Doğru söylüyorsunuz ama insanın içi kırılıyor bişeyde diyemedim zaten :)Beğenen sizi öyle beğenmiş.
Çok da umursamayın, gülün geçin.
Hahaha aynen bende anladım gelin kaynana olayını .. yaranılmıyormuş ciddenNe diyorsa tersini yap. Tombul olsan kilo ver biraz kendine bak, kisa sacli olsan ne o oyle erkek gibisin saclarini uzat derdi. Agzinla kus degil fil tutsan yaranamazsin.
biyik da birakip amcaniz olayim mi deseydin... ona ne ya... sevgilim boyle begeniyor de. hatta ben boyle seviyorum de. ya bir d Allah askina ne bu kv sevgisi daha soz yok nisan yok nediye oturmaya gidiyorsun samimi oluyorsun. 5 senelik evliyim daha kv ile misafirlige gitmeyi birak kv y misafir geldiginde onun evine bile gitmedimMerhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayımbeğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?
Kilo konusunu bilemem ama bele kadar sac genelde itici ve varoş görünür. Ama önemli olan onun düşüncesi değil senin kendini nazil beğendiğin. O yüzden salla gitsin. Takma kafana.Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayımbeğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?
Bende anlamadım herseye kusur bulacaksa işimiz varben uzun saç seviyorum diyin..
manken gibi kızı bulmuş kadın, tee allahım..
takılmayın, kv ye sözde kusur bulacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?