Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyattım ama akıyo ;(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
bugün kuaföre gittim saçımı boyattım ama akıyo dokunduğumda renk elime geliyor 2 başyaj attırdım arasına kırmızı cila yapımadı 10 gün sonra yaparız dediler neden akıyo bu saç ?

bugün kuaföre gittim saçımı boyattım ama akıyo dokunduğumda renk elime geliyor 2 başyaj attırdım arasına kırmızı cila yapımadı 10 gün sonra yaparız dediler neden akıyo bu saç ?

Islakken mi oluyo bu?
En az 1 hafta beklemen lazim yeni saç için

Saçlar kuruyken aktığını ne duydum ne yaşadım.
Islakken tamam da, kuruyunca akmaz yani.
Bence yarın soluğu kuaförde alın.

Ne renk boya kızıl tonları ise akıyordur? Açma işlemi olmuş o renk tutmaz hemen öyle

Ne renk boya kızıl tonları ise akıyordur? Açma işlemi olmuş o renk tutmaz hemen öyle
Peki ne yapayım yarın soluğu kuafördemi alayım ya moralim çok bozuldu of ;( evet kırmızımsı tonda ama kuru yani elim hep kırmızı boya oldu dokundukça kuaför bişey yapabilir mi ki ;(

Bende anlamadım ilk defa yaptırdım dokundukça ellerim kırmızı oldu bide yıkıyorum elimi tam çıkmıyo boya ;(
Zamanında saçlarımı bitkisel boya ile kırmızıya boyattım açma işlemi uygulanmadan.
Onda bile akmadı.
Geçen yıllarda açtırarak bakır balyajlar attırdım, onda da akma olmadı.
Tabiki duştayken kahverengi saç bile ilk zamanlar akıyor ama sizinkinde bir iş var.
Yarın gidin, doğru düzgün boyayla boyasın, cila atsın bence.
Ve boyayı hazırlarken markalarına da bakın.

Eger sac koyu ise kırmızı renk icin acmasi lazim ama kuruyken akmaz ki saç. Biraz bekle hemen yaptirmamalisin saç bu sonra kökten kestirmek zorunda kalırsın

Peki ne yapayım yarın soluğu kuafördemi alayım ya moralim çok bozuldu of ;( evet kırmızımsı tonda ama kuru yani elim hep kırmızı boya oldu dokundukça kuaför bişey yapabilir mi ki ;(

Bizde arkadaşımın saçını çok kaliteli bir boya ile boyadık oda akıyordu kırmızı tonları olduğu için. Biraz sıkıntı oluyor. Bir de açıcı işlem uygulamış. İstersen bir daha ki sefere kendi boyanı kendin al. İgora'nın çok güzel renkleri var kırmızı tonlarda. Açma işlemi uygulanınca kırmızı tonlar çok akıyor ilk başlarda.

Kuafore git konus bence kuru iken akan saç duymadim..siyah saci falan acip ustune kizil mi yapti

Tamam çok teşekkür ederim yarın ilk işim kuaföre gitmek olucak ;( inşallah becerir yapar ya ;( şansıma denk gelen kuaföre of of ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…