Kötü durmuyor saçın. O kadar dert edecek bir durum yok. Yanaklarına iki perçem bırak kalanı arkanda gevşekce topla. Hoş durur. Ton farkıda belli olmaz.ombre değil o kesin. balyaj da değil. ne idüğü belirsiz dibi gelmiş gibi. açıcı sürerek yaptığı için saçım çok yıprandı. hemen başka bir işleme cesaret edemem. bir müddet böyle gezicem mecbur. dalga konusu bile olabilirim bu saçla
Cila şart saçına. Engişileme dogal bi hal alıcaktırevet bu cila işini bir arkadaşım da söyledi. açıkçası ilk kez duyuyorum ben boyayla pek alakam yokken civciv oldum. cila işe yarar mı kesin. hemen gidip yaptırabilirim yarın. bir ton daha koyulaşsa bile yeter.
Bende röfle yaprirdim sacima. Kuaförde aynaya bi baktimki çok çırt bi sarı olmuştu.cila attilar rahatladimarkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.
40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.
annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici
Ombre değil ama kötü de değil. Gerçekten iyi bir kuaför bulup küllü cila attır daha modern bi görünüme kavuşur sacın. Bu saça 8.1le cila atılsın Harika bi küllü sarı olur bence
canım tonu baya guzel millet bu tonu yakalamaya calışıyor,senin gözün alişamadi henüz bence ondan garipsiyorsun.Yarın güzelce şekil ver hafifte makyaj yap gözune daha hoş görünecek
Guzel gozukuyor. Arada kizil sarilar var onu anlamadim :))
Söylediğinle yapılanın alakası yok ..bence hemen duzelttir. .yalnız saçın çok işlem gördüyse bir kaç hafta bekle . Yüzünü görmediğim için uygunluğu hakkında fikir yurutemeyecegim fakat begenmediysen dediğim gibi duzelttir. .
Cok guzel olmus
Sac guzel nesi kötü bunun ? Ombre diger boyalara benzemez, onceki renkler ile karıstıgı icin degisik durur, tam boya degil bu hepsini kapatsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?