Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben de yaklaşık 10 yıl önce kazıtmıştım :25: aynı dertlerden muzdariptim. Usturaya verdim. Kaymak gibi olmuştu kafam :1: birkaç kez üst üzte ustura yaptırdım ve uzattım. Kafam kabak halindeyken bir de peruk aldım :64: Gerçekten bambaşka bir görünüme kavuşmuştum. Kısa halindeyken biraz canlanma oldu ama uzadıkça yine cansızlaştı şuan ki hali mi? Bin beter:43: Oysa eskiden ne kadar gür saçlarım vardı! Şimdi mumla arıyorum. Omuzlarımda şuan saçlarım ama çok seyrek ve ince telli. Psikolojimi çok bozuyor. Üstelik sürekli göz önünde olmam gereken bir işte çalışıyorum. Denemediğim şey kalmadı maalesef:31: sarımsak, bitkisel yağlar, dermatolojik ürünler en son umudum sığır iliği ama 5 haftadır yapıyorum daha tık yok :44:

Kazıtmak ta kökten bir cözüm degil demek ki bebekken kazıtıldıgı zaman genelde olumlu sonuclar veriyor.

eveeeettt buyrun arkadaşlaaaar

selam kuribik saçını kazıtmışsın tebrik ederim cesaretinden dolayı bilgi verir misin biraz özelden yazamıyorum ben mesaj sayım 100e ulaşmadığı için . sen bana özelden msn ni yada face ini mesaj atsan konuşsak beni bilgilendirsen olur mu ? :)

Saçı kazıtmanın gürleşmesine, canlanmasına en ufak bir katkısı yoktur.

Sadece bir süreliğine dazlak kalmış olursunuz.

Saçlar uzayınca cansızsa yine cansız, kuruysa yine kuru, ince telliyse yine ince telli, kırılacaksa yine kırılacak.

Değmez bence; kolay uzamıyor sonuçte o saçlar; bir de bu yüzden strese sokmaya lüzum yok kendinizi.

arkadaşlar aradan zaman geçti ve ben temmuz da tekrar bebek saçı yaptım :> minicik hali o kadar hoşuma gitti ki uzatmak istemiorum:> ama tekrardan uzuo veretler :> artık mutluyum etrafımdakilerinde desteğiyle huzurluyum bence herkesin yaşaması gereken hoş bi deneyim :>

bu son hali arkadaşlar $263916_10150228540138815_723323814_7335963_1946358_n.webp

amin :> ama daha böyle kalacak gibi uzun saçın mı var derdin var arkadaş :>

gercekden de büyük cesaret allaha sükür benim saclarim gür ve cok uzun 2 ay önce kaslarimi yarisina kadar kazdim bi heves ugruna bin pisman oldum geri cikana kadar öldüm öldüm dirildim okadar pisman oldum ama simdi eski halini aldi cok sükür bidahami tövbeeee:1:

Son düzenleme:
cesaretinize hayranım valla hatunlar..
ben hergün dışardayım böyle gezmek açımdan sorun olur diye cesaret edemiyorum ama fena dökülüyoo bakalım durucak elbet gürleştirme çabalarındayım döküle döküle bi tutam kaldı

saçlarım döküldü vede erkek tipi dökülde önlerde daha fazla açıklık var kazıtmayı çok düşündüm ama tabi o şekilde gezemezdim dışarıda türban bağlamayı düşünüyorum birisi bi gaz verse zaten durmucam kazıtıcam saçımı

saçlarım döküldü vede erkek tipi dökülde önlerde daha fazla açıklık var kazıtmayı çok düşündüm ama tabi o şekilde gezemezdim dışarıda türban bağlamayı düşünüyorum birisi bi gaz verse zaten durmucam kazıtıcam saçımı
herşey sana bağlı canım sonuçta senin saçın

kuaför bana kazıtsamda bişeyin değişmiyeceğini onun yerine bakım yapmamaı istedi bakımı fazlasıyla yapıyorum ama nafile kazıtmayla ilgili o yüzden tereddütlerim var

minoxili 3.5 aydır kullanıyorum 6 ay kullanılması gerekiyormuş bakalım öyle çok rahatsız değilim aslında çünkü belli olmuyo yada ben öyle grmek istemiyorum ama çam terebentinin hiç işe yaradığını grmedim o sadece saçı uzatıyor

Back
X