Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kizlar eyvahedigeldismile bendemi kazitsam saclarimi ama korkuyom ya düsünemiyorum o güzelim saclari kesmeyi tekrar cikmasi kac yil alir kimbilir mafoldumben sac köklerim cok zayif bayagida acildi tahliller iyi dedi doktorlar az erkek hormonu yüksekmis bence bundan kaynaklaniyo ama bu almanyadaki doktorlar kel kalincaya kadar ilac filan vermezler :kızgın:

kızlar bende saçlarımı kazıtmayı düşünenlerdenim,kazıttıktan sonra ne kadar sürede bir kazıtma işlemine devam etmemiz gerekiyo acaba,en az kaç kez tekrarlamalıyız ayrıca da kazıtıp peruk takan arkadaşlar varsa perukla nasıl rahat edebılıyomusunuz kayıcak yada ucup duscek gıbı oluyomu?

cnm ben gittim peruğumu aldım ama cesaretim kırıldı niyeyse ama kararlıyım kazıtıcam :D
peruğu nereden aldımı söyliyim isterseniz

arkadaşlar bende saçımı kazıtmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım.veya yapabilirmiyim,yaparsam ne gibi bir tepki alırım?birde en az nekadar kazıtmam lazım faydasını görmek için yapan arkadaşlar yardım edin lütfen.şimdiden teşekkürler.

ben saçımı gittim erkek ghibi kestirdim.peruğun saçımda duruacağpını emin olbilsem anında kazıtıcam.
peruğuda bakırköy pazarından aldım

ya canım bende kazıtabilirsem peruk düşünüyorum ama sen taktında düşüyomu kafandan.ya kullananlar nasıl yspıyo acaba? şimdi ben korkmaya başladım ya

deneyen var kısa bir peruk almıştı minik serçe modelinden di kısa küt çok rahat kullandım hiç düşmedi dedi o da kazıtmışştı

ya arkadaşlar saçımı kazıtmayı ciddi ciddi düşünüyom ama ondan sonra nasıl olacak orasını bir türlü kestiremiyom kazıtan arkadaşlar lütfen yardım edin.şimdiden teşekkürler

arkadaşlar kafamdaki bi rahatsızlıktan dolayı tedavimin düzgün bir şekilde sürdüre bilmem için saçımı kazıtmam lazım yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olun teşekkürler

arkadaşlar ben bu kazıtmayı tam 6 senedir ciddi ciddi düşünüyorum, hep okul falan olmadı fırsat, şimdi de beklediğim bi şey var.... o sorun ortadan kalksın ilk gün gidip kazıtcam hatta bi de dövme yaptırcam, görenler kıza bak şakil olsu diye kazıtmış desinler..... ben bi çok şey denedim dökülmeyle ilgili ama durduramadım.... bi de bunu deneyeceğim kazıtcam bi kaç hafta tekrar kazıtcam bi kaç defa tekrarlıcam bunu... sonuçta hiç bişey kaybetmicem, belkide saçlarımı geri kazancam... ayrıca aklıma eserse bandana falanda takabilirim değişik tülbent bağlamalar var o yüzden hiç korkmuyorum millet ne der diye....

6 senedir düşünüyorum tatlım ya şu an da bekledğim şey erkek arkadaşımın askere gitmesi , o gitsin hiç durmayacağım.....
kafa şeklim iyi durur mu bilemeyeceğim ama yeter gari deneyeceğim ailemlede görüştüm hatta esprisi oldu babam 2. erkek evladım olcak diyor :)
hımmm tabi bi de şu var psikolojik olarak bazı günler belki çok pişman olacağım ama denemezsem ilerde hiç yapamam.....
ilk sayfalarda bahsedilmiş dökülen saç kazıttıktan sonra yine dökülür diye, tamam haklı olabilir fakat daha sağlıklı çıkması için özen göstercem ve sinirlerime hakim olcam stress yapmıcam :)))

kurabik canım şuanki cesaretinden dolayı kutlarım yanlız bende ilk önce yaparım falan diyodum ama şuan bir türlü cesaretimi toplayanıyom.oysa bugün olmasa yarın başka carem yok kazıtmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum

öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyoruz annemde yanımda :)

bennermincim açtım özel mesajımı atabilirsin

maviss güzelim hiç heyecan yapma git kazıt evlisin sanırım, tabi eşinle görüş derim... sonuçta seni en yakından destekleyecek olan bu, anlat ona ben bi kere bu yolu denemek istiyorum de ..... ben anlatayım size önce şampun denedim acaba bu iyi gelir mi şu iyi gelir mi diye
sonra hint yağı,
badem yağı,
sarımsak,
zeytinyağı,
terebentin yağı,
mecitefendinin saç bakım yağı,
menekşe yağı,
karanfil,
bioxcin 1 sene,şampuanıyla,
en son 2 şişe mioxcin sprey kullandım,
şimdi artık yeter gari dedim bi tek komili zeytinyağlı-bal özlüsünü kullanıyorum...
hımmmmm bu arada ben saçlarımın dökülmesine neden olacak öle jöle, saç spreyi ıvır zıvırda kullanan biri değilim
onun dışında hiç bişey kullanmıyorum

Back
X