bugün kuaföre gittim saçımı boyattım ama akıyo dokunduğumda renk elime geliyor 2 başyaj attırdım arasına kırmızı cila yapımadı 10 gün sonra yaparız dediler neden akıyo bu saç ?
Hayır kuruyken akıyo ;(Islakken mi oluyo bu?
En az 1 hafta beklemen lazim yeni saç için
Kalitesiz boyadir o zamanHayır kuruyken akıyo ;(
Ya ne yapabilirim acaba ?Kalitesiz boyadir o zaman
Kuaföre gidip konuşmalı mıyım yoksa normal bi süreç anlamadım ;(Kalitesiz boyadir o zaman
Peki ne yapayım yarın soluğu kuafördemi alayım ya moralim çok bozuldu of ;( evet kırmızımsı tonda ama kuru yani elim hep kırmızı boya oldu dokundukça kuaför bişey yapabilir mi ki ;(Ne renk boya kızıl tonları ise akıyordur? Açma işlemi olmuş o renk tutmaz hemen öyle
Bende anlamadım ilk defa yaptırdım dokundukça ellerim kırmızı oldu bide yıkıyorum elimi tam çıkmıyo boya ;(Saçlar kuruyken aktığını ne duydum ne yaşadım.
Islakken tamam da, kuruyunca akmaz yani.
Bence yarın soluğu kuaförde alın.
saçtan çıkıyo elden çıkmıyo nasıl boyaymış ya oBende anlamadım ilk defa yaptırdım dokundukça ellerim kırmızı oldu bide yıkıyorum elimi tam çıkmıyo boya ;(
Zamanında saçlarımı bitkisel boya ile kırmızıya boyattım açma işlemi uygulanmadan.Bende anlamadım ilk defa yaptırdım dokundukça ellerim kırmızı oldu bide yıkıyorum elimi tam çıkmıyo boya ;(
Peki ne yapayım yarın soluğu kuafördemi alayım ya moralim çok bozuldu of ;( evet kırmızımsı tonda ama kuru yani elim hep kırmızı boya oldu dokundukça kuaför bişey yapabilir mi ki ;(
Tamam çok teşekkür ederim yarın ilk işim kuaföre gitmek olucak ;( inşallah becerir yapar ya ;( şansıma denk gelen kuaföre of of ;(Zamanında saçlarımı bitkisel boya ile kırmızıya boyattım açma işlemi uygulanmadan.
Onda bile akmadı.
Geçen yıllarda açtırarak bakır balyajlar attırdım, onda da akma olmadı.
Tabiki duştayken kahverengi saç bile ilk zamanlar akıyor ama sizinkinde bir iş var.
Yarın gidin, doğru düzgün boyayla boyasın, cila atsın bence.
Ve boyayı hazırlarken markalarına da bakın.
Benim saçım siyah değil kumral onu açtı aralarına kırmızı sürdü eve geldim dokundum hep ellerim kırmızı boynum desen orasıda öyle ;(Kuafore git konus bence kuru iken akan saç duymadim..siyah saci falan acip ustune kizil mi yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?