- 16 Şubat 2009
- 34.847
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
Süpersin Canım peki denedin mi yada faydasını gören var mıAslında konu açıcaktımda çok konu açtım diye açmadım,şu marketlerde satılan gıda olarak pekmezle karıştırdığımız tahinden bahsediyorum resimde kokayım,Eki Görüntüle 1813999 Eki Görüntüle 1814000 yüzde yüz susamdan elde ediliyor ve kahvaltılarda yeniyor.Saça olan faydaları say say bitmez,saçı hızlı uzatıyormuş,saç tellerini kalınlaştırıp güçlendiyormuş,,saç kökünün nefes almasını sağlıyormuş,kırıkları ortadan kaldırıyormuş,saçı yeniliyormuş,yani saç için gerekli herşey onda var,içindeki vitaminler ise A,B,C,yüksek oranda E vitamini deposu biliyosun e vitamini saçı onarır.yani ilk defa internette öğrendim şok oldum meyer tahin neymiş dedim,maske olarak kullanılıyormuş saça
Zaten bakım kürünü haftada 1 yapıyordum şimdide 2 çıkarmayı düşünüyorumUzar canım merak etme,bol bol bakım yap, aklına ne geliyosa
Ozaman hemen marketten bi tahin edinip başlıyoruz kızlarrrSaça uygulayıp maske gibi 2,3 saat, süre uzatılada bilinir, ıslak yada kuru saça, fark etmez,uyguluyosun şampuanla yıkamak gerekiyor çünkü yağlı bi yapısı var.saçıma daha kullanmadım henüz
Bu hafta sinemaki kullandım iki kere saçımı yormamak adına,pazartesi kullanıcam canım burayada yazıcam,elime sürdüm nasıl bişey diye,bildiğimiz el kremi gibi hemen emiliyor ve yok oluyor.ve elimi yumuşacık yaptı,bunu yapmamdaki sebep saç derisine nasıl bir etki bırakacağı idi,bırakın saç derisini saç tellerinde bile kolayca emileceğini düşünüyorum hatta yıkamasanız bile olur o derece tavsiye ediyorum arkadaşlar,içinde B12 ekstra olarak oda var yok yok yani,vitamin deposu adetaSüpersin Canım peki denedin mi yada faydasını gören var mı
Gördüm canım hatta internetten baktım muskat cevizine kurabiye gibiBirde burda bir topik açılmış çok olmuş Muskat cevizi ,z.yağı ve karanfil ile yapılmış açan bayanın anannesi yapıyormuş galiba gördün mü oda aklıma yattıakasyapapatya canım
Ben aldım canım pazartesi başlıyorum,bir haftada kullanıcaklarım şöyle,(tahin pazartesi)(sinemaki salı)(Hindistan cevizi esansiel yağı çarşamba)Haftada 3 bakım uygulayacağım,sonra 4 gün tatil olmuş olacak,saçım 4 gün dinlenicekOzaman hemen marketten bi tahin edinip başlıyoruz kızlarrr
Harika tatlım gelismeleri bekliyorumBen aldım canım pazartesi başlıyorum,bir haftada kullanıcaklarım şöyle,(tahin pazartesi)(sinemaki salı)(Hindistan cevizi esansiel yağı çarşamba)Haftada 3 bakım uygulayacağım,sonra 4 gün tatil olmuş olacak,saçım 4 gün dinlenicek
Ben bunu Migros'da toz halini görmüştüm şimdi uyandım rüyamda dax süpergo almışım saçlarım Bir anda uzadı tövbe yarrabim ya rüyalarıma bile giriyor artık buGördüm canım hatta internetten baktım muskat cevizine kurabiye gibiEki Görüntüle 1814628 ALLAH neler yaratıyor. şunun güzelliğine bakın, arkadaşlar kurabiye gibi,eminim vitamin deposudur. buda
Harikasın Canım gelişmeleri yazBen aldım canım pazartesi başlıyorum,bir haftada kullanıcaklarım şöyle,(tahin pazartesi)(sinemaki salı)(Hindistan cevizi esansiel yağı çarşamba)Haftada 3 bakım uygulayacağım,sonra 4 gün tatil olmuş olacak,saçım 4 gün dinlenicek
Hadi inşallah şifa olsun CanımBu hafta sinemaki kullandım iki kere saçımı yormamak adına,pazartesi kullanıcam canım burayada yazıcam,elime sürdüm nasıl bişey diye,bildiğimiz el kremi gibi hemen emiliyor ve yok oluyor.ve elimi yumuşacık yaptı,bunu yapmamdaki sebep saç derisine nasıl bir etki bırakacağı idi,bırakın saç derisini saç tellerinde bile kolayca emileceğini düşünüyorum hatta yıkamasanız bile olur o derece tavsiye ediyorum arkadaşlar,içinde B12 ekstra olarak oda var yok yok yani,vitamin deposu adeta
Teşekkürler canım hep birlikte inşallahHadi inşallah şifa olsun Canım
Canım az önce baktım internette tahinde,cevizden ve benzerinden daha çok protein varmış,susamı ezerek elde ediliyomuş tahin canım karar senini tabiki inşallah işe yararBen bunu Migros'da toz halini görmüştüm şimdi uyandım rüyamda dax süpergo almışım saçlarım Bir anda uzadı tövbe yarrabim ya rüyalarıma bile giriyor artık buşu zeytinyağlı sarımsaklı kürü haftada ikiye çıkardım bakalım bu bitsin tahin yada bu Muskat cevizini yaparım
Sen tahini kullan memnun kalırsan bende yapayım bende dökülme çok oldu sıgır iliği kürü yaptım şimdi o ayda bir sefere düştü onunla birlikte çörekotu+kayısı ve susam yağlı bakım yaptım pek bir fayda göremedim şimdide zeytinyağlı sarımsak kürüne başladım haftada 2 çıkarmayı düşünüyorum birde dolunay günlerini takip ediyorum ben ağdada çok faydasını gördüm saç bakımında da faydasını görürüm umarımCanım az önce baktım internette tahinde,cevizden ve benzerinden daha çok protein varmış,susamı ezerek elde ediliyomuş tahin canım karar senini tabiki inşallah işe yarar
Dolunay günleri ney canım,internette yeni ay ,dolunay,diyo burçlara göre omu?Sen tahini kullan memnun kalırsan bende yapayım bende dökülme çok oldu sıgır iliği kürü yaptım şimdi o ayda bir sefere düştü onunla birlikte çörekotu+kayısı ve susam yağlı bakım yaptım pek bir fayda göremedim şimdide zeytinyağlı sarımsak kürüne başladım haftada 2 çıkarmayı düşünüyorum birde dolunay günlerini takip ediyorum ben ağdada çok faydasını gördüm saç bakımında da faydasını görürüm umarımşifa olsun hepimize inşallah
Taraklarda önemli canım,bende yeni tarak alıcam büyük olanlar iyi oluyo tarağının resmini atabiliyomusun hahahaBirde ben boynuzdan tarak aldım artık plastik tarak kullanmıyorum şuan bile saç diplerim kaşınıyor bitli gibi hissediyorumsaç diplerim çıktığı için siyah ve beyazlar uçlardaki röfle kapansın diye çikolata kahveye boyamıştım bakım yağları boyayı akıttı Canım ya bugün fırsatım olursa arkadan foto çektiricem buraya atmaya düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?