- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Kızlar merhaba..önceki konumu okumuş olan varsa hatırlar belki...saçım bana küstü..1 yıldır hiç uzamıo(( birazdan dışarı çıkıcam eczaneye de uğramayı düşünüyorum... bi ara evigen ampul denedim ama faydası olmadı...önerileriniz varmı? eczacıya sor demeyin... burdakiler pek anlamaz o işlerden
Bence sampuaniniza dogum kontrol hapi koyun 1 ayda 7-8 cm uzatiyormus...
canım bunu ben duymuştum bir kutumu ezip koyuyoruz şampuana ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence sampuaniniza dogum kontrol hapi koyun 1 ayda 7-8 cm uzatiyormus...
onuda yaptım..maalesef 1-2 cm uzadı da 4-5 ayda((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben şuan argan yağı kullanıyorum carfoor dan aldım natura hair elixir adı 23 lira filandı sanırım
Kızlar merhaba..önceki konumu okumuş olan varsa hatırlar belki...saçım bana küstü..1 yıldır hiç uzamıo(( birazdan dışarı çıkıcam eczaneye de uğramayı düşünüyorum... bi ara evigen ampul denedim ama faydası olmadı...önerileriniz varmı? eczacıya sor demeyin... burdakiler pek anlamaz o işlerden
argan yağını şampuana mı koydunuz?
hayır canım duştan sonra bi kaç damla saçına sürüyorsun masaj yaparak şampuana direk koyulan birşey istiyorsan çam terebentin yani çam yağı alcaksın
Inancli birisyseniz Sac duasinini okusaniza40 defa kadir suresi saclari uzatiyormus felan öyle duymustum... hahaha
saka bir yana Bioxin diye bir sampuan varmis.. arkadasim kullanirdi saclari dokuluyordu onun... dokulme durdu ve saclarida cok iyi uzadi. deneyebilirsin istersen
Pantogar hap..dermatologlar saç ve tırnak için veriyor bende alıcam bu hafta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?