Saçların çok güzel görünüyo ama..
Saçlarını kuruturken kurutma makinası ile fön çeker gibi yukarı kaldırarak çek...
Kısa kestir.
1.Resimdeki saçla 2.resimdeki saçı farklı gördüm
İlla açık bırakmak zorunda mısınız?
Tel tokayla onunu tuttur şuan saçımız aynı sadece benımkı daha uzun :))
Ama ben rahatsız olmadıgım ıcın bı mudahale yapmıyorum
Benımde kuçuk saçlar çıkıyor ama çare yok :) Ya onlerını kısa kestırcen yana tam onunu fön makınasıyla kıvıra kvııra dalgalı yapcan..Sık sık tel tokayla önünü tuttururum. Ama alnımın üstünden saçlar havaya kalkıyor buna çözüm bulamadım. O yüzden salıyorum bu defa da önüme geliyor.
Bazı kızlarda çok şık bandaj,bandanalar görüyorum,onlardan da takabilirsiniz.
Ben başörtü takıyorum..O önden çıkan küçük saçlar kapalılar için daha büyük problem oluyor.Benımde kuçuk saçlar çıkıyor ama çare yok :) Ya onlerını kısa kestırcen yana tam onunu fön makınasıyla kıvıra kvııra dalgalı yapcan..
Benımde kuçuk saçlar çıkıyor ama çare yok :) Ya onlerını kısa kestırcen yana tam onunu fön makınasıyla kıvıra kvııra dalgalı yapcan..
Ben başörtü takıyorum..O önden çıkan küçük saçlar kapalılar için daha büyük problem oluyor.
Bende kapalıyım ama şalımı biraz önden bağladığım için gözukmuyo :))Ben başörtü takıyorum..O önden çıkan küçük saçlar kapalılar için daha büyük problem oluyor.
Bide böyle şelale gibi gözüküyoO küçük saçların bir çaresi yok mu acaba ya? Görüyorum da kimsede küçük saç yok. Bir ben cadı gibi dolanıyorum saçımı topladığımda.
Şalı bağlamayı beceremiyorum,birde rahat edemiyorum şalla.Bende kapalıyım ama şalımı biraz önden bağladığım için gözukmuyo :))
Eşarp takınca çoookçook nadir taakrım o zaman sıkıntı yaşıyorum biraz
Bende eşarpla yapamıyomŞalı bağlamayı beceremiyorum,birde rahat edemiyorum şalla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?