- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
sinemaki de kükürt varmış buda saçı uzatıyormuş canımHadi bakalım canım hayırlı olsun bakımın :) uzatma etkiside varmı acaba
Canım evet farklı 2. Foto 13 gun once cekildi 1. Foto ise bugun ben de hayret ettim :)sinemaki de kükürt varmış buda saçı uzatıyormuş canım
Keratin fayda etmiş başka ne kullandın canım?turplu su demişsin ilk mesajda bide?Canım evet farklı 2. Foto 13 gun once cekildi 1. Foto ise bugun ben de hayret ettim :)
Evet canım benim 2 kere turplu su bi kerede keratin yaptirdim 13 gun icinde :)Keratin fayda etmiş başka ne kullandın canım?turplu su demişsin ilk mesajda bide?
Canım inan bakımla iniyor biraz uğrasmak lazım sadece. Benim saclarımda uzamıyordu bu hali yine iyi o kadar seyrekti ki anlatamam . Ama azcık ugrastım sonuclar mukemmel. Foto yu yeniliyorun boyle bakin birdeah ah birde benimkiler omuza kadar inseler şuan kulak memesinden biraz aşagıya indi
şuan bende uğraşıyorum umarım biran önce uzar saçlarım inşallahCanım inan bakımla iniyor biraz uğrasmak lazım sadece. Benim saclarımda uzamıyordu bu hali yine iyi o kadar seyrekti ki anlatamam . Ama azcık ugrastım sonuclar mukemmel. Foto yu yeniliyorun boyle bakin birde
Tesekkur ederim cnm benim insallah hep birlikte uzatiriz bellerimize kadarmaşallah çok güzeller
ikiside faydalı gelmiş saçın uzamış,maşallahEvet canım benim 2 kere turplu su bi kerede keratin yaptirdim 13 gun icinde :)
Uzar canım merak etme,bol bol bakım yap, aklına ne geliyosaah ah birde benimkiler omuza kadar inseler şuan kulak memesinden biraz aşagıya indi
Hatta internette bi yazı okudum,marketlerdeki tahin, saç çıkarıp ,saçı uzatıp, onarıyormuş, hiç duymuşmuydun?ben ilk kez duydumUzar canım merak etme,bol bol bakım yap, aklına ne geliyosa
Canım tahini hiç duydunmu?ah ah birde benimkiler omuza kadar inseler şuan kulak memesinden biraz aşagıya indi
Tahinide dene yeni okudum internetten?Evet canım benim 2 kere turplu su bi kerede keratin yaptirdim 13 gun icinde :)
Canım tahin nasılmış kiTahinide dene yeni okudum internetten?
Aslında konu açıcaktımda çok konu açtım diye açmadım,şu marketlerde satılan gıda olarak pekmezle karıştırdığımız tahinden bahsediyorum resimde kokayım,Canım tahin nasılmış ki
Haha harika bise bulmussun canim , kullanımı nasıl pekiAslında konu açıcaktımda çok konu açtım diye açmadım,şu marketlerde satılan gıda olarak pekmezle karıştırdığımız tahinden bahsediyorum resimde kokayım,Eki Görüntüle 1813999 Eki Görüntüle 1814000 yüzde yüz susamdan elde ediliyor ve kahvaltılarda yeniyor.Saça olan faydaları saç say bitmez,saçı hızlı uzatıyormuş,saç tellerini kalınlaştırıp güçlendiyormuş,,saç kökünün nefes almasını sağlıyormuş,kırıkları ortadan kaldırıyormuş,saçı yeniliyormuş,yani saç için gerekli herşey onda var,içindeki vitaminler ise A,B,C,yüksek oranda E vitamini deposu biliyosun e vitamini saçı onarır.yani ilk defa internette öğrendim şok oldum meyer tahin neymiş dedim
Tahini mi hiç duymadım zaten tahin susamla yapılıyor değil mi Canım ne yapacagım onuCanım tahini hiç duydunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?