Ben de kazıttım. çok rahat ve kullanışlı. inşalllah daha güçlü yumuşak ve parlak saçlar çıkar tabi bakım yapmaya üşenmezsem.
rahatlık tamamda ben aynaya bakamıyom kendimden korkuyom.alışamıyomki bu halime.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kazıttım. çok rahat ve kullanışlı. inşalllah daha güçlü yumuşak ve parlak saçlar çıkar tabi bakım yapmaya üşenmezsem.
arkadaşlar nasl cesaret ediyosunuz yaa? :26:
hazancım, kaçakkız çok sağolun desteğiniz için :) komikim bakıp aynaya gülüom evet sarımsağı düşünüorum bu arada babam makina bulamadı makasla kısalttık jiletle yaptık çok sabır istio jilet malum kesik tehlikesi var, sarımsağada başlayacağım hıııımmmmmmmm şunuda ekleyim daha dün yapmama rağmen hemen dipler siyah nokta halinde belirdi, elime batıo saçlar, hemen uzayacak herhal :)
Ben bugün kazıttım sağlıksız olacağına hiç olmasın insanların ne düşündüğü önemli değil senin nasıl neyle mutlu oluyorsan öyle davran kökü bizde uzar yine sağlıklı ve temizKazittigin zamanki resmin var mi . nasil bir duygu anlatir misin yardimlara ihtiyacim var kafaya koydum iyice kazitmayi ama biraz desteğe ihtiyaç duyuyorum
Kizlar merhaba fikirlerin8ze acil ihtiyacim var bende saclarimi kazitmayi düşünüyorum cok feci dokuluyo zaten az iyce azaldi psikilojim bozuluyo..artik yerde kazaklarda heryerde sac gormekten biktim.birde egzama cikti.asi sorun öğretmenim ben yarıyıl tatilinde kazitip tul peruk almayi düşünüyorum cok dogal duruyomus.o arada da baya bi bakim yapiyim diyorum bi ara minoxil kullanm8stim gercekten ise yaradi ama biraktim.xpecia tablete basladim mezoterapide yaptirmayi düşünüyorum acikcasi yogun bi bakimla toparlarim diyorum.esime anlattim sen b8lirsin diyo o da biliyor cektiklerimi.bi tek beni siz anlarsiniz nolur desteklerin8ze ihtiyacim var
Sen bilirsin tabi ama yaz sonu kazitsan daha mantikli gibi...kisin sapka falan takiyoruz batmiyor goze. Yani sana yakisacaksa kestirebilrisin. Ya da saglik icim dis görünusumu kafaya takmam diyorsa kazitKizlar cvp yok mu![]()
Merhaba tül peruk almanızı önermem medikal perukları duydunuz mu hiç en bir buçuk yıldır kullanıyorum inanılmaz memnunumValla kel kafayla bende disari cikamam hemde imkansız ..birde ogretmenim dusunun artik ama inanin 15 yıldırcekiyorum biktim artik saclarim surekli toplu .medikal peruk alicam dogal duruyomus bayagi xpecia ve biotine basladim kaxitinca minoxilede baslicam ayrica mezoterapiyide düşünüyorum artik bu kadar bakima bi hale yola girmesi lazim..7-8 ayda uzar insallah birdahaki eylule kendi saclarimla başlarım okula