İlk defa yapıyorum diye gittim ama sanırım o kuaföre son gidişim bu arada burdaki arkadaşlar kuru saçın akması normal değil diyorlar ama yinede bi gitsem mi sizce?Bizde arkadaşımın saçını çok kaliteli bir boya ile boyadık oda akıyordu kırmızı tonları olduğu için. Biraz sıkıntı oluyor. Bir de açıcı işlem uygulamış. İstersen bir daha ki sefere kendi boyanı kendin al. İgora'nın çok güzel renkleri var kırmızı tonlarda. Açma işlemi uygulanınca kırmızı tonlar çok akıyor ilk başlarda.
Şimdi aradım sordum miks tonlar olduğu için akması normal dedilerIslakken tamam da kuruyken nasıl akar ki boya
Yoğurdum ekşi demesini beklemiyorduk zaten de...Kızlar şimdi kuaförü aradım boya adi değil dedi akması normal dedi şuan
Şimdi aradım sordum miks tonlar olduğu için akması normal dediler
Yarın gidip sorim bide cila atmak için neden bekler kuaför acaba bideAkması normal ama hiçbir boya kuruyken akmaz tuhaf olan bu bence.
Yarın gidip sorim bide cila atmak için neden bekler kuaför acaba bide
bugün kuaföre gittim saçımı boyattım ama akıyo dokunduğumda renk elime geliyor 2 başyaj attırdım arasına kırmızı cila yapımadı 10 gün sonra yaparız dediler neden akıyo bu saç ?
Ayy çok saolun içimi rahatlattınız ya peki bu cilayı atınca bu renk verme durur mu ya ?bir zamanlar kızıl kullanıyordum çok aktığı için vazgeçtim. ilk boyamada kuruyken saçımla çok oynarsam ellerim hafif kızarırdı, yastığım yakalarım falan.
miks ton demek en yoğunu yani direkt kırmızı. ondandır ama anlattığınız gibi çok fazla akmaması lazım. cilayı da sanırım açma işlemi olduğundan, boyanız biraz otursun diye bekletmiş. yani şu akmalar çıkmalar olacağını bildiği için.
siz bu gece yastığınıza koyu renk bir havlu koyun boyanmasın.
Ayy çok saolun içimi rahatlattınız ya peki bu cilayı atınca bu renk verme durur mu ya ?
Ya ıslakken aksın sorun değil ama kuruyken saçıma dokununca boya vermesi sıkıntı yaratıyor bende bunu sormuştum aslında ben ya kuruyken saça dokunuyorum elime rengi geliyor cila atıncada kuruyken elimi sürdüğümde boya vermesi Durur mu ki kuru halle boynum kırmızı elim deyince gene aynı sorun?açıcı uygulandığı için bir süre her yıkamada renk akar, kızılın ömrü zaten en fazla 3 haftadır. canlılığını koruması için cila yapılır. oturması en zor renktir. özellikle ilk yıkamalarda banyoda adam kesiyorum gibi akardı. en yavaş oturan renktir. üstelik zeminde açıcı var. o yüzden çabuk solması normal. cila işleminizi kuaför yaptıktan sonra yine akıcak taki sabitlenene kadar. sabitlendikten sonra ilk yıkamalar yoğun olur, sonra daha az akar. burada saç topiklerinde kızıl saç için cila konusu var ve oldukça detaylı bakın isterseniz. renk korumalı şampuanlar var onları deneyin ve asla sabun sürmeyin.bir de kızıla boyadıktan sonra saçınızı dayanabildiğiniz kadar geç yıkayın. bakım yağları da rengi akıtıyor. platin ve kızıl en zor renkler.
Gülmek isterdim ama gülemiyırum çok pişmanım yaptırdıma ıslakken aksa neysenede kuru olduğu halde her yerime bulaştı ;(Bülent Ersoy'un bile saçının boyası akıyor.
Kuaför iddialı sahne saçı yapmışsa sana demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?