Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de 0 a vurdurdum 8 gün falan oldu sihaylaştı biraz ama şunu merak ediyorum bikaç kez daha mı kazıtmam gerekio kazıtmazsak da olur mu

arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim

büyük cesaret !

arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim

süpermiş...

benim eşimde kazıyacak okullar tatile girer girmez gel beraber kazıyalım diyo ama cesaret edemiyorum henüz...özelden bi ayrıntıları konuşalım ... merak ettim neler yaptın nasıl yaptın CADIARZU

aslında sıcaklarda çok iyi olur kazıtmak ama ben cesaret edemem. saçlarım çok dökülüyo ama

arkadaslar benimde saclarim inanilmaz cok dökülüyor. kan tahlili yaptim hic bi eksiklik cikmadi. 3.5 aylik bebegim var, doktorum dogum sonrasi bi dökülme oldugunu, 6 aya kadar sürecegini ve dökülen saclarin geri gelecegini söyledi.. ama! ben cok biktim ya her yerde saclarimi görmektennnnnnn delikafaduldendelikafadulden
deli oluyorum artikkkkk, banyoda sac, mutfakta sac, yatak odasinda sac, salonda sac ya her yerde upuzun sac telleri.. tiksindim iyice midemi bulandiriyor artiiiiikkkkkk! ben de kazitmak istiyorum, belki yine dökülecek ama en azindan biraz dinlenir sac diplerim, dökülecek sac telleri daha da kisa olacagi icin bu kadar tiksindirmez beni diye düsünüyorum.. ve belkide biraz azalir dökülmelerim..
ama sunu cok merak ediyorum kizlar yhaaa :bbo:

SACLARINIZI KAZIDIKTAN SONRA ÖYLECE DOLASA BILIYORMUSUNUZ ??
UTANIRIM BEN YHAA, HERKEZ KAFAMA BAKAR KEMO TARAPI GÖRÜYORUM FELAN SANARLAR.. :benneyaptımki:
PERUK VEYA TÜRBAN FELAN MI TAKIYORSUNUZ KAZITTIKTAN SONRA ??
BIRI BANA ACIL BU KONUDA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN..

Son düzenleme:
cesaret işi canım :) yüzü güzel olana çok yakışır

cesaret isi evet.. ama bir kadinin yüzü ne kadar güzel olursa olsun bayanda 0 sac cok dikkat ceker ve hic bi bayana yakistiramiyorum ben. benim görüsüm en güzel yüzlü sibel can ona bile 0 sac yakismaz :)
yakisip yakismayacagi degil aslinda sorun dikkat cekecek olmasi.. sen sokakta bir kadin görsen kafasinda 0 sac.. bir kez daha bakmaz misin dogrumu gördüm diye ??
kazitanlardan cvp gelmedi, peruk takiyorlardir diye düsünüyorum.. sahsen kendim kazitip o kafayla hayatta sokakta yürüyemem, herkez bakar ayoll kaydirigubbakcemile3

tabikide dikkat çeker bayanlarda alışık olunmayan bir durum. katılıyorum sana.fakat en güzel yüzlü sibel can lafına biraz şaşırdım kaydirigubbakcemile3

dikkat ettiysen benim görüsüm dedim.. :) evet bence en güzel yüzlü sanat caamiyasinda sibel can, cok begeniyorum kendisini.. herkezin vardir bir begendigi, cok güzel buldugu.. benim begendigimi sen begenmezsin, senin begendigini ben begenmem.. herkezin zevki farkli :)

cesaret isi evet.. ama bir kadinin yüzü ne kadar güzel olursa olsun bayanda 0 sac cok dikkat ceker ve hic bi bayana yakistiramiyorum ben. benim görüsüm en güzel yüzlü sibel can ona bile 0 sac yakismaz :)
yakisip yakismayacagi degil aslinda sorun dikkat cekecek olmasi.. sen sokakta bir kadin görsen kafasinda 0 sac.. bir kez daha bakmaz misin dogrumu gördüm diye ??
kazitanlardan cvp gelmedi, peruk takiyorlardir diye düsünüyorum.. sahsen kendim kazitip o kafayla hayatta sokakta yürüyemem, herkez bakar ayoll kaydirigubbakcemile3

ben kazidim ...:)))
kazitanlardan cevap gelmedi demissinizde o ytuzden yaziyorum...;)
peruk filan takmadim ama esim yanimda iken sapka taktim o yokken ise oyle dazlak ciktim donup bir daha bakanada rast gelmedim...:jeyyar:

Back
X