valla değişmeyenin değişmiyor
ne yaslı kadınlar var cok guzel birsürü sacları var
ben de anlamadım sankı sacıma ugursuz bır el değdi ve mahvoldu
yanlız soyle bırsey var
ben de sacıma ombre yaptırmıstım ondan snr benım de boyle oldu
belime yakın saclarımı once küt sonra da erkek gibi kestirdim
ama yok yok düzelmiyor
O zaman sizin durum tamamen havayla ve suyla ilgili bence. Bulundugunuz yerin havasi ile eskiden yasadiginiz yer arasinda nem farki vardir bundan kaynaklidir sac yapinizin degismesi. Mesela karasal iklimde gunlerce hic bozulmayan fön denizel iklimi olan biryerde 10 dakikada bozuluyor. Sizin probleminiz nemle ilgili olabilir gercektenEvet yaptırdım ama eski haline döndü. Kuaförüm kalıcı olarak saçın tekrar eski haline dönebilir demişti olmadı. Aynen ondurumu yaşıyorum. Dalgalı değil hala düz ama papaz gibi :))
kabarıksa kötü durmazÇok haklısınız ya bizim de sitede bir komşumuz var 80 yaşlarında, beyazlayınca hiç boyamamış omzunda dümdüz gri saçları var parıl parıl parlıyor. Ben de erkek gibi kestirsem mi diyorum ama kabarık olunca o da kötü durur diye endişeleyim
Benim de bütün özgüvenim gitti insanın saçı ne kadar önemliymiş meğer...ben de yaptırdım keratin dolu para ödedim
saç botoksu da yaptırdım
ılk bırkac gun guzeldı sonra eskıye dondu
sac cansızlasınca ölüyor işte
öle öle de dökülüyor
evde heryer saç oluyor , işyerimde masamın altı hep saş artık baya baya canım sıkılıyor
kendımı guzel bıle bulmuyorum ki, çok güzel bir bayanım kaşım gözüm belirgindir ama sacım dokuldukce ve çirkinlestıkce kendıme bakasım bıle gelmıyor
O doktor arkadaşımız 30 yaşından sonra kadın vücudu ciddi değişimler yaşıyor her şey değişiyor demişti. Ama doğumdan sonra saçı çok güzel olan da var dökülüp saçı kalmayan da..30 yaş sonrası demek.
Ben de doğumlara bağlıyordum.
40 yaşından sonra kel kalma ihtimalim var yani...
Halime gülsem mi ağlasam mı bilemedim....
Ben yaptırmak istedim bir ara eşim de diyor üstü kuş yuvası altı dümdüz tam hippi olursunben en kötü protez saç yaptırırım
tarkan murat boz selami şahinden eksiğimiz ne
Kel görünmekten iyidir
Yoo o komple peruk seklınde takılıyorBen yaptırmak istedim bir ara eşim de diyor üstü kuş yuvası altı dümdüz tam hippi olursun
KeşkeeeeYoo o komple peruk seklınde takılıyor
kafayı sarıyor yani ama çok malıyetlı birsey ayda bir bakımı gerekıyor ve temızlık acısından pek sinmedi içime
ama birsürü sacım olsa ne guzel olur eskısı gibi
O doktor arkadaşımız 30 yaşından sonra kadın vücudu ciddi değişimler yaşıyor her şey değişiyor demişti. Ama doğumdan sonra saçı çok güzel olan da var dökülüp saçı kalmayan da..
Eğer bu şehir değiştirdikten sonra olduysa bulunduğunuz ilin suyundaki kireçle doğru orantılı saçın keçe gibi olması kendimden biliyorumBenim de o kadar bakım yapmama rağmen böyle kabarık kabarık kuru çok cansız. Benim zaten çok saçım yoktu ama şimdi iyice fena. Benim de 1 günde yağlanıyor malesef
Demez tabii. Çünkü hepsi para tuzağı. Zeytinyağı alın hakiki onu kullanın en azından besler.Aynı benim de öyle ben mi abartıyorum diye çok üzülüyordum ama ben de inanılmaz mutsuzum. 30 yaşına gelince vücutta her şey değişirmiş diyorlar o yüzden mi oluyor bilmiyorum ben de o kadar para döktüm ki bu uğurda bana mısın demedi
Benim saçlarım zaten ince telliydi, hamileliklerimde şahane olmuştu saçlarım.
Kullanılan vitaminlerden sağlıklı beslenmeden vs. sanırım.
Sonrasında tam bir çöküş.
Hala toparlamaya çalışıyorum saçlarımı...
Benim saçlarım bildim bileli düz okulda soruyorlardi her sabah duzlestirmeye usenmiyormusun diye zaten sonra kapandim çok kalın telliydi kalcama kadar uzadı dökülmeye başladı şimdi çok. Kalın değil birde düşük yaptım sonra saçlarım tomarı tomar dokulmeye başladı suan bakim aşamasındayım gerçekten zeytinyağı ve ceviz kapuguyla saç maskesi yapıyorum saçlarım hala düz ama eskisi gibi hiç değil :)
Maalesef aynen bol bol bakim yapıcaz artık Kıyamam kesmeyeKapalı bayanlarda kuruma sorunu hep oluyo havasızlıktan siz de bol bol maske yapın. Saç uzayınca hep dökülüyo ya malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?