- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
Maşallah canım saçının uzunluğu çok iyi,omuzun aşağısına geçmişse bilki orta boy sınıfına giriyor.buda yolu yarıladık anlamına geliyor.Yaptığın bakımlar çok iyi, saç rengini öğrene bilirmiyim,açma işlemi varmı saçında?süper oldu bu topik saç uzatmak için bakımlara yeni başlamıştım daha 2 gün oluyor saçlarım şuanda buna göre 35 cm istediğim 50 cm üstelik ayda 1 cm falan uzar benim saçım. yeni başladığım bakımları yazıyorum eger 3 ay sonrasında bir başarı elde edersem ne kadar kaç cm vs. bunları yazıcam.
hadi başlayalım
-1-
1 orta boy kuru soğanı 4 parçaya bölüp 2 diş sarımsak üstünü geçecek kadar suda kaynatıp, ılıklaştığında saçıma uçtan köke doğru uyguluyorum streç sarıp 2 saat bekleyip duşa giriyorum. bunu ayda 2 kere yapmayı düşünüyorum. kokar mı diye başta çok korktum ama hiçbirşey olmadı kesinlikle öneririm. siz isterseniz daha sıkta yapabilirsiniz.
-2-
dax supergo hızlı saç uzatan saç bakım yağı bunun nerdeyse %90 kişide çok faydası olduğunu duymuştum belki sizde biliyorsunuzdur.saç bakım yağını saç derime uygulayıp 2 saat bekleyip yıkıyorum. haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum.daha fazlada yapılabilir.
-3-
600 ml şampuanıma çam terebentin yağı 2 kapak, tatlı badem yağı 1 kapak karıştırıp düzenli olarak her duşta bunu kullanmayı planlıyorum. çam terebentin daha önce kullanmıştım saçlarımı kalınlaştırdığını hissetiğim için kullanımı kesmiştim. halbuki kalın saç teli ne önemli bir nimetmiş 0 zamanlar anlamamışım.
-4-
son olarakta her duştan çıktığımda saç bakım yağı kullanırım nemli saçlarıma buda kırıklarla uğraşmak istemediğimden saçlarım kolay kolay kırılmaz belkide bu sebeple. herhangi bir bakım yağı kullanabilirsiniz. ben yeni değiştirdim merak ettiğimden ve bir arkadaşımın her konuşmada bana şiddetle tavsiye etmiş olduğu panten argan yağı terapisi serumunu aldım. şimdilik memnunum. saç uçlarım kırılmasında gerisi çok önemli değil.
13 temmuzda bakalım istediğimin ne kadarını başarmış olacağım.
boyunu sevmiyorum yeni kestirdim de. saçlarım sarı. üstelik bir gaflette bulunup siyaha boyayıp sonra feryat figan sarıyı geri istiyorum diyip açmalar, akıtmalar neler neler sonucu sarı sağlıksız saçlara kavuşmuş bulunmaktayım. üstelik saç derim bu kadar işlem yüzünden alerjik reaksiyon göstermiş isyanlarda egzamaya hoşgeldin bile dedim.bu sebepten uzamıyor bence artık.bu bakıma yeni başladım eger bende bu işe yararsa herkeste yarar.Maşallah canım saçının uzunluğu çok iyi,omuzun aşağısına geçmişse bilki orta boy sınıfına giriyor.buda yolu yarıladık anlamına geliyor.Yaptığın bakımlar çok iyi, saç rengini öğrene bilirmiyim,açma işlemi varmı saçında?
benimki de aynı seninki gibi işte. belki 3 cm daha kısa bu 35 cm olmuyor mu acaba ölçücem de metre aramaya üşeniyorum şuanda.Canım kendi resmim çok karanlık çıkıyor. hiç belli olmuyor.o yüzden başka resim atıyorum,saçım tam bu boyda koltuk altımı 3,4 cm civarı geçiyor. göğüs hizasında ,Eki Görüntüle 1814834
Canım ayın durumu burada topik var dolunay günlerinde epilasyon diye bugünden ayın 17 kadar Aslan da ve saç uzatmak ve bakım için en iyi günlerDolunay günleri ney canım,internette yeni ay ,dolunay,diyo burçlara göre omu?
Bir ara atmaya çalıştım atamamıştım sabah ilk işim atmaya çalışırım buraya bende 10 geçmiştir her çeşit tarak var en son eşim bunu kullan organik dedi çok da faydalı geldiTaraklarda önemli canım,bende yeni tarak alıcam büyük olanlar iyi oluyo tarağının resmini atabiliyomusun hahaha
Herşey iyide şampuanından çamterbenti çıkar Canım burada birçok kişi ben dahil saçlarımızı kuruttu ve benim röfle ile birlikte dökülmemi hızlandırdı sağolsunsüper oldu bu topik saç uzatmak için bakımlara yeni başlamıştım daha 2 gün oluyor saçlarım şuanda buna göre 35 cm istediğim 50 cm üstelik ayda 1 cm falan uzar benim saçım. yeni başladığım bakımları yazıyorum eger 3 ay sonrasında bir başarı elde edersem ne kadar kaç cm vs. bunları yazıcam.
hadi başlayalım
-1-
1 orta boy kuru soğanı 4 parçaya bölüp 2 diş sarımsak üstünü geçecek kadar suda kaynatıp, ılıklaştığında saçıma uçtan köke doğru uyguluyorum streç sarıp 2 saat bekleyip duşa giriyorum. bunu ayda 2 kere yapmayı düşünüyorum. kokar mı diye başta çok korktum ama hiçbirşey olmadı kesinlikle öneririm. siz isterseniz daha sıkta yapabilirsiniz.
-2-
dax supergo hızlı saç uzatan saç bakım yağı bunun nerdeyse %90 kişide çok faydası olduğunu duymuştum belki sizde biliyorsunuzdur.saç bakım yağını saç derime uygulayıp 2 saat bekleyip yıkıyorum. haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum.daha fazlada yapılabilir.
-3-
600 ml şampuanıma çam terebentin yağı 2 kapak, tatlı badem yağı 1 kapak karıştırıp düzenli olarak her duşta bunu kullanmayı planlıyorum. çam terebentin daha önce kullanmıştım saçlarımı kalınlaştırdığını hissetiğim için kullanımı kesmiştim. halbuki kalın saç teli ne önemli bir nimetmiş 0 zamanlar anlamamışım.
-4-
son olarakta her duştan çıktığımda saç bakım yağı kullanırım nemli saçlarıma buda kırıklarla uğraşmak istemediğimden saçlarım kolay kolay kırılmaz belkide bu sebeple. herhangi bir bakım yağı kullanabilirsiniz. ben yeni değiştirdim merak ettiğimden ve bir arkadaşımın her konuşmada bana şiddetle tavsiye etmiş olduğu panten argan yağı terapisi serumunu aldım. şimdilik memnunum. saç uçlarım kırılmasında gerisi çok önemli değil.
13 temmuzda bakalım istediğimin ne kadarını başarmış olacağım.
Aynı şeyleri yaşamışız,bende siyahtan sarıya döndüm ilk başta sarıydı,pilatindi neredeyse,ve sağlıklıydı,sonra bi heves siyah yaptım,sonra sıkıldım yine,yine sarıya döndüm tabi yanmalar,kopmalar,boya işini bırakmaya karar verdim direk bakıma yöneldim sarımsaklı şampuan ve sarımsaklı yağlar kullandım,barcelino bakım yağı ayrıca kullandım,şuanda sinemaki,kullanmaktayım haftaya tahin,ve Hindistan cevizi olayınıda ekliyorum haftada 3 gün bakım günüm olacak yani,bakıma yönelmekle sende çok iyi yapmışsın sarımsak soğan saça çok faydalı kullan,sinemaki falan vb.boyunu sevmiyorum yeni kestirdim de. saçlarım sarı. üstelik bir gaflette bulunup siyaha boyayıp sonra feryat figan sarıyı geri istiyorum diyip açmalar, akıtmalar neler neler sonucu sarı sağlıksız saçlara kavuşmuş bulunmaktayım. üstelik saç derim bu kadar işlem yüzünden alerjik reaksiyon göstermiş isyanlarda egzamaya hoşgeldin bile dedim.bu sebepten uzamıyor bence artık.bu bakıma yeni başladım eger bende bu işe yararsa herkeste yarar.
Canım dediğim gibi Aslan ayında yaparsan dağa çok faydasını görürsün ben epilasyonda çok faydalandım boya günlerinde de öyle boya saçımdan hemen akmadı şimdide bakım günlerini takip ediyorum 14-17 nisan ay Aslan da yağ bakım günü yani uzama daha iyi olur o Zaman yaparsan faydalanırsın ben buraya yazarım bakım günleriniAynı şeyleri yaşamışız,bende siyahtan sarıya döndüm ilk başta sarıydı,pilatindi neredeyse,ve sağlıklıydı,sonra bi heves siyah yaptım,sonra sıkıldım yine,yine sarıya döndüm tabi yanmalar,kopmalar,boya işini bırakmaya karar verdim direk bakıma yöneldim sarımsaklı şampuan ve sarımsaklı yağlar kullandım,barcelino bakım yağı ayrıca kullandım,şuanda sinemaki,kullanmaktayım haftaya tahin,ve Hindistan cevizi olayınıda ekliyorum haftada 3 gün bakım günüm olacak yani,bakıma yönelmekle sende çok iyi yapmışsın sarımsak soğan saça çok faydalı kullan,sinemaki falan vb.
neeeee 10 muuuu? tahta taraklarda iyimiş,benim sevdiğim tarak tipi şu çok iyi tarıyoEki Görüntüle 1814845 Eki Görüntüle 1814846 Eki Görüntüle 1814847 bide kıl fırçalarEki Görüntüle 1814848
epilasyonda gecikmemi oldu canım?Canım dediğim gibi Aslan ayında yaparsan dağa çok faydasını görürsün ben epilasyonda çok faydalandım boya günlerinde de öyle boya saçımdan hemen akmadı şimdide bakım günlerini takip ediyorum 14-17 nisan ay Aslan da yağ bakım günü yani uzama daha iyi olur o Zaman yaparsan faydalanırsın ben buraya yazarım bakım günlerini
evet kuruttuğunu biliyorum.saçlarım kuru üstelik ama çok fazla yağlı ürün kullandığımdan dengeliyceğini düşünüyorum bir kaç haftaya belli olur muhtemelen şimdilik bir sıkıntı yok. üstelik 2 günde kuruluk bile kalmadı bende. eskiden hatırladığım saç tellerimi kalınlaştırmış olduğu. üstelik egzama ve kepeğe çok iyi geliyor.Herşey iyide şampuanından çamterbenti çıkar Canım burada birçok kişi ben dahil saçlarımızı kuruttu ve benim röfle ile birlikte dökülmemi hızlandırdı sağolsun
Evet Canım hem geç çıkıyor hem Bebek tüyü gibi cılızlaştı canım ben bikini bölgemi jilet ile kalınlaştırmıştım düşün ağdaya geçtim birde dolunayı takip edince süper oldu sadece batık ve kararma Oldu onlarıda bir çözüm buldum fakat daha faaliyete geçirmedimepilasyonda gecikmemi oldu canım?
Evet Canım işte bundan çok iyi geldi tavsiye ederimbumu canım gerçekten boynuzmuş vaaooooovEki Görüntüle 1814849 BAYILDIM VALLAAAA
İnşallah Canım şifa olsun yaptığın bakımlar şuan en kısa benim saçlarımevet kuruttuğunu biliyorum.saçlarım kuru üstelik ama çok fazla yağlı ürün kullandığımdan dengeliyceğini düşünüyorum bir kaç haftaya belli olur muhtemelen şimdilik bir sıkıntı yok. üstelik 2 günde kuruluk bile kalmadı bende. eskiden hatırladığım saç tellerimi kalınlaştırmış olduğu. üstelik egzama ve kepeğe çok iyi geliyor.
Tamam canımSen bakımlarını bu tarihlerde yapmaya çalış keza bende ayın 16 düşünüyorum sarımsaklı zeytinyağı kürünü
ay inşallah hepimize olsun. ayda en fazla sağlıklı bir saç kaç cm uzar ki acaba?İnşallah Canım şifa olsun yaptığın bakımlar şuan en kısa benim saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?