendırecektın. Kımse erkenden evlenıp esının aılesıyle yasaman ıcın zorlamadı kı. Bunu yasamaya baslayıp begenmeyınce calısayım barı dedın. Sımdı calısmayı da begenmedın. Ne olacak? Bıraz mutlu olmayı ogrenebılırsın elındekılerle

sen bu kafayla gidersen mutlu olamayacaksın ve suçu da kadere atacaksın
okuman gereken yaşta kocaya varırsan ayrı eve çıkman gereken yerde kaynana dibine gidersen

birde sanki doktora yapmış tezler hazırlamış gibi aldığın maaşı beğenmezsen bi yere varamazsın sen
güzelim oturduğun yerden kimse sana ev vermez maaşta vermez

yok saçımı ellettirmem yok kocamdan sonra eve gelmem yok bu kadar saat çalışmam
hayatı ne sanıyorsun sen gerçekten anlamıyorum hayır bi sürü diploman seminerlerin kursların olsa anlayacağım da
bu durumdayken neyi beğenmemezlik bu

birde çok zor durumdaymışsın gibi hergün konu açıyorsun bizden de ahh vahh dememizi istiyorsun
üzgünüm kendi düşen ağlamaz oturup hayatına ağlayacağına hareket geç diyeceğim ama bi kulağından girip ötekinden çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…