Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı gri yapmak için

Bibibella

Pro Üye
20 Ocak 2010
45.670
158.982
43
arkadaşlar saçımı gri yapmaya karar verdim bayağı oldu siyaha yakın bir saçım vardı yavaş yavaş açtım bazı yerlerde az turunculuklar kalsada yeterince açıldığını düşünüyorum hatta diplerim çok çok açık :KK53: neyse ben nevacolor gümüş boyasını aldım bir tutam denedim ama yeşil gibi bir gri oldu istediğim daha koyu bir gri sizce boyaya az mavi katsam güzel bir gri elde edermiyim o_O
bu arada nevacolor yoğun fuşyasını gördüm dayanamadım aldım bir tutamda onu boyadım 10dk durmadına rağmen nasış tuttu çok canlı yoğun bir renk denemek isteyenlerin haberi olsun :KK66: buda fuşyadan kareler

en son açtığım halinide eklim ilk sayfaya :KK66: gözlüklü olanlar :KK53:

Son düzenleme:
arkadaşlar saçımı gri yapmaya karar verdim bayağı oldu siyaha yakın bir saçım vardı yavaş yavaş açtım bazı yerlerde az turunculuklar kalsada yeterince açıldığını düşünüyorum hatta diplerim çok çok açık :KK53: neyse ben nevacolor gümüş boyasını aldım bir tutam denedim ama yeşil gibi bir gri oldu istediğim daha koyu bir gri sizce boyaya az mavi katsam güzel bir gri elde edermiyim o_O
bu arada nevacolor yoğun fuşyasını gördüm dayanamadım aldım bir tutamda onu boyadım 10dk durmadına rağmen nasış tuttu çok canlı yoğun bir renk denemek isteyenlerin haberi olsun :KK66: buda fuşyadan kareler
kızz nasıl açmışsınnn sapsarı olmuş saçın tebrikler
fusya da pek güzel

gride çok güzel ama . bence baya açmışsın ama sanırım daha açılsa platinimsi olsa gri daha iyi tutar gibi
evet bi tık daha açılırsa platine doğru yol alıcak :KK53: tabi az yıpranma var ama öyle çok kötü durumda değil saçlarım bilmiyorum daha tam karar vermedim bu aradada dinlenmiş oluyor tabi :)

diyorum ya maşşallah kaliteli saçım var anama çekmiş :KK48: bide en son açalı 1 hafta oluyor dipleri görsen nasıl çıktı şaşırıyorum nazar değmesin :63:
maşalllah :nazar:
dip olayı uyuz olmasa hiç daha iyi :KK70:
yakında öyle birşey çıkar belki
dip çıkmayan boya :KK70: :KK70:

uvvvvvvvvvvvv maşallah yaaa
kız saçların ne uzamışşş bibi
evet aşırı açılmış ama dorelik var gri olmama nedeni bu olabilir canım
sağol canım daha yeni kestirdim bide çok çabuk uzuyor ondan rahat kestiriyorum :KK53: evet dorelik var biraz o dore olan kısımlara süreyim diyorum gene, mavi boyada aldım grilerin içine az katarsam daha iyi tutar diye düşünüyorum

buda yeni denemem biraz gümüş çok azda mavi koydum ama turkuaz yeşil gini bişey oldu gri yapamicam galiba ben :KK53: aslında çok güzel parlak bir yeşil oldu yeşilmi yapsam ne :KK70:

Eklentiler

• received_10207108001357961.jpeg
    received_10207108001357961.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 111
  • received_10207108001317960.jpeg
    received_10207108001317960.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 140
ayy yazık saçlarına nasıl kıyabiliyosun böyle :KK43: gri yapma saçlarını gencecik yaşında yaşlı görünme canım boşver :)) çok oynama o güzelim saçlarınla valla benim burda içim acıdı resmen :KK43:

X