saçım çok sık boyandığı için kuru,yıprandı zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştırıp poşet bone takıp 1-2 saat beklettikten sonra zeytinyağlı ev yapımı aktardan aldığım sabunla yıkayıp uçlarına da saç kremi kullandım, sonuç müthiş parlak ellediğimde akıp giden yumuşacık saçlar oldu, fotoğrafları flaşsız çekim, flaşla çok göz alıyor flaşsız çektim ikisini de, her iki saçta da fön yoktur
iki saçın rengi değişik duruyor sebebi mat duran renk geçen haftaki hali sık yıkadığım için her hafta renk açılıyor biraz biraz, diğeri bakımdan sonra çektiğim resim, bi de biri gece olduğundan lamba yanıktı diğeri gündüz renk farklı çıkıyor, aslında flaşlı çekimde şu an acayip parlıyor ama turunculuk yaptığı içi flaşsız çektim
evet zaten mat duruyor dikkat edersen ayrıca elime de çok kuru kuru geliyoırdu çatır çutur, soldakinde ise elim kayıp gidiyor içinde belli oluyormu fotoda yeterince bilmiyorum ama çok fark etti
kesinlikle deneyin derim iki resimde de fön yok sadece kurutma ile o kadar parladı fön çekince pırıl pırıl duruyor, uzman bi kuaför de önermişti zaten boya olunca saç protein kaybediyormuş mutlaka protein takviyesi gerekiyormuş o da en iyi yumurta ile oluyor, yalnız zeytinyağı sızma olacak ve çok az konmayacak bir yumurta sarısına yarım çaybardağı, en önemlisi de ya streç film ya da poşet geçirmek o zaman ısınıyor saç tam emiyor öbür türlü kuruyup gidiyor sürülen şey
Bende saçlarım kuruduğu için 5 kaşık sızma zeytinyağının içersine 3 kaşık bal koyarak bakım yaptım,saçlarım çok güzel oldu,birde bal yerina yumurta sarısı koyarak deniyeyim
arıtmak çok zor değil ama şampuan kullanmıyorum şampuanla 2-3 kez yıkayınca tekrar kuruyor saç bakımın da anlamı kalmıyor, aktardan aldığım zeytinyağlı sabunla 3 defa sabunluyorum arınıyor, zeytinyağlı sabun da kurutmuyor saçı, uçlarına saç kremi suürüp duruluyorum ipek gibi oluyor her şampuanı denedim zeytinyağlı sabun gibi ipek gibi yapmadı hiçbiri (kremli şampuan hariç) kremi ekstra kullanınca harika oluyor saç...
Bu saf zeytin yağı çok öneriliyor saç için birde resimli olarak görünce birkez daha ikna oldum yarın denemye başlayacağım bakalım snein gibi güzel sonuçlar alacakmıyım