saçını kestir kilo al dedi

Sirf sizin tersinize gitmek giciklik etmek icin yapmis.
Agiz dolusuyla 'Aşşşkimmmm bayiliyor bana' diyin.

Sevgilimde her gidişimiz de annemle samimi olsanız ben cok mutlu olurum daha sıcak davran o seni kızı gibi sever diyo bana.. annesinin dediğini duymuyor nasıl samimi olabilirim. Kadına bişey demediğim halde böyle dedi bana. Sevgilime bişey demedim ama bu şekilde annemle iyi ol deyip durucaksa nasıl iyi olunur bu kadınla

Ay cidden mi o da çok kırıcı olmuş paranız yok galiba ne demekmiş ben şok Kendi saçları dökülüyormuş o yüzden hep kısacık kestiririm ben sende kestir dedi cidden kıyaslıyor mu acaba

Kızı nasıl saçı ve kilosu?

Sevgilin böyle diyorsa sende hep iyi konus kv den icin bende ona çok ısındım falan filan,onun yapacağı taktiği sen yap
Günün birinde o seni kızı gibi seviyo der en ufak tatsızlıkta

İlk tanışmada böyle konuşması ..
O ne özgüven o kaynanadaki..

Ben zaten bu birkaç sefer oturmaya gitme olayını da istemedim. Israrını kıramadım sevgilimin. Arada hep bi resmiyetin saygının olması gerektiğini düşünüyorum.. ama damdan düşer gibi böyle laf söyleyen biriyle ne kadar saygılı bir ilişki kurulabilir bilmiyorum

'ama olmaz ki yavrum kadın dediğin etli butlu olup erkeğinin eline gelicek ecik' demeye getirmiş zaar. 'uzun saç kadını aşağı çeker yavrum az kes' demeye getiriyor saç mevzunuda galiba iyi düşünelim iyi olsun kaynanalik yapıyor olmasın (yaani insallah)

Valla benimki de öyle. Kadın beni her gördüğünde otomatiğe bağlamış gibi "bir dirhem et bin ayıp örter" diyip duruyor.
Oğlu da sen kilo aldın zayıfla diyor
Ölelim de kurtulsunlar en iyisi !! Çok dertliyim

Hahahah benın anam da kısa sac sever elınden gelse oglan gıbu gezdırcek benı boyum 1.65 kılo 54 bana zayıfsın dıyo kı tam kıvamındayım hatta kucuk gobusum bıle var o jenerasyonun guzellık krterlerı baska bızı oyle grmek ısteyıp modalarına uydurmaya calısıyrlar he de gec bence kırma sımdıden

Bence senin ana oğul ikisiyle de işin var. Çünkü annesiyle samimi OLMAYAN sensin.
Gazan mübarek olsun işin sonunu getirmek niyetindeysen

Bende arada mesafenin kalmasını saygılı bi ilişkinin olması gerektiğini düşünürüm. Ama bir tanışmaya gittik 2.sinde kendi davet etti yemeğe 3. Su bu konuşmanın geçtiği görüşmemizde bi operasyon geçirdi geçmiş olsun demek içindi... sevgilim ısrar etmese gitmezdim ama böyle beni bozacağını bilsem hayatta gitmezdim.

Demek ki hic bi sey bulamamis elestirecek desene :) o da bunları söylemiş.

Ayrica gelin dedigin şöyle olur, kadın dediğin böyle olur sacmaliklarina (şimdiden) giren bi tiple samimi olma hic

Sen dediklerini yapki oğlu bu sevdicege neoluyor daha evlilik yok bebek yok salmış kendini iyice desin taaa mmII ?
Sonra nasıl alcak oğluna o çok begendigi görümünün komşusunun tanıdığının kiizni!
Sen kendinden başkasına sakin bürunup benzemeee!

Ay cidden mi o da çok kırıcı olmuş paranız yok galiba ne demekmiş ben şok Kendi saçları dökülüyormuş o yüzden hep kısacık kestiririm ben sende kestir dedi cidden kıyaslıyor mu acaba

İnsan eşini sevdiği için tanımadığı huyunu bilmediği annesine de susabiliyor bazen.Bazen de susmuyor ortadan gidiyoruz napalım.Kilo problemi var Ben baya zayıftım bişey demezdi ama yanyana oturduğumuzda süzerdi.İlle karşılaştırıyorlar sanki.

seni gelin.olarak.istememis.
kizma ama saclarin gercekten uzunmus..bende bu kadar uzun sevmem..:)

Aaa kadın oglunu düşünüyo
Uzun saçlı olunca duşta çok su gider,
Çok şampuan sac kremi gider
Sacını kuruturken çok elektrik gider
Boya yaptirsan uzun saça daha çok para alırlar
Eee bide saç bakımı falan yaptırırsan
Evlenince ogluşunun kesesine zarar hep bunlar.
Vallahi anlamıyorum şu kaynanaları herseye bi lafları var oturup yarın geline ne laf soksam mı diye düşünüyolar acaba
Vallahi hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…