Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçın önünde tam ortada dönek

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Su mavisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
28
9
1
26
Öncelikle merhaba arkadaşlar Hepinizin bayramı kutlu olsun.

Benim sorum saçımın tam ortasında ön tarafta biraz büyük bir dönek var saçımı sadece ortadan ayırabiliyorum. Saçımı ayırmadan topladığımda orası kel gibi duruyor. Saçkıran gibi. Ve ordaki küçük saçlar dik dik duruyor.

Orda saç çıkar mı? Veya ordaki döneği nasıl gizleyebilirim?

Öncelikle tavsiye verdiğin için teşekkür ederim.
Biliyorum bunu. Yorumları okuyunca kullananlar pek memnun kalmamış. Boya gibi bir şey o pek cesaret edemem ben kullanmaya.

Evet arkadaşlar resmim bu bilmem kaçıncı denemenin ardından yüklendi. Burayı nasıl kapatabilirim?

Eklentiler

• IMG_20160707_120422.webp
    IMG_20160707_120422.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 1.758
Saçınız yok.
Devamıda dökülmüş saç ayırma yeriniz toplu oldığu halde belli oluyo.

Minoxil kullanın saçınız çıksın

Saçınız yok.
Devamıda dökülmüş saç ayırma yeriniz toplu oldığu halde belli oluyo.

Minoxil kullanın saçınız çıksın

Başın arka üst tarafında döneklee oluyor. Saç gülü de deniyor bunlara. Onlardan bazı insanlarda birden fazla olur benimde öyle diye düşünüyorum çünkü ordaki saçlar da dairesel şekilde ilerliyor ayıramıyorum.

Yoksa yanılıyor muyum? Dönek değil de dediğiniz gibi dökülme sonucu mu oluşmuş.
Çok teşekkürler bahsettiğiniz ürünü araştıracam.

Canım dönek değil bu, bende iki tane var hem sağ tarafta hem sol tarafta, tam ki tavsiye vermek için girdim ama döneğin yok, sadece orada ki saçlar az ve güçsüz. T triskadan nagmeler haklı...

Hep mi böyleydi orası?

Yani uzun süredir böyle.

O halde o kısımda ki saçları güçlendirmek çin takviye kullanmaktan başka çare yok.

Dönek için tavsiyenizi ben alsam???

Saçlarım düz, sadece döneklerin olduğu kısımlar hafif dalgalı çıkıp uzadıkça düzleşiyor bu yüzden bende o kısımlara brezilya fönü yapıyorum ve diğer kısımlardan farkı kalmıyor. Saçların düzse bir yerlerden çok az bir miktar b.fönü bulup deneyebilirsin.

ben seyrek yerlere mat kahve far sürüyorum direk o belirgin görüntü yok oluyor.. ama tabi saçı uzun vadede döker mi bilmiyorum çok olmuyo kullanalı ve çok yapmamaya çalışıyorum döker diye korktugumdan. kılıııç bu konuda bi yorum yapabilir misinn:)

O halde o kısımda ki saçları güçlendirmek çin takviye kullanmaktan başka çare yok.

Saçlarım düz, sadece döneklerin olduğu kısımlar hafif dalgalı çıkıp uzadıkça düzleşiyor bu yüzden bende o kısımlara brezilya fönü yapıyorum ve diğer kısımlardan farkı kalmıyor. Saçların düzse bir yerlerden çok az bir miktar b.fönü bulup deneyebilirsin.
Süper fikir..

Benim de aynı, saçlar dümdüz ama önler o döner denilen şeylerle dolu ve bu saclar cılız, incecik tüy gibi kıvrılıyor haliyle..

Brezilya fönü salonlarda yapılıyor diye biliyorum ama benim bu minicik önlere yapacaklarını sanmam.

Evde de bunu Nasıl yapıyorsun? Cok vaktini almayacaksa anlatır mısın?

Bugün de kuaför dönek dedi ya çıldıracam. Ne olduğu önemli değil ama ona göre çaresine bakmam lazım.

Süper fikir..

Benim de aynı, saçlar dümdüz ama önler o döner denilen şeylerle dolu ve bu saclar cılız, incecik tüy gibi kıvrılıyor haliyle..

Brezilya fönü salonlarda yapılıyor diye biliyorum ama benim bu minicik önlere yapacaklarını sanmam.

Evde de bunu Nasıl yapıyorsun? Cok vaktini almayacaksa anlatır mısın?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.417209/

Bak hazır anlatılmışı var.

Saçları arındırıcı şampuanla yıkayıp kurutuyorsun, mümkünse o kısımları saç düzleştirici ile düzleştiriyorsun sonra brezilya fönü ilacını sürüp 40 dakika kadar bekleyip kurutup düzleştiriyorsun. Kullandığın ürüne bağlı olarak 3 gün kadar bekletip yıkıyorsun ama işlemden sonra ki günlerde de yine o kısımları düzleştirici ile düzleştirmen gerek. Sürekli gittiğin bir kuaför varsa rica et hatta saçlarını arındırıcı ile yıka, kurut düzleştir öyle git o kısımlara ilaç sürmesi zaten 2 dakika sürer ve kullanacağı ürün maksimum 2 ml olur.

Back
X