Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet arkadaşlar saçımı düzelttirdim başka kuaföre. Diğee konuma resim yükleyemediğim için yeni konu açmak zorunda kaldım. Son halinden çok memnun kaldım ama akarsa diye korkuyorum. Akmaması için ne yapmalıyım
evet arkadaşlar saçımı düzelttirdim başka kuaföre. Diğee konuma resim yükleyemediğim için yeni konu açmak zorunda kaldım. Son halinden çok memnun kaldım ama akarsa diye korkuyorum. Akmaması için ne yapmalıyım
Benim saçım platin canım krepe atarak koyu boyadı araları, açıcı uygulamadı yani. Sonra da üstünden cila attı. 200 verdim ben. Fazla geldi ama yapıcak bir şey yok başka bir kuaför adam edemezdi saçımı
Benim saçım platin canım krepe atarak koyu boyadı araları, açıcı uygulamadı yani. Sonra da üstünden cila attı. 200 verdim ben. Fazla geldi ama yapıcak bir şey yok başka bir kuaför adam edemezdi saçımı
Hmmm evet canım bende bu sekilde istemiştim banada fazla geldi bendende 200 istediler bende bi müddet ara verdim bu sevdama düz renk boyatım bidaha boyatınca ombre yaptırcam artık