Saç Kesim Şekilleri Saçımı kestirsem mi:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bunu hic düşünmedim. Kuaför mu yapiyo çit citi
Evet evet gidip konusman lazim ona göre kesicek yapicak. Benimki çok zor uzuyor haliyle en cok gogus altina kadar uzattim ama o yeterli olmuyor bele kadar olcak vs yapamadim siz yapin bence hem orjinal kendi saçınız olacak :))

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-24-20-06-30.webp
    Screenshot_2016-07-24-20-06-30.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 70
Evet evet gidip konusman lazim ona göre kesicek yapicak. Benimki çok zor uzuyor haliyle en cok gogus altina kadar uzattim ama o yeterli olmuyor bele kadar olcak vs yapamadim siz yapin bence hem orjinal kendi saçınız olacak :))
İyi fikir vallahi. Konuşayım bakalım yaparlar mi. Süper olur olursa

Merhaba kızlar. Evet 10 yıldan beri uzun sac kullanıyorum. Belimden aşağı dökülür hep saçlarım. Ama bakimi olsun eve dökülmesi olsun sekil vermesi olsun dert olmaya başladı. Çocukta düşünüyorum artık. Hamile kalırsan sacla ugrasmim hic diyorum ve kut kestirmeyi düşünüyorum . Pişman olmaktan korkuyorum böyle uzun zaman uzun sac kullanan sonra kısa kesen oldu mu. Yada kısa sac kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mi . Sizce kestirsem mi yardımcı olur musunuz ???:KK43:
Bence o kadar kestirme ben her kestirmede pişman oluyorum ilk Zaman'lar sonra gözlerim alışıyor ama sen uzun seneler öyle kullanmışsın birden çok kısa kestirirsen büyük pişmanlık yaşarsın omuzlarının az altında kestir o bile çok kısa gelecek gözüne

Aslında bu biraz saçın yapısına bağlı.Mesela saçınız çabuk şekil alan düz bir saçsa küt kesimle daha rahat edersiniz evet.
Ama çok zor şekil alan dalgalı bir saç yapısında kısa saça şekil vermek daha zor.
Ben de belimdeki saçlarımı gittim bob modeli kestirdim ani bi kararla.
Resmen bunalıma girdim normalde hiçbir şey yapamasam bile örer çıkardım veya toplardım ama kısa saçta öyle bi imkan yok illa bi şekil vermek lazım.
Bir de geç uzayan bir saçınız varsa beklemek çok sıkıcı bi süreç.2 senedir bekliyorum uzasın diye.
Yani demek istediğim saçın yapısı da çok önemli.Mesela o resmini koyduğunuz modelin saçları epey gür sizinki seyrekse aynı görüntüyü yakalamak çok zor.

Küt çok radikal bir karar olur :KK16: Hep uzun kullandıysan biranda küt kötü hissedersiniz :KK51:

Merhaba kızlar. Evet 10 yıldan beri uzun sac kullanıyorum. Belimden aşağı dökülür hep saçlarım. Ama bakimi olsun eve dökülmesi olsun sekil vermesi olsun dert olmaya başladı. Çocukta düşünüyorum artık. Hamile kalırsan sacla ugrasmim hic diyorum ve kut kestirmeyi düşünüyorum . Pişman olmaktan korkuyorum böyle uzun zaman uzun sac kullanan sonra kısa kesen oldu mu. Yada kısa sac kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mi . Sizce kestirsem mi yardımcı olur musunuz ???:KK43:
Kısa saçımdan memnunum ama uzun saçlarımı da çok özlüyorum yavaş yavaş kısalt derim zamana yaymak daha güzel :(

Caniiim belindeki saclarni bi anda kut kestirirsen depresyon kaoinda demektir bu. Bence yine kestir ama kut kadar kisa olmasin derim secim senin :)

İnşAllah canım ya . Yaptım bi delilik bakıcaz artık mecbur. :)))

Back
X