Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçın önünde tam ortada dönek

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
oraya bakım yapıp saçınızı artırın dönek olsun olmasın orada saç eksikliği var yerinizde olsam sarımsak kürlerini falan denerim baktım olmuyor saç ektiririm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.417209/

Bak hazır anlatılmışı var.

Saçları arındırıcı şampuanla yıkayıp kurutuyorsun, mümkünse o kısımları saç düzleştirici ile düzleştiriyorsun sonra brezilya fönü ilacını sürüp 40 dakika kadar bekleyip kurutup düzleştiriyorsun. Kullandığın ürüne bağlı olarak 3 gün kadar bekletip yıkıyorsun ama işlemden sonra ki günlerde de yine o kısımları düzleştirici ile düzleştirmen gerek. Sürekli gittiğin bir kuaför varsa rica et hatta saçlarını arındırıcı ile yıka, kurut düzleştir öyle git o kısımlara ilaç sürmesi zaten 2 dakika sürer ve kullanacağı ürün maksimum 2 ml olur.
Çok tesekkürler .. İnceledim de linkteki ile bu anlattığın farklı sanki.. Linkteni beceremem zaten çok zahmetli.. Bu anlattığını yapsam hatta tüm saça yapayım elimi bulaştırmışken pırıl pırıl olsun :)
Arındırıcı şampuan ve fön ilacı için özelden marka önerir misin?

Çok tesekkürler .. İnceledim de linkteki ile bu anlattığın farklı sanki.. Linkteni beceremem zaten çok zahmetli.. Bu anlattığını yapsam hatta tüm saça yapayım elimi bulaştırmışken pırıl pırıl olsun :)
Arındırıcı şampuan ve fön ilacı için özelden marka önerir misin?

Linkini attığım konuda brezilya fönünün nasıl yapıldığını öğretmiştim kızlara ve linkte anlatılan ile kısaca mesajda anlattığım birebir aynı şey. Uygulamak istiyorsan ciddi anlamda okuman gerek belki ilk 30 sayfa yeterli olur, orta zorlukta bir işlem ama dikkatli uygulamak gerek.

Linkini attığım konuda brezilya fönünün nasıl yapıldığını öğretmiştim kızlara ve linkte anlatılan ile kısaca mesajda anlattığım birebir aynı şey. Uygulamak istiyorsan ciddi anlamda okuman gerek belki ilk 30 sayfa yeterli olur, orta zorlukta bir işlem ama dikkatli uygulamak gerek.
Teşekkür ederim. Eminim işe yarayan bir yöntemdir ancak el maharetim ve vaktim oldukça kısıtlı.. Beceriksizliğim yüzünden daha pratik bir yöntem bulmam lazım. :)

Vaktini ayırdın yazdın tekrardan çok teşekkür ederim

Back
X