saçını kestir kilo al dedi

Kadın ne tuhaf ya sanki gelini hoş gelini olsan da karışamaz ya neyse o sana öyle derse bir daha aaa öyle mi canım ama oğlun böyle seviyor de gec

Bende kv ile tanistigimda açıktım saclarim boyaliydi kendi sacin daha guzeldir surmeyin su boyayi kafanıza demisti hemde ilk gunden nisanlandik tesetture girdim aaa niye kapandin daha erkendi tuh tuh tuh dedi. Bosverin istediğiniz gibi olun bence

He he demelisin bence. Kayinvalideler böyledir canım. Dünya güzeli olsan kusur bulur. Çünkü onun oğlu brad pitt onun oğlu Kıvanç Tatlıtuğ onun oglu... ve sen ne kadar güzel olursan ol. Onun ogluşuna layık değilsin. Bu böyledir. O desin. Sen gül geç. Hehe de geç. Sakın dikkate alma. Daha neler diyecek. Bos konuşuyo iste.

Nisanlin bi sey dedi mi peki.Aman cok da tin oglu begenmis ya catlasin
Daha önce saçlarını ben çok beğeniyorum o da benim sakallarımı seviyo demiş annesine oda x e sanada sakal yakışmıyor nesini beğeniyormuş ki demiş ... o günde bişey demedi x

Mantıklı politik olmak lazım zaten

Kızıda kilo vermeye çalışıyor orta halli sayılır benden kısa ama bana göre toplu

seni gelin.olarak.istememis.
kizma ama saclarin gercekten uzunmus..bende bu kadar uzun sevmem..:)
Uzun ama bakımlı düz saçlarım bide kumral tonlarda yani herzaman güzel iltifat alırım sağdan soldan bende simsiyah uzun saçı sevmem ama benim işaretim gibi saçlarım... bilemiyorum ki herkes farklı sever belkide ..

Yine densiz bi kv:) Sevgilinin yaninds dediyse cevap ona duser. Degilse oglun da uzun sac seviyormus ama de. Bu ka basit. Ne kafana takiyosun.
Hiiiiihh sizi bi an annem sandim yeminle annemde whatsappina Allah var Gam yok yazdırmış bide anneyim ben anne lafini cok kullaniyor dedim heralde annem burdada buldu beni

minnacik bebisim var daha nete giremiyor :) yok yok annen degilimdir rahat ol :) ay konuyu dagıttık kusura bakma konu sahıbı D darkrose35 baslattı
Tamam suçumu kabul ediyorum cezam neyse cekmeye hazırım.. Evet ! Ben yaptim konuyu ben dagittim oysa ki annesi sandığı bayana size anne diyebilirmiyim edasıyla yaklasan masum bir cocuktum ben atin beni denizlere yine sacmaladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…