hemen muhalefet olanlar olmuş herzamanki gibi olaya.. işin aslını bilmeden temizlik abidesi kesilenler olmuş.. güzel arkadaşlar bunu doktorlar, bitkilerle haşır neşir olan araştırmacılar söylüyor, tavsiye ediyor. tanıdıklarımdan duydum, gördüm bende kaç yıl önce ve okadar sağlıklı canlı ve çabuk uzayan saçlara sahiplerdeki görseniz bütün bu düşüncelerinizden vazgeçersiniz.. bir kaç yerde daha belirtmiştim bu konu açılmadan önce bu durumu hatta..
bitlenme dış etkilerden, kimyasıyla oynanmış işlemlerden geçmiş yağları kullanırsak onlardan meydana gelibilir. e tabi birde 1 ay yıkanmazsanız bu olay gerçekleşebilir ve kaldıki size böyle bir zaman sürecinden bahsedilmiyor. vücudunuzu yıkamayında denilmiyor. saçın kendi salgıladığı yağ ne zamandan beri pis, kirli bir şey olmuş bunu kavrayamadım. Allah hiç bir zaman yararı olmayan bir şey yaratmamıştır. regl olursun kanın temizlenir. tırnak kendini yeniler her daim hiç durmadan ömür boyu uzar zayıflamış darbe görmüş tırnaklar yenilenir.. vajina herzamn kendine has bir sıvı salgılar birlikte olunsa da olunmasa da rahim ve vajina kurumasınki döl yatakları herzamn işlevini yerine getirsin diye.. vücutta çıkan ve biz kadınların en büyük sorunu olan kıllar tüyler cildimizin oksijen alıp vermesini ter atmasını sağlar.. daha da sayabiliriz böyle bizi rahtsız eden ama bizim bedemize yararlı olan durumları.. saçında kendi yağı saçı besler. özelliklede kuru tip bir saça sahip olanlar saçları geç yağlanıyorsa ve evdelerse eğer iş güç sahibi değilseler 4-5 gün saçını yıkamazsa çok yararlı olur onlar için.
ama şöyle bir durum var ünv.'den bir arkadaşımın saçı okadar yağlı bir yapıya sahipti ki kız abartısız sabah yıkardı saçını akşama doğru diplerindeki yağlar çok net belli olurdu bundan dolayıda çok dökülürdü saçı.. yani diyeceğim aşırı yağlı saçlara sahipseniz bu uygulamayı kesinlikle yapmayın.