Bir kez iyi bişey demeden böyle demesi Beni de sinir ettiSakin dedigini yapma ona noluyor ya cok sinir oldum.
Ay Yen'i tanışınca bişey de diyemedim bi dahakine derim ama böle biirsey demeyince içim şişti resmen ...Yok ya ben böyle iyiyim de geç
Nisanlin bi sey dedi mi peki.Aman cok da tin oglu begenmis ya catlasinBir kez iyi bişey demeden böyle demesi Beni de sinir etti
Sevgilimde her gidişimiz de annemle samimi olsanız ben cok mutlu olurum daha sıcak davran o seni kızı gibi sever diyo bana.. annesinin dediğini duymuyor nasıl samimi olabilirim. Kadına bişey demediğim halde böyle dedi bana. Sevgilime bişey demedim ama bu şekilde annemle iyi ol deyip durucaksa nasıl iyi olunur bu kadınlaBen böyle beğeniyorum deyin geçin kısa kesin bir daha böyle bir şey söylerse. Muhatap bile olmayın ötesinde. Sizi bozmak için bahane aramış. Yoksa kim saçını kestir der... Tamam büyükler kilolu sevebiliyor vs ama saç meselesini ilk defa duydum.
Onun haddi değil, bun hissettir ona. Gözüne gireyim vs. diye hiç uğraşma
Ay cidden mi o da çok kırıcı olmuş paranız yok galiba ne demekmiş ben şokAcaba kendi saçları uzamıyor muBazen kv lerin kendilerini gelinle karşılaştırdığını düşünüyorum.
Benm de saçlarım belime kadardı.Düğünden bir zaman sonra kv paranız Yok galiba kestiremiyorsunuz demişti.
Ben zaten bu birkaç sefer oturmaya gitme olayını da istemedim. Israrını kıramadım sevgilimin. Arada hep bi resmiyetin saygının olması gerektiğini düşünüyorum.. ama damdan düşer gibi böyle laf söyleyen biriyle ne kadar saygılı bir ilişki kurulabilir bilmiyorumBaşkalarının söylediğini ( sevdiğiniz kişiyse ciddiye almış gibi yapın ama sallamayın sevmediğiniz kişiyse umurunuzda olmadığını belirtin, kısacası politik davranın) kafanıza takmayın.
İşler ciddiye binmeden ortaya resmiyet çıkmadan ailelerle gereksiz samimiyete girmeyin.
Oğlan anacı olmasın gerisi aşılır :))
'ama olmaz ki yavrum kadın dediğin etli butlu olup erkeğinin eline gelicek ecik' demeye getirmiş zaar. 'uzun saç kadını aşağı çeker yavrum az kes' demeye getiriyor saç mevzunuda galiba iyi düşünelim iyi olsun kaynanalik yapıyor olmasın (yaani insallah)Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayımbeğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?
Bende arada mesafenin kalmasını saygılı bi ilişkinin olması gerektiğini düşünürüm. Ama bir tanışmaya gittik 2.sinde kendi davet etti yemeğe 3. Su bu konuşmanın geçtiği görüşmemizde bi operasyon geçirdi geçmiş olsun demek içindi... sevgilim ısrar etmese gitmezdim ama böyle beni bozacağını bilsem hayatta gitmezdim.biyik da birakip amcaniz olayim mi deseydin... ona ne ya... sevgilim boyle begeniyor de. hatta ben boyle seviyorum de. ya bir d Allah askina ne bu kv sevgisi daha soz yok nisan yok nediye oturmaya gidiyorsun samimi oluyorsun. 5 senelik evliyim daha kv ile misafirlige gitmeyi birak kv y misafir geldiginde onun evine bile gitmedim
Ay cidden mi o da çok kırıcı olmuş paranız yok galiba ne demekmiş ben şokKendi saçları dökülüyormuş o yüzden hep kısacık kestiririm ben sende kestir dedi cidden kıyaslıyor mu acaba
seni gelin.olarak.istememis.Merhabalar güzellikler,
Benim Canımı sıkan bir derdim var . Sevgilimin annesi ve kız kardeşiyle tanıştım. Bir kaç kez ev oturmasına gittik. Benim uzun belime kadar açık kahve saçlarım var herkes çok beğenir ama kayınvalide adayımbeğenmeyi bırakın saçlarını kestirsen iyi olur dedi bende bişey demedim sonra bide gelin dediğin az kilolu olur biraz kilo al dedi ben 170 boyunda 55 kiloyum. Zayıf sayılmam hani herkeste kilo boy oranı bi başka durur ya.. daha önce hiç böyle bi tepki almadım.. bi kez iltifatta etmedi bana Kısa saçlı kilolu kızları mı beğeniyor anlamadım ama kırıldım nasıl cevap vermem gerektiğini de bilmiyorum.. ne demeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?