Saç Uzatma Yöntemleri Saçını hergün yıkayarak uzatanlar& kendi yağıyla uzatanlar

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
...
Eylül ayından beri saçımı hergün yıkıyorum.ama internette okuduğum kadarıyla saçın kendi yağı daha hızlı uzatıyormuş. Oyüzden artık saçımı haftada 1 yıkayacağım :1: Vücudum için se saçımı toplayıp yıkayacağım. Zaten saçım çok zor yağlanıyor . Aranızda hergün yıkayarak uzatan yada haftada 1-2 gün yıkayarak uzatan var mı ?

Ben de kendi yağını sürekli temizlemenin iyi olmadığını düşünenlerdenim. Saç yıkama aralığımı bir haftaya çıkaramadım ama 4 güne yeni yeni çıkarabildim. Şu an evdeyim 4 gün iyi. Tekrar çalışmaya başladığımda yapamayabilirim

Saçımı bone içerisine koyup vücudumu yıkayabiliyorum istediğim zaman

ister her gün yıka ister haftada bir yıka aynı uzar.
ne alaka yani dış etkenlere göre mi uzuyor
ayrıca bir hafta yıkamadan gezersen kokarsın yav

ister her gün yıka ister haftada bir yıka aynı uzar.
ne alaka yani dış etkenlere göre mi uzuyor
ayrıca bir hafta yıkamadan gezersen kokarsın yav

Saç derisini aşırı temizlemenin saçlı derinin yapısını bozduğu söyleniyor. Sadece hergün yıkamaya bağlı değil aynı zamanda neyle ve nasıl yıkadığına da bağlı olduğunu düşünüyorum. Az bir şampuan kullanıp birkez yıkayarak hergün de yıkanabilir. Ben spora giderken hergün yıkardım mesela. Şimdi de arayı biraz açmak istiyorum

haftada 1 saçmı yıkanır yaa kokar o saç:25:

bilemeyeceğim. her 2 yöntemlede uzatanlar var. ayrıca yaz ayında falan da değilizz, kokmam. ki ben temizliğe aşırı düşükünüm günde 2 defa yıkandığımda oluyordu... saç spreyi & parfüm sıkıyorum zaten. ayrıca saçlarım falan da kokmuyor. 3 hafta yıkamasam anca yağlanır o derece. arkadaşında dediği gibi, bone takıp vücut da yıkanıyor tek basınaaa

bide ben küçükken evimiz aşırı soğuk oluyordu sadece pazar günleri yıkanırdım. hacışakir falan kullanırdık aile kalabalık olunca.zaten saç şekillendirici falanda kullanmazdım. bütün saçlarım aynı boyda kalçamda açık kumral dümdüzdü. silikonsuz şampuan kullandım hep ve saçımın kirlenmesine izin veriyodum. o saçımı çok özledim. katlarımdan kurtuluyorum yavaş yavaş. sırf o hale gelmesi için

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşım ensede olan saçlarını hergün yıkayarak sırtına kadar uzattı fakat ne kadar sürede uzattı onu bilemiyorum,saçın kendi yağıyla uzadığınıda ilk kez duyuyorum.

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşım ensede olan saçlarını hergün yıkayarak sırtına kadar uzattı fakat ne kadar sürede uzattı onu bilemiyorum,saçın kendi yağıyla uzadığınıda ilk kez duyuyorum.

valla bende sizin bildiğiniz gibi biliyorum sık yıkanan saç temiz saç uzar..
yağlanan saç dökülür..
neden tırnaklarımız çabuk uzuyu biliyomusunuz özellikle el tırnaklarımız hep sudalar sürekli elimiz gün içinde suya değiyo ondan..
bende böyle biliyorum sıkçada sçaımı yıkıyorum çünki yağlı bugün yıksam yarına yağlanıyoo..

o dedin doğru ama benim saçım dökülecek kadar yağlanmıyor ki.

canım ozaman sen zaten 3-4 günde bir yıka..,
yağlanma sorunun yoksa normal zaten..
bnmki çok yağlı mecburum yıkmaya kafama yapışıyo uzatırmı o yağ bilmem ama bnm saçımı döktüğü kesin..
herkezin saç yapıı farklı sana iyi gelen bi üründe bana gelmeyebilir..
umarım uzar saçların çabucak benimkininde dökülmesi duru:31:

5 günde bir yıkayacağımm. bu arada saol canım :) inş. seninkilerde yağlanmaz,dökülmez :16:
3 ay boyunca hergün yıkadım . 3 ay boyuncada 5 günde 1 yıkayacağımm .

kızlar benim saçım yağlandığında dökülüyor ya elime geliyor avuç avuç 2günde bir yıkamak zorunda kalıyorum ama bu aralar 3günde bir yıkıyorum...eskiden haftada bir yıkardı annem saçlarıı her pazar günleri yıkardı ama ipek gibi upuzun saçlarım vardı :44: şimdi özlüyorum o saçları ama yok ne yaptıysam o sağlığına kavuşturamadım saçlarımı :19:

kızlar benim saçım yağlandığında dökülüyor ya elime geliyor avuç avuç 2günde bir yıkamak zorunda kalıyorum ama bu aralar 3günde bir yıkıyorum...eskiden haftada bir yıkardı annem saçlarıı her pazar günleri yıkardı ama ipek gibi upuzun saçlarım vardı :44: şimdi özlüyorum o saçları ama yok ne yaptıysam o sağlığına kavuşturamadım saçlarımı :19:

herkesde aynı sorun var cnm sadece sende değil emin oL..
benimde yağlanma dökülme ne bilmezdimm birden hortladıı..
hem yağlanıyo hem dökülüyoo
sinirlendim bugün kalıp hacışakirle yıkadım kurudu dipler iyice..
bıktım artık kaç tane şampuan denedim fayda etmiyo sabun kullancam bu gidişle

Hergün yıkamıyorum ama kendi yağının gözükmesinide beklemiyorum. benim programım şu
Saçlarım sıcak suya sokmam ben kış yaz farketmez buz gibi suya sokarım ilk biraz irkiliyorsun ama hızlı hızlı yapıp suyuda fazla akıtırsanız sorun kalmıyor alışıyorsunuz.Birgün yıkarım birgün yıkamam baktım saçlar yine idare etcek durumda 3.günde yıkamam ama en fazla 3.gün oluyor.Saçlarınızı eğer kendi yağıyla uzatma istiyorsanız abartmayın yani o yağın artık dışardan gözükecek duruma gelmesini izin vermeyin bu hem pis hoş olmayan bir görüntü hemde saçlarıma bakayım derken dökmüş olursunuz.Saçlarıma artık şampuan değdirmiyorum saf zeytinyağlı sabun kullanıyorum.Hem daha rahat şekil alıyor hem daha gür gözüküyor.İlk yıkadığınızda saçlarınız biraz sertleşir ama sürekli yaptığınızda ipek gibi oluyor.Saçlarımı her yıkadığımda sabunlamam tabiki.Soğuk suyun altında tutarım.Kısaca haftada 3 kere saçlarımı soğuk suyla yıkıyorum( soğuk su kan dolaşımını hızlandırır ve saçlarınız parlar böylece saçlarınız daha hızlı uzar)

tr_lelli birden geçiş yapmasaydın bari. hacışakirin şampuanıyla yıkasaydın :1:
SnOofles sen nasıl bi sabun kullanıyorsun ? bende saçımı ağustosta falan minoxidil ve soğuk suyla yıkıyodum saçımı. kahkullerim hızlı uzadı.

KızLaaar bu arada, sampuana sarımsak katmak gürleştiriyomu?

soğuk su diyince bile irkiliyorum soğuğuda hiç sevmem ılık olsun yaa
benim saçlar denek oldu cnm hiç sorma kızdımda yıkadım kalıp sabunla hani cocuğa kızarda kafasına sabunlada bi tane vurursun ya öle
bugünde dalinle yıkadım kafayıı yidimmm:37:

soğuk su diyince bile irkiliyorum soğuğuda hiç sevmem ılık olsun yaa
benim saçlar denek oldu cnm hiç sorma kızdımda yıkadım kalıp sabunla hani cocuğa kızarda kafasına sabunlada bi tane vurursun ya öle
bugünde dalinle yıkadım kafayıı yidimmm:37:

düzenli bir bakım uygulamak gerekiyo.uzasın diye stres yapınca hiç uzamıyo.aslında bence naparsak yapalım hızlı uzamıyolar.bu yediklerimizle alakalı.çinko içeren şeyler yememiz gerek bnce.onun dışında kırılmamaları bakımlı olmaları için özen gösterdiğimizde uzuyolar zaten

zinco+biotin takviyesi bide sinamekili kür tamamdır bence..

Back
X