• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçımmm :(

aslında güzel ama fazla acık renk tabi yüzüne nasıl hittiğine baglı

Hic ama hiccc uzulme cunku istedigin sekilde yine yaltirma sansin var renk acok ustune gene kumral biseyler yapilip duzeltilebilir
Bende bi cilginlik yapip sapsari yollardir kullandigim sacimi simsiyah yaptirdim ve siyahin donusu yok kaldim boyle cok uzuldum sonra ama gecti iste..10 gun oldu cok ozluyorum sari saclarimi

arkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.

40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.

annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici :KK43:
Kuaföre gidin ve begenmediginizi söyleyin. Cila dökerek sacınızın rengini koyulastırırlar.

Bence renk güzel ama yuzunuze gitmişmidir bilemem.

Pek boyadan felan anlamam ben. Tesetturluyum.
Ama bence resme bakinca dogal durdugunu soyleyebilirim.
Civ civ sarisi felanda gelmedi bana.
Hos bi gecis olmus renkler.
Ama tabi yuzunuze ne kdr gittigine bagli bu renk.
Bence dedigim gibi olasi var.

İşi bilmeyen pek anlamaz merak etme. Çok düz kullanma maşa yapabilirsn. Hayır zaten başka bir işlem saçını ortadan kaldırır. Bir ay kadar beklemelisin. Benim eski çırak'a versem daha iyi yapardı bu işi :KK12: neyse sağlık olsun. Çok da sıkma canını çok berbat değil ama bir ombre de değil
Cilekcim banada yardim etsen bilgin var bu konuda belliki kullu platin istiyorum hicbir kuafor yapamadi zaten 15 yildir rofle kullaniyorum ama evlilik nedeniyle geldigim sehirde hic tutturamadilar evde boyamaya basladim kizillik kaliyor bi el atsan kuzum

Cilekcim banada yardim etsen bilgin var bu konuda belliki kullu platin istiyorum hicbir kuafor yapamadi zaten 15 yildir rofle kullaniyorum ama evlilik nedeniyle geldigim sehirde hic tutturamadilar evde boyamaya basladim kizillik kaliyor bi el atsan kuzum
Özelden bana sadece saçının rengini atsan yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Genelde saça dokunmadan, bol ışıkta görmeden bişey demek istemiyorum ama sadece saç resmini atarsan yardımcı olmaya çalışırım

90 ların röfle rengi olmuş, hala bu saçı yapan kuaförleri topluca ifşa etmek lazım... neyse cila attırın biraz daha kullanılır hale gelir. saç toparlandıktan sonra iyi bir kuaföre düzelttirirsiniz.

arkadaşlar bugün ombre yaptırmak için bir hevesle kuaföre gittim. ama bana gösterdiğim fotoğrafla hiçbir alakası olmayan bu civciv kafasını yaptı. oysa istediğim kahve sarı karışık uçlara doğru açılan bir renkti.

40 yaş saçı olmamış mı bu çok mu kötü. nolur bir şey söyleyin. Saçım kumralken bu kadar sarı hale getirdi kendime yabancılaştım şu an. yarın işe gitmeye utanıyorum.

annem kız kardeşim abartıyosun diyolar ama ben böyle gezemem çok dikkat çekici :KK43:
gayet guzel olmus ya bu kadar takicak ne var

ombre değil ama ben severim bu rengi beğendim ;) yalnız makyajlı güzel olur bu saç.

bilinmedik bir kuaföre mi gittin? ombreyi herkes güzel yapamıyor malesef bende istiyorum ama cesaret edemiyorum

bende hayatım boyunca saçımın rengini açtırmamıstım gittim
sehrin iyi kuaforune riske atmayayım dedim pahalıda yaptırdım
afedersin b...kk etti sacımı aynı bu tarz bişey oldu
ama emin ol seninki benimkinden daha süper
artık sacım yanmasın diye dayandım su an dibi geliyor
gidip adam akıllı duz boyatacam ombreye isyan ettim
kahve boyatacam orjinal rengim

bende hayatım boyunca saçımın rengini açtırmamıstım gittim
sehrin iyi kuaforune riske atmayayım dedim pahalıda yaptırdım
afedersin b...kk etti sacımı aynı bu tarz bişey oldu
ama emin ol seninki benimkinden daha süper
artık sacım yanmasın diye dayandım su an dibi geliyor