Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuaföre gidin ve begenmediginizi söyleyin. Cila dökerek sacınızın rengini koyulastırırlar.arkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.
40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.
annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici![]()
renk fena degıl sana gıtmıs ama bu ombre değil bıldıgın sarı boya olmuış...
Cilekcim banada yardim etsen bilgin var bu konuda belliki kullu platin istiyorum hicbir kuafor yapamadi zaten 15 yildir rofle kullaniyorum ama evlilik nedeniyle geldigim sehirde hic tutturamadilar evde boyamaya basladim kizillik kaliyor bi el atsan kuzumİşi bilmeyen pek anlamaz merak etme. Çok düz kullanma maşa yapabilirsn. Hayır zaten başka bir işlem saçını ortadan kaldırır. Bir ay kadar beklemelisin. Benim eski çırak'a versem daha iyi yapardı bu işineyse sağlık olsun. Çok da sıkma canını çok berbat değil ama bir ombre de değil
Özelden bana sadece saçının rengini atsan yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Genelde saça dokunmadan, bol ışıkta görmeden bişey demek istemiyorum ama sadece saç resmini atarsan yardımcı olmaya çalışırımCilekcim banada yardim etsen bilgin var bu konuda belliki kullu platin istiyorum hicbir kuafor yapamadi zaten 15 yildir rofle kullaniyorum ama evlilik nedeniyle geldigim sehirde hic tutturamadilar evde boyamaya basladim kizillik kaliyor bi el atsan kuzum
bence çok güzel olmuş,böyle saçlarım olsun isterdim ama benim saçlarım kalın ve kuru olduğu için bu işleme dayanamıyor lastik gibi uzuyor,keyifle kullanın bence :)
Yalnız bu ombre degıl
gayet guzel olmus ya bu kadar takicak ne vararkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.
40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.
annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici![]()