Saç Uzatma Yöntemleri SAÇIMIZI ÖLÇELİM HERKEZ TOPLANSIN....

Maşallah canım saçının uzunluğu çok iyi,omuzun aşağısına geçmişse bilki orta boy sınıfına giriyor.buda yolu yarıladık anlamına geliyor.Yaptığın bakımlar çok iyi, saç rengini öğrene bilirmiyim,açma işlemi varmı saçında?

boyunu sevmiyorum yeni kestirdim de. saçlarım sarı. üstelik bir gaflette bulunup siyaha boyayıp sonra feryat figan sarıyı geri istiyorum diyip açmalar, akıtmalar neler neler sonucu sarı sağlıksız saçlara kavuşmuş bulunmaktayım. üstelik saç derim bu kadar işlem yüzünden alerjik reaksiyon göstermiş isyanlarda egzamaya hoşgeldin bile dedim.bu sebepten uzamıyor bence artık.bu bakıma yeni başladım eger bende bu işe yararsa herkeste yarar.

benimki de aynı seninki gibi işte. belki 3 cm daha kısa bu 35 cm olmuyor mu acaba ölçücem de metre aramaya üşeniyorum şuanda.

Taraklarda önemli canım,bende yeni tarak alıcam büyük olanlar iyi oluyo tarağının resmini atabiliyomusun hahaha
Bir ara atmaya çalıştım atamamıştım sabah ilk işim atmaya çalışırım buraya bende 10 geçmiştir her çeşit tarak var en son eşim bunu kullan organik dedi çok da faydalı geldi

Herşey iyide şampuanından çamterbenti çıkar Canım burada birçok kişi ben dahil saçlarımızı kuruttu ve benim röfle ile birlikte dökülmemi hızlandırdı sağolsun

Aynı şeyleri yaşamışız,bende siyahtan sarıya döndüm ilk başta sarıydı,pilatindi neredeyse,ve sağlıklıydı,sonra bi heves siyah yaptım,sonra sıkıldım yine,yine sarıya döndüm tabi yanmalar,kopmalar,boya işini bırakmaya karar verdim direk bakıma yöneldim sarımsaklı şampuan ve sarımsaklı yağlar kullandım,barcelino bakım yağı ayrıca kullandım,şuanda sinemaki,kullanmaktayım haftaya tahin,ve Hindistan cevizi olayınıda ekliyorum haftada 3 gün bakım günüm olacak yani,bakıma yönelmekle sende çok iyi yapmışsın sarımsak soğan saça çok faydalı kullan,sinemaki falan vb.

Canım dediğim gibi Aslan ayında yaparsan dağa çok faydasını görürsün ben epilasyonda çok faydalandım boya günlerinde de öyle boya saçımdan hemen akmadı şimdide bakım günlerini takip ediyorum 14-17 nisan ay Aslan da yağ bakım günü yani uzama daha iyi olur o Zaman yaparsan faydalanırsın ben buraya yazarım bakım günlerini

Bir ara atmaya çalıştım atamamıştım sabah ilk işim atmaya çalışırım buraya bende 10 geçmiştir her çeşit tarak var en son eşim bunu kullan organik dedi çok da faydalı geldi
neeeee 10 muuuu?tahta taraklarda iyimiş,benim sevdiğim tarak tipi şu çok iyi tarıyo bide kıl fırçalar

Eşim sinirlendi şu saçlarıma o kadar taktım ki her gördüğüm tarağı aldım birde tangle teezer zımpırtısına çok para verdim en iyi gelen boynuz tarak başka tarak tanımıyorum birde büyük dişli taragımla saçlarıma yağ sürünce tarıyorum o kadar

epilasyonda gecikmemi oldu canım?

Sen bakımlarını bu tarihlerde yapmaya çalış keza bende ayın 16 düşünüyorum sarımsaklı zeytinyağı kürünü

bumu canım gerçekten boynuzmuş vaaooooov BAYILDIM VALLAAAA

Herşey iyide şampuanından çamterbenti çıkar Canım burada birçok kişi ben dahil saçlarımızı kuruttu ve benim röfle ile birlikte dökülmemi hızlandırdı sağolsun
evet kuruttuğunu biliyorum.saçlarım kuru üstelik ama çok fazla yağlı ürün kullandığımdan dengeliyceğini düşünüyorum bir kaç haftaya belli olur muhtemelen şimdilik bir sıkıntı yok. üstelik 2 günde kuruluk bile kalmadı bende. eskiden hatırladığım saç tellerimi kalınlaştırmış olduğu. üstelik egzama ve kepeğe çok iyi geliyor.

epilasyonda gecikmemi oldu canım?
Evet Canım hem geç çıkıyor hem Bebek tüyü gibi cılızlaştı canım ben bikini bölgemi jilet ile kalınlaştırmıştım düşün ağdaya geçtim birde dolunayı takip edince süper oldu sadece batık ve kararma Oldu onlarıda bir çözüm buldum fakat daha faaliyete geçirmedim işten güçten fırsatım olmadım malesef

İnşallah Canım şifa olsun yaptığın bakımlar şuan en kısa benim saçlarım

Kızlar hadi ben dax rüyamda gördüm uyandım sizler benim gibisiniz gece kuşları rüyama girdi ya akşam iş çıkışı watsondan dax ve Hindistan cevizi yağı ve hardal yağı almayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…