Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı nasıl kurtarabilirim neolur yardım edin :(

vanilyakokusu07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
12
1
1
33
Merhaba kızlar :)
Yardımınıza ihtiyacım var..
Şimdiki saç rengim şu şekilde :(1)

ben ise bu turunculuk ve sarılıklardan kurtulmak istiyorum.

İstediğim ton külllü kumral. bakın şöyle :(2) 20160830_141457-1.webp pr_03_537_min.webp

Hangi marka ve tonu kullanayım kızlar ?????

Bende öyle sanıyordum ama amonyaksızve organık boyaların cok fazla açma özellıği yok ve küllü oldugundan zaten koyu oluyor...resmen koyu kahve oldu sacımın dibi korkunçtu saclarım platin röfleli bide kıymalı yumurta oldum..Kesınlıkle 8.1 dene göreceksın.guvenemıyorsan 7.1 al ama cok daha koyu olabılır.

Himm tesekkurler ilgilendiğim icin Organik boya hiç kullanmadım ben. Nasıl olur bilemiyorum koleston alacaktım 6.1 düşünüyordum. Ama herkes de koyu olur dedi. Hala da kararsızım.su turunculuktan kurtulmak istiyorum. Senin dedigin boyayı bulabilirsem deneyelim bakalm

Turunculuktan kurtulmak için sonu .1 ile biten bir boya ve biraz da mavi boya şart.
Ben 8.1e boyadığım halde turunculuk yaptı, artık içine mavi boya ekliyorum, kurtuldum çok şükür.

Az once koleston naturel 6.0 aldim. Yarın vakit bulunca boyayacagim. Paylasirim sonucunu buradan ilgilenen herkese teşekkür ederim:KK36:

küllü kumral tonları deneyebilirsin ama önce saçının diplerini boya 35 dk bekledikten sonra uçlarını boya.. bakarsın yeşillenme olur uçlarda

İşte kızlar sonuç böyle oldu. koleston naturel 6.0 a boyadım :) koyu tonları her zaman sevıyorum memnun kaldım :) akınca güzel bır kahverengı olur ınsallahh:KK54::KK73:Hoppa 20160831_190703-1.webp

Back
X