Saç Uzatma Yöntemleri SAÇIMIZI ÖLÇELİM HERKEZ TOPLANSIN....

Süpersin Canım peki denedin mi yada faydasını gören var mı

Birde burda bir topik açılmış çok olmuş Muskat cevizi ,z.yağı ve karanfil ile yapılmış açan bayanın anannesi yapıyormuş galiba gördün mü oda aklıma yattı akasyapapatya canım

Süpersin Canım peki denedin mi yada faydasını gören var mı
Bu hafta sinemaki kullandım iki kere saçımı yormamak adına,pazartesi kullanıcam canım burayada yazıcam,elime sürdüm nasıl bişey diye,bildiğimiz el kremi gibi hemen emiliyor ve yok oluyor.ve elimi yumuşacık yaptı,bunu yapmamdaki sebep saç derisine nasıl bir etki bırakacağı idi,bırakın saç derisini saç tellerinde bile kolayca emileceğini düşünüyorum hatta yıkamasanız bile olur o derece tavsiye ediyorum arkadaşlar,içinde B12 ekstra olarak oda var yok yok yani,vitamin deposu adeta

Birde burda bir topik açılmış çok olmuş Muskat cevizi ,z.yağı ve karanfil ile yapılmış açan bayanın anannesi yapıyormuş galiba gördün mü oda aklıma yattı akasyapapatya canım
Gördüm canım hatta internetten baktım muskat cevizine kurabiye gibi ALLAH neler yaratıyor. şunun güzelliğine bakın, arkadaşlar kurabiye gibi,eminim vitamin deposudur. buda

Ozaman hemen marketten bi tahin edinip başlıyoruz kızlarrr
Ben aldım canım pazartesi başlıyorum,bir haftada kullanıcaklarım şöyle,(tahin pazartesi)(sinemaki salı)(Hindistan cevizi esansiel yağı çarşamba)Haftada 3 bakım uygulayacağım,sonra 4 gün tatil olmuş olacak,saçım 4 gün dinlenicek

Harika tatlım gelismeleri bekliyorum

Gördüm canım hatta internetten baktım muskat cevizine kurabiye gibiEki Görüntüle 1814628 ALLAH neler yaratıyor. şunun güzelliğine bakın, arkadaşlar kurabiye gibi,eminim vitamin deposudur. buda
Ben bunu Migros'da toz halini görmüştüm şimdi uyandım rüyamda dax süpergo almışım saçlarım Bir anda uzadı tövbe yarrabim ya rüyalarıma bile giriyor artık bu şu zeytinyağlı sarımsaklı kürü haftada ikiye çıkardım bakalım bu bitsin tahin yada bu Muskat cevizini yaparım

Harikasın Canım gelişmeleri yaz

Hadi inşallah şifa olsun Canım

Canım az önce baktım internette tahinde,cevizden ve benzerinden daha çok protein varmış,susamı ezerek elde ediliyomuş tahin canım karar senini tabiki inşallah işe yarar

Canım az önce baktım internette tahinde,cevizden ve benzerinden daha çok protein varmış,susamı ezerek elde ediliyomuş tahin canım karar senini tabiki inşallah işe yarar
Sen tahini kullan memnun kalırsan bende yapayım bende dökülme çok oldu sıgır iliği kürü yaptım şimdi o ayda bir sefere düştü onunla birlikte çörekotu+kayısı ve susam yağlı bakım yaptım pek bir fayda göremedim şimdide zeytinyağlı sarımsak kürüne başladım haftada 2 çıkarmayı düşünüyorum birde dolunay günlerini takip ediyorum ben ağdada çok faydasını gördüm saç bakımında da faydasını görürüm umarım şifa olsun hepimize inşallah

Birde ben boynuzdan tarak aldım artık plastik tarak kullanmıyorum şuan bile saç diplerim kaşınıyor bitli gibi hissediyorum saç diplerim çıktığı için siyah ve beyazlar uçlardaki röfle kapansın diye çikolata kahveye boyamıştım bakım yağları boyayı akıttı Canım ya bugün fırsatım olursa arkadan foto çektiricem buraya atmaya düşünüyorum

Dolunay günleri ney canım,internette yeni ay ,dolunay,diyo burçlara göre omu?

süper oldu bu topik saç uzatmak için bakımlara yeni başlamıştım daha 2 gün oluyor saçlarım şuanda buna göre 35 cm istediğim 50 cm üstelik ayda 1 cm falan uzar benim saçım. yeni başladığım bakımları yazıyorum eger 3 ay sonrasında bir başarı elde edersem ne kadar kaç cm vs. bunları yazıcam.
hadi başlayalım
-1-
1 orta boy kuru soğanı 4 parçaya bölüp 2 diş sarımsak üstünü geçecek kadar suda kaynatıp, ılıklaştığında saçıma uçtan köke doğru uyguluyorum streç sarıp 2 saat bekleyip duşa giriyorum. bunu ayda 2 kere yapmayı düşünüyorum. kokar mı diye başta çok korktum ama hiçbirşey olmadı kesinlikle öneririm. siz isterseniz daha sıkta yapabilirsiniz.

-2-
dax supergo hızlı saç uzatan saç bakım yağı bunun nerdeyse %90 kişide çok faydası olduğunu duymuştum belki sizde biliyorsunuzdur.saç bakım yağını saç derime uygulayıp 2 saat bekleyip yıkıyorum. haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum.daha fazlada yapılabilir.

-3-
600 ml şampuanıma çam terebentin yağı 2 kapak, tatlı badem yağı 1 kapak karıştırıp düzenli olarak her duşta bunu kullanmayı planlıyorum. çam terebentin daha önce kullanmıştım saçlarımı kalınlaştırdığını hissetiğim için kullanımı kesmiştim. halbuki kalın saç teli ne önemli bir nimetmiş 0 zamanlar anlamamışım.

-4-
son olarakta her duştan çıktığımda saç bakım yağı kullanırım nemli saçlarıma buda kırıklarla uğraşmak istemediğimden saçlarım kolay kolay kırılmaz belkide bu sebeple. herhangi bir bakım yağı kullanabilirsiniz. ben yeni değiştirdim merak ettiğimden ve bir arkadaşımın her konuşmada bana şiddetle tavsiye etmiş olduğu panten argan yağı terapisi serumunu aldım. şimdilik memnunum. saç uçlarım kırılmasında gerisi çok önemli değil.

13 temmuzda bakalım istediğimin ne kadarını başarmış olacağım.

Taraklarda önemli canım,bende yeni tarak alıcam büyük olanlar iyi oluyo tarağının resmini atabiliyomusun hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…