saçımmm :(

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
arkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.

40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.

annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici

Ya bu saç konularını tek bir kişi mi açıyor anlamadım ki? Her gün 3 tane saç konusu açılıyor BDV'de şüpheleniyorum ben de saçıma baka baka paranoyak olucam bu sayede.

Değiştirirsin yine rengini. Üzülme.

Bazi kuaforler cidden islemleri maf ediyor.. benim basimada gelmisti.. kuafore tekrar gidin anlatin durumu..

Civcic degil ki bu. Gayet hos. Aklindakinden farkli oldugu icin sana kotu gelmis. Asla oyle kotu bir yani yok. Is arkadasim yarin boyle gelse tuhaf bakmam yani. Dert etme.

ya renk guzel ancaaakk....ombreden cokda anlamamda ne alaka yani bu...
resmen yarim senedir dip boya yapmamis gibi...
yoksa renk hos...buda iste kuaforum diyor...

olu

ol valla hazırım herşeye
Kötü ... İşçilik sıfır ... Obmre bile değil. Ama yarın ise gitmek için de kötü değil. Gerekirse tepeden balerin topuzu yap. Sonra o kuaföre git durumunu anlat anlayışlı biriyse düzeltir.

Ten renginle, yüz hattınla falan uyumlu duruyorsa kullanılabilir ama değilse biraz koyulaştırın bence. Bu ombre, saç açma, radikal renk değişimi işlemlerinde paradan kaçmayıp en güvenilir kuaföre gitmek gerekiyor. Yoksa insan sonuçtan tatmin olamıyor

Kötü ... İşçilik sıfır ... Obmre bile değil. Ama yarın ise gitmek için de kötü değil. Gerekirse tepeden balerin topuzu yap. Sonra o kuaföre git durumunu anlat anlayışlı biriyse düzeltir.

ombre değil o kesin. balyaj da değil. ne idüğü belirsiz dibi gelmiş gibi. açıcı sürerek yaptığı için saçım çok yıprandı. hemen başka bir işleme cesaret edemem. bir müddet böyle gezicem mecbur. dalga konusu bile olabilirim bu saçla

Ya darılma gücenme de ombre değil bu maalesef. Kötü durmuyor ama. Ya düzelttir kuaföre tekrar ya da daha uzman bir kuaföre git araştırıp, o düzeltsin.

İşi bilmeyen pek anlamaz merak etme. Çok düz kullanma maşa yapabilirsn. Hayır zaten başka bir işlem saçını ortadan kaldırır. Bir ay kadar beklemelisin. Benim eski çırak'a versem daha iyi yapardı bu işi neyse sağlık olsun. Çok da sıkma canını çok berbat değil ama bir ombre de değil

Daha iyi bir kuaföre gidip bu saçın ustune gri cila attirirsaniz cillop gibi olursunuz endiselenmeyiin

Daha iyi bir kuaföre gidip bu saçın ustune gri cila attirirsaniz cillop gibi olursunuz endiselenmeyiin

evet bu cila işini bir arkadaşım da söyledi. açıkçası ilk kez duyuyorum ben boyayla pek alakam yokken civciv oldum. cila işe yarar mı kesin. hemen gidip yaptırabilirim yarın. bir ton daha koyulaşsa bile yeter.

Yüzene gitti mi ? Bir de orası var ,ombre'yle alakasını göremedim inan ki ,dipler de açık kahve olsa ,yayılsa ara ara daha hoş olurdu sanki ,dikkat et iyi bilindik bir kuaför'e git eminim daha güzel görsellik katacaklardır, yine de işe gidilmeyecek kadar nahoş değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…