Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 0 a vurdurdum 8 gün falan oldu sihaylaştı biraz ama şunu merak ediyorum bikaç kez daha mı kazıtmam gerekio kazıtmazsak da olur mu
arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim
slm hanımlar ya meğer bizim erkeklerimiz nekadar kel kadın meraklısıymış normalde 10 veya 11 de yatan adam saçımı kazıttıktan sonra bırakmıyo uyiyim.sanki yeni sevgili olmuşuz. sizlerde de aynımı acaba?
arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim
bu sıcaklarda tam yapılası şey:)
cesaret işi canım :) yüzü güzel olana çok yakışır
cesaret isi evet.. ama bir kadinin yüzü ne kadar güzel olursa olsun bayanda 0 sac cok dikkat ceker ve hic bi bayana yakistiramiyorum ben. benim görüsüm en güzel yüzlü sibel can ona bile 0 sac yakismaz :)
yakisip yakismayacagi degil aslinda sorun dikkat cekecek olmasi.. sen sokakta bir kadin görsen kafasinda 0 sac.. bir kez daha bakmaz misin dogrumu gördüm diye ??
kazitanlardan cvp gelmedi, peruk takiyorlardir diye düsünüyorum.. sahsen kendim kazitip o kafayla hayatta sokakta yürüyemem, herkez bakar ayoll kaydirigubbakcemile3