Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyattım ama akıyo ;(

İlk defa yapıyorum diye gittim ama sanırım o kuaföre son gidişim bu arada burdaki arkadaşlar kuru saçın akması normal değil diyorlar ama yinede bi gitsem mi sizce?

Boya acaba kaliteli değil miydi dedim yok dediler bakalım bikaç gün geçsin olmadı yıkarım sürekli ya ;(

Kızlar şimdi kuaförü aradım boya adi değil dedi akması normal dedi şuan
Yoğurdum ekşi demesini beklemiyorduk zaten de...
Kuru saçın aktığını ömrü hayatım boyunca ilk kez duyuyorum.
Saçlarını maviye boyatan yiğenimin bile akmadı yahu, nesi normal olabilir!
Bence artık ona değil, yarın başka bir kuaföre gidip danışın.
İşin uzmanı yönlendirsin sizi.

Baska bir kuafore git Daniş normal mi de.. bana normal gelmedi

bir zamanlar kızıl kullanıyordum çok aktığı için vazgeçtim. ilk boyamada kuruyken saçımla çok oynarsam ellerim hafif kızarırdı, yastığım yakalarım falan.
miks ton demek en yoğunu yani direkt kırmızı. ondandır ama anlattığınız gibi çok fazla akmaması lazım. cilayı da sanırım açma işlemi olduğundan, boyanız biraz otursun diye bekletmiş. yani şu akmalar çıkmalar olacağını bildiği için.
siz bu gece yastığınıza koyu renk bir havlu koyun boyanmasın.

Ayy çok saolun içimi rahatlattınız ya peki bu cilayı atınca bu renk verme durur mu ya ?

Ayy çok saolun içimi rahatlattınız ya peki bu cilayı atınca bu renk verme durur mu ya ?

açıcı uygulandığı için bir süre her yıkamada renk akar, kızılın ömrü zaten en fazla 3 haftadır. canlılığını koruması için cila yapılır. oturması en zor renktir. özellikle ilk yıkamalarda banyoda adam kesiyorum gibi akardı. en yavaş oturan renktir. üstelik zeminde açıcı var. o yüzden çabuk solması normal. cila işleminizi kuaför yaptıktan sonra yine akıcak taki sabitlenene kadar. sabitlendikten sonra ilk yıkamalar yoğun olur, sonra daha az akar. burada saç topiklerinde kızıl saç için cila konusu var ve oldukça detaylı bakın isterseniz. renk korumalı şampuanlar var onları deneyin ve asla sabun sürmeyin.bir de kızıla boyadıktan sonra saçınızı dayanabildiğiniz kadar geç yıkayın. bakım yağları da rengi akıtıyor. platin ve kızıl en zor renkler.

Ya ıslakken aksın sorun değil ama kuruyken saçıma dokununca boya vermesi sıkıntı yaratıyor bende bunu sormuştum aslında ben ya kuruyken saça dokunuyorum elime rengi geliyor cila atıncada kuruyken elimi sürdüğümde boya vermesi Durur mu ki kuru halle boynum kırmızı elim deyince gene aynı sorun?

Bülent Ersoy'un bile saçının boyası akıyor.
Kuaför iddialı sahne saçı yapmışsa sana demek :)

saçını eğer orealla açtırdın isen saçında ciddi hasar var demektir şu an. Saç yapın (pucuklar ) bozulmuş ve saçın boyayı kabul etmiyordur. eger durum bu ise zaten 2 3 yıkamada renkler bozulur.

25 yıldır her renge boyattım saçımı, hiç kuruyken boyayan saçım olmadı. Kızıl tonları banyodayken çok akar, ama sadece banyodayken akar, saç kuruyken akmaz ki. Sizin kuaför kalitesiz değişik bir şey mi kullandı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…