Saç Uzatma Yöntemleri SAÇIMIZI ÖLÇELİM HERKEZ TOPLANSIN....

ah ah birde benimkiler omuza kadar inseler şuan kulak memesinden biraz aşagıya indi
Canım inan bakımla iniyor biraz uğrasmak lazım sadece. Benim saclarımda uzamıyordu bu hali yine iyi o kadar seyrekti ki anlatamam . Ama azcık ugrastım sonuclar mukemmel. Foto yu yeniliyorun boyle bakin birde

Canım inan bakımla iniyor biraz uğrasmak lazım sadece. Benim saclarımda uzamıyordu bu hali yine iyi o kadar seyrekti ki anlatamam . Ama azcık ugrastım sonuclar mukemmel. Foto yu yeniliyorun boyle bakin birde
şuan bende uğraşıyorum umarım biran önce uzar saçlarım inşallah

Canım tahin nasılmış ki
Aslında konu açıcaktımda çok konu açtım diye açmadım,şu marketlerde satılan gıda olarak pekmezle karıştırdığımız tahinden bahsediyorum resimde kokayım, yüzde yüz susamdan elde ediliyor ve kahvaltılarda yeniyor.Saça olan faydaları say say bitmez,saçı hızlı uzatıyormuş,saç tellerini kalınlaştırıp güçlendiyormuş,,saç kökünün nefes almasını sağlıyormuş,kırıkları ortadan kaldırıyormuş,saçı yeniliyormuş,yani saç için gerekli herşey onda var,içindeki vitaminler ise A,B,C,yüksek oranda E vitamini deposu biliyosun e vitamini saçı onarır.yani ilk defa internette öğrendim şok oldum meyer tahin neymiş dedim,maske olarak kullanılıyormuş saça

Haha harika bise bulmussun canim , kullanımı nasıl peki

Saça uygulayıp maske gibi 2,3 saat, süre uzatılada bilinir, ıslak yada kuru saça, fark etmez,uyguluyosun şampuanla yıkamak gerekiyor çünkü yağlı bi yapısı var.saçıma daha kullanmadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…