Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bende kazıtmıştım saçlarımı..bir bakım bir bakım şimdi mükemmel oldular ben tesettürlüyüm dışarıda problem olmadı evdede biraz daha uzayana kadar taktım takıştırdım birşeyler..ama çok güzel oldular parıl parıl parlıyolar ama şu var yanlarda olan ufak saçlar uzamıyor kolay kolay ona bir çözüm bulsam süper olacak..:34:

annem ben cocukken kafamı ıkı kez kazıtmıs ama yıne de ınce tellı ve zayıf saclarım var bana yaramamıs bu sac kazıtma anlasılan

kızlar bende kazıtmıştım saçlarımı..bir bakım bir bakım şimdi mükemmel oldular ben tesettürlüyüm dışarıda problem olmadı evdede biraz daha uzayana kadar taktım takıştırdım birşeyler..ama çok güzel oldular parıl parıl parlıyolar ama şu var yanlarda olan ufak saçlar uzamıyor kolay kolay ona bir çözüm bulsam süper olacak..:34:

canım bende kapalıyım..sürekli kapalı olduğu için havasızlıktan ve + stresten çok dökülüler.. 26 senelik yaşamımda saçlarım hep belime kadarsı..döküldükler için geçen hafta ilk defa kısacık kestirdik.4 numara sanırım..şimdi sarımsak-zeytinyağı-yumurta maskesi yapıyorum ..kısa olunca daha rahat oluyor..dilerim başklarında yaradoğı gibi bende de yrar

mrb arkadaşlar bende kazıtacam zaten tesettürlüyüm :D bide kime sıfır numara kestiriyorsunuz bayan kuaförleri kesiyor mu kızlar?

saçı kazıtınca çok gür saçlar bekleyenler yanılır saçınız nasılsa aynen öyle çıkar ve eger dökülme probleminiz varsa yine dökülür mutlaka bir doktora gitmeniz lazım sorunun köküne inmek lazım çünkü saça dıştan müdahaleyle çok fazla gürleşmesini sağlayamazsınız yada çok fazla saç çıkmasını ilk önce doktora gidin kan tahlilleri felan yaptırın doktorun verdigi liaçları kullanın eger hiçbir fayda göremezseniz bunlar en son çaredir doktora gitmeden bu gibi şeyleri yapmayın stresten veya herhangi bir rahatsızlıktan dolayı dökülen saçları uygun tedavi yöntemiyle geri kazanırsınız dökülmeniz bile azalır ama genetik bir durumsa aileden ırsi o zaman biraz zor
saçı kazıtınca çok gür çıkacak bunun mantıgı yok doktorlar bile söylüyor

canım bende kapalıyım..sürekli kapalı olduğu için havasızlıktan ve + stresten çok dökülüler.. 26 senelik yaşamımda saçlarım hep belime kadarsı..döküldükler için geçen hafta ilk defa kısacık kestirdik.4 numara sanırım..şimdi sarımsak-zeytinyağı-yumurta maskesi yapıyorum ..kısa olunca daha rahat oluyor..dilerim başklarında yaradoğı gibi bende de yrar

inş. canm benmkiler uzadılar çokta güzel oldular ama yinede priorin kullanmk istiyorum kızlıktaki gürlüğüme geri dönsün istiyorum..eskidende kapalıydım kızken ama açınca saçlarım okadar güzel görününrdüki katlı kesim tercih ederdim belime kadar dalga dalga kalırdı çok şahaneydiler ama evlenip stres çocuk emzirme sönmüşlerdi..priorini sordum 120 lira bir kutusu..saçın gürleşmesini sağlayan tüm vitaminler var..yarında dahiliyeye gidicem tahlillerimi(hormon.guatr.troid kansızlık hepsinden)yaptırıcam..sonrada priorinimide alıcam ooooooh deymeyin keyfime:21::21:

ben salı günü doktora gidecem ilk cildiyeye gitmeyi düşünüyorum ama çoğu orada tahlil yapmazlar diyor bakıp bir iki ilaç verir gönderir bu kan tahlillerimi detaylı olarak yaptırmak için hangi bölüme gitmem gerekiyor

ben salı günü doktora gidecem ilk cildiyeye gitmeyi düşünüyorum ama çoğu orada tahlil yapmazlar diyor bakıp bir iki ilaç verir gönderir bu kan tahlillerimi detaylı olarak yaptırmak için hangi bölüme gitmem gerekiyor[/QUOT

dahiliyeye gidicem ben yarın canım bakalım tahlillerimi yaptırırım ne çıkıcak

ilk önce cildiyeye git dediler eger o bir şey bulamazsa ilk gidecegin yer endokrinoloji olsun dediler sanırım dahiliye ilgilenmiyor

bende kazıtmııştım sonradan çıkan saçlarım beyaz beyaz çıktı ama acayip rahatlatıo hele ki kendin kesiorsan .

arkadaşlar ben 7 ay önce saçlarımı boyattım ve sonra dökülmeye başladılar aradan 7 ay geçti ama durmadı kendi saçlarımın gelmesine rağmen şuan saçlarım kısa 2 ay sonra okullar kapanınca kazıtsammı bide peruk alırım saçlarım güçlenir dökülme dururmu nekadar bi zamanda uzar nolur bi cevap verin lütfen :(

arkadaşlar ben 7 ay önce saçlarımı boyattım ve sonra dökülmeye başladılar aradan 7 ay geçti ama durmadı kendi saçlarımın gelmesine rağmen şuan saçlarım kısa 2 ay sonra okullar kapanınca kazıtsammı bide peruk alırım saçlarım güçlenir dökülme dururmu nekadar bi zamanda uzar nolur bi cevap verin lütfen :(

canım ben yaptırmıştım bana faydası oldu diyebilirim.ama bazı arkadaşların dökülme ve cansızlaşması ırsi oluor onlara fayda etmeyebiliyor ama seninkide benim gibi yıpranmadan dolayı iyi gelir diye düşünüyorum kestirme zamanın içinde keşke hemen yapsan yaza kadar biraz saçın olsa çok sıcaklarda peruk zor oluyo şimdi peruk terletmez anlatabildimmi acaba

canımm cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederimm :) şimdi okulum var son senemdeyim haziranda bitio okul kapanır kapanmaz kazıtıcam peruk alıcam bu hafta çok uzun almam zaten sadece dışarı çıkaraken takarım evde falan takmamki kafam hava alsın bide şu zeytinyağlı sarımsak kürünü uygulucam inşş düzelir senin nasıl oldu kazıttıktan sonra dökülmesi durdumu?

canımm cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederimm :) şimdi okulum var son senemdeyim haziranda bitio okul kapanır kapanmaz kazıtıcam peruk alıcam bu hafta çok uzun almam zaten sadece dışarı çıkaraken takarım evde falan takmamki kafam hava alsın bide şu zeytinyağlı sarımsak kürünü uygulucam inşş düzelir senin nasıl oldu kazıttıktan sonra dökülmesi durdumu?

arkadaşım dediğim gibi kalıtsal olmadıktan sonra fayda ediyor sanada faydalı olur diye düşünüyorum;ama kesinlikle tamamen kazıt ve bir kaç kez tekrarla tavsiyem bu sana

teşekkür ederim canım son bi sorum olucak kızma:( peki çıkmama gibi bi durum söz konusumu ya hiç çıkmazsa :S

Back
X