Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçını kazıtanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dygml

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
179
23
118
Siirt
Kızlarr saçlarım 1,5 yıldır pko dan.dökülüyor eskiden kalın gür çok güzel saçlarım vardı son 4 aydır seboroik dermatit oluştu dökülme iyice şiddetlendi saçımı kazıtmayı bi süre peruk kullanmayı düşünüorum bu süredede saçıma sarımsak ısırgan ampuller gibi bakım yapmayı düşünüorum benim korkum daha kötü olması daha 20 yaşımda saçlarımı kaybettim çok seyreldi benim gibi durumda olan var mı kazıtınca nasıl oldu ne yaptı ne kadar sürede uzadı iyi geldi mi merak ediorum ne olur yardım edinnn

ben kazıtmıştım canım hemde 2 kez hemde ben peruk takmadan dolaştım dikkat çekici oluyor biraz rahatsız olabilirsin. 3 ayda 4-5 cm uzar ya ben seviyorum kısa saçı bence sende peruk takma kafan havasız kalır birde peruk takan insanlar sonra peruğa mahkum kalıyorlar. ayrıca saçını kazıtınca gerçekten bakım yapmak çok daha kolay ve daha etkili oluyor. ben saçımı kazıttığım zaman minoxil+ spiro losyon kullanmıştım gerçektende saçımda açılan yerler o zaman kapanmıştı sonra bıraktım yine seyreldi.bence kazıt arkadaşım.eğer merak edersen kendi saç bakımımı anlatabilirim

yalnız canım bende pko yok pko için tedavi gördün mü şimdi düzeldimi yani

Cevapladığın için saol cnm.benim korkum saç köklerinin küsmesi daha beter olması birde ben minoxa şu an başlamak istemiorum korkuorum bırakınca aynı olacak die daha çok seberoik dermatit canımı sıkıyor ilaçlara rağmen azalma yok saçımda seyrekleşti.kazıtıp sarımsak ampuller ısırgan vb bakımlar yapmak istiorum.pko geçmio cnm hafiflettim sadece kilo ve diane kullanarak yarında soğan kürüne başlıcam sabahlarıda çörek otunu düşünüorum

Cevapladığın için saol cnm.benim korkum saç köklerinin küsmesi daha beter olması birde ben minoxa şu an başlamak istemiorum korkuorum bırakınca aynı olacak die daha çok seberoik dermatit canımı sıkıyor ilaçlara rağmen azalma yok saçımda seyrekleşti.kazıtıp sarımsak ampuller ısırgan vb bakımlar yapmak istiorum.pko geçmio cnm hafiflettim sadece kilo ve diane kullanarak yarında soğan kürüne başlıcam sabahlarıda çörek otunu düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…