Saçımı kapatmak istiyorum ama annem izin vermiyor :(

Evet oluyor dini konular hassas olduğu için sanırım.Ve burda bir sürü inançtan insan olduğu için biri çıkıp size tam ters bişey söyleyebilir,kendinizi tartışmanın ortasında bulursunuz
Buda hiç hoş olmuyor.

Bu uyenın cınsıyeti ne? kIZ! peki bı derdı mı var, yardımamı ıhtıyacı var, farklı fıkırlere, objektıf gorusleremı ıhtıyacı var, içinimi dökmek istemiş? EVET!
ozaman tesetturlu hanımlar bu sıteye uye olamasın oldu mu arkadasım? kızı yonlendırmek kötü bişeymi? abuk sabuk bı yorumla gelen olursa, o senın fıkrın bu benım fıkrım demeyı bılmıomuyuz? fikir catısması dıger topiclerde olmuyormu? hanımlar bırbırlerıyle baskasının konusunda, hassas anında, fikre ıhtıyacı oldugunda laf dalaşına gırmıyormu? herkes o senın fıkrın bu benım fıkrım deyıp kestırıp atmıyormu? abartmayın lütfen. kız yardım ıstedı ve fıkır verdik.

konu sahibi arkadaşım.ben de senin gibi daha ilkokuldayken kapanmak istedim olmadı.lisede istedim yine ailem engel oldu malum sebeplerden ötürü.sonra ünv. ben istemedim.ünv. bitti ve ben herşeye doymuş biri olarak,bilinçli bi şekilde kapandım.sen de biraz zaman tanı hem ailene hem de kendine.çünkü bir hevesle kapanıp kısa bi süre sonra yapamayıp açılanlar ne yazık ki çok.bir de bazı meslek gruplarında başörtülü olmak cidden çok zor.o yüzden ünv. sınavını kazandıktan sonra geleceğin biraz daha şekillenmiş olur ve daha emin adımlarla yoluna devam edersin.

annen çevreyi çok önemsiyor galiba. seni de çocuk görüyor olsa gerek.yoksa neden böyle davransın? bir de şöyle bir durum var. örtünmek tabii ki Allahın emri, ama başka emirleri de var. mesela namaz,oruç, ahlaklı insan olmak vs... sen de yapabildiğin ölçüde bunları yaparsın.

aklıma şey geldi, kış mevsiminde şapka ya da bere takabilirsin... her mevsime uygun şapkalar alarak şal ile kullanabilirsin dışarıda..şapka ile başını şal ile boynunu örtebilirsin. böylece saçın görünmez ve vicdanın rahat eder canım...

arkadaşa katılıyorum . ılerde ınsallah kapanırsın canım ozaman kımse bıse dıyemez. boşverın sız elalemı. en nıhayetınde Allahın emri sonuçta.

bu yaşta bu bilinçte olman çok güzel.. tabiki kapanabilirsin annenden izinsiz ama baskılara dayanamayıp açılmamalısın.
çoğu anne kapalı ve kızını kaptmaya çalışıyor onlar kapanmıyor. sana maşallah diyorum.
Allah daim etsin

HZ.Ali, iman ettigini belirtmek icin Peygamber Efendimize gelir.Efendimiz O'na Babana sordun mu farkederlerse sana zarar verebilirler dediginde ALLAH beni yaratirken onlara sormadi ki der.

Dini konular tartışmaya sebep olduğu için yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X