Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçın yapısı birkaç yılda değişir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Çok haklısınız ya bizim de sitede bir komşumuz var 80 yaşlarında, beyazlayınca hiç boyamamış omzunda dümdüz gri saçları var parıl parıl parlıyor. Ben de erkek gibi kestirsem mi diyorum ama kabarık olunca o da kötü durur diye endişeleyim

Evet yaptırdım ama eski haline döndü. Kuaförüm kalıcı olarak saçın tekrar eski haline dönebilir demişti olmadı. Aynen ondurumu yaşıyorum. Dalgalı değil hala düz ama papaz gibi :))
O zaman sizin durum tamamen havayla ve suyla ilgili bence. Bulundugunuz yerin havasi ile eskiden yasadiginiz yer arasinda nem farki vardir bundan kaynaklidir sac yapinizin degismesi. Mesela karasal iklimde gunlerce hic bozulmayan fön denizel iklimi olan biryerde 10 dakikada bozuluyor. Sizin probleminiz nemle ilgili olabilir gercekten

kabarıksa kötü durmaz
sönükse daha kötü durur:)

Benim de bütün özgüvenim gitti insanın saçı ne kadar önemliymiş meğer...
Keratin bende işe yaradı birkaç ay. Ama saç botoksu yaklaşk 2 gün sonra falan yok gibiydi.

30 yaş sonrası demek.
Ben de doğumlara bağlıyordum.
40 yaşından sonra kel kalma ihtimalim var yani...

Halime gülsem mi ağlasam mı bilemedim....

30 yaş sonrası demek.
Ben de doğumlara bağlıyordum.
40 yaşından sonra kel kalma ihtimalim var yani...

Halime gülsem mi ağlasam mı bilemedim....
O doktor arkadaşımız 30 yaşından sonra kadın vücudu ciddi değişimler yaşıyor her şey değişiyor demişti. Ama doğumdan sonra saçı çok güzel olan da var dökülüp saçı kalmayan da..

Ben yaptırmak istedim bir ara eşim de diyor üstü kuş yuvası altı dümdüz tam hippi olursun
Yoo o komple peruk seklınde takılıyor
kafayı sarıyor yani ama çok malıyetlı birsey ayda bir bakımı gerekıyor ve temızlık acısından pek sinmedi içime
ama birsürü sacım olsa ne guzel olur eskısı gibi

Benim saçlarım zaten ince telliydi, hamileliklerimde şahane olmuştu saçlarım.
Kullanılan vitaminlerden sağlıklı beslenmeden vs. sanırım.
Sonrasında tam bir çöküş.
Hala toparlamaya çalışıyorum saçlarımı...

Benim saçlarım bildim bileli düz okulda soruyorlardi her sabah duzlestirmeye usenmiyormusun diye zaten sonra kapandim çok kalın telliydi kalcama kadar uzadı dökülmeye başladı şimdi çok. Kalın değil birde düşük yaptım sonra saçlarım tomarı tomar dokulmeye başladı suan bakim aşamasındayım gerçekten zeytinyağı ve ceviz kapuguyla saç maskesi yapıyorum saçlarım hala düz ama eskisi gibi hiç değil :)

Benim de o kadar bakım yapmama rağmen böyle kabarık kabarık kuru çok cansız. Benim zaten çok saçım yoktu ama şimdi iyice fena. Benim de 1 günde yağlanıyor malesef
Eğer bu şehir değiştirdikten sonra olduysa bulunduğunuz ilin suyundaki kireçle doğru orantılı saçın keçe gibi olması kendimden biliyorum

Önceden bukle bukle olan saçlarım son 3 4 yildir duzlesti ve elektrikleniyor. Yalniz hamileligimde gene eskisi gibi şahane bukleli oldu :)

Demez tabii. Çünkü hepsi para tuzağı. Zeytinyağı alın hakiki onu kullanın en azından besler.

Benim saçım da çocukken düzdü
Ergenlikte dalgalı oldu
Ama şimdi daha çok seviyorum dalgalı daha hareketli :)

Su ve hava değişimi de saçı çok etkiler.

Kapalı bayanlarda kuruma sorunu hep oluyo havasızlıktan siz de bol bol maske yapın. Saç uzayınca hep dökülüyo ya malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…