Saç Uzatma Yöntemleri Sacına sadece sabun kullananlar (resimli)

tugcuu16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
117
15
98
27
Merhaba benim bi konu var ama sunu merak ediyorum sacini sabunla yikayan varmi hic sampuan kullanmadan ben bugun basladim sacim biraz sert ama dalan zeytinyağlı lavanta sabunu aldim
20161126_202532.webp
suan sacim bu boyda her ay fotograf eklicem eger kullananlar varsa ne kadar zamanda alistiniz yardimci olun bide dax ve yumurta maskesi yapiyorum

Merhaba benim bi konu var ama sunu merak ediyorum sacini sabunla yikayan varmi hic sampuan kullanmadan ben bugun basladim sacim biraz sert ama dalan zeytinyağlı lavanta sabunu aldim Eki Görüntüle 1920989 suan sacim bu boyda her ay fotograf eklicem eger kullananlar varsa ne kadar zamanda alistiniz yardimci olun bide dax ve yumurta maskesi yapiyorum

Naturel soap ın killi sabunlarını denemeni tavsiye ederim. 1 ay sonra ardıç katranlı sabunu nu dene mükemmel.

20161223_150751-COLLAGE.webp
20161221_201931.webp
tabi ben sacima dax barcelino vitaminde kullaniyorum hangisinin etkisi bilmiyorum ama sabundan cok ama cok memnunum sabundan sonrada elma sirkesiyle duruluyorum

İnternetten bakıp bulabilirsin diye düşünüyorum. naturel soap sabun

Kızlar benimde böyle bir sabun tecrübem oldu. Argan yağlı bir sabun kullandim saçıma uzun süre. Aslında ilk yıkamada anladım saçıma uygun olmadığını ama inatla doğal diye 4 ay kullandım. Bakımını, yağını eksik etmememe rağmen 4 ay sonunda saçlarım aşırı kurudu ve incelmeye başladı. Başta bakımlarımı suçladım ama sonra anladım ki sorun sabun tekrar şampuan ve saç kremi kullanınca kendine geldi. Yani diyeceğim şu ki bu sabun olayı her saçta aynı etkiyi bırakmıyor. Saçınız kurursa bırakın ya da en azından arada bir dinlenme dönemi verin saçınıza hem saçınız hep aynı bakıma alışmamış olur...

Kızlar benimde böyle bir sabun tecrübem oldu. Argan yağlı bir sabun kullandim saçıma uzun süre. Aslında ilk yıkamada anladım saçıma uygun olmadığını ama inatla doğal diye 4 ay kullandım. Bakımını, yağını eksik etmememe rağmen 4 ay sonunda saçlarım aşırı kurudu ve incelmeye başladı. Başta bakımlarımı suçladım ama sonra anladım ki sorun sabun tekrar şampuan ve saç kremi kullanınca kendine geldi. Yani diyeceğim şu ki bu sabun olayı her saçta aynı etkiyi bırakmıyor. Saçınız kurursa bırakın ya da en azından arada bir dinlenme dönemi verin saçınıza hem saçınız hep aynı bakıma alışmamış olur...
Evet canim ben ama elma sirkeside kullandigim icin suan cok memnunum yumusacik saclarim daxla birlikte cok iyi bir etki yapiyo yani :)

canım bende satıyorum saf zeytinyağlı içinde hiç kimyasal yok. markette satılanlara benzemez. el yapımı. isteyen olursa mesaj atsın

Back
X