Saç Şekillendiriciler saciniz sekle girmiyormu,parlamiyormu,sacinizi düzlestirdiniz bozulmasin istiyorsaniz

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
evet kizlar saclarimiz gün boyu canli parlak bozulmadan hacimli göstermek istiyorsak ve sacimizinda zarar görmemesini istiyorsak sacimizi masalamadan yada düzlestirmeden önce saclarimizi ileriye atarak sac diplerimize skiyoruz ve saclarimizi istedigimiz sekileri veriyoru düzlestirdiginiz saciniz 4 gün boyuncca düz kalacak ve parlakligini yitirmiycek hem sacinizi parlak ve hacimli gösterecek hemde sacinizi masayla düzlestirdiginizde yada sekil verdiginizde saclariniz zarar görmüycek bu ürünü büyük marketlerde yada schwarzkopf ürünü satan yerlerden bula bilirsiniz ucuz pahali degil

Son düzenleme:
kullandınız mı?gerçekten işe yarıyor mu

Son düzenleme:
az önce netten baktım da bulamadım dediğiniz ürünü
nereden alabiliriz ki?

Ben her ürünü alip denemem, cok seciyim, sac bakimlari ,spreyler, kremler, sapuanlar, cildt bakim ürünleri, vucut ürünleri, iyce arastiririm gercekten dogal ise yarayan, bedenime, vucuduma, sacima zarar vermeden hangisi ise, iyce bakar kiyaslamalar yaparim, yani binevi ince eller skdokrum!!! bir sac spreyli almak istesem mesela silikonlumu varmi yokmu saci dökermi, kuruturmu, kepek yaparmi, bunlara kadar arastiririm o yüzden asla kendimin kulanmiycagi ürünlerde sizede tavsiye etmem eyer gercekten isime yariyorsada paylasmaktan muttluluk duyarim

Son düzenleme:
netten bulamaz mıyım?

küçük bir yerde yaşıyorum ben o yüzden burda bulabileceğimi pek sanmıyorum. teşekkür ederim yine de :130:

netten bulamaz mıyım?

küçük bir yerde yaşıyorum ben o yüzden burda bulabileceğimi pek sanmıyorum. teşekkür ederim yine de :130:

keske yardmci olabilseydim bu konuda canim benim ama heryerde veya netten bulamasin beli yerlerde veya büyük kozmatik yerllerde sac boyalari spreyler satan yerlerde bula bilirsin tabi bunun hem fiyatini hemde kulanimini bilenler bu ürünü bitirmedilerse!! sayili sekilde gelen bir ürün cok üzgünüm yardimci olamadigim icin

Son düzenleme:
ayyy ben de çok merak ettim bu ürünü ya acaba watsons gibi bi yerde var mıdır ? bi de fiyatı ne kadar canım ya onu da yazar mısın ?

ha bi de en önemlisi saçın hacmini gerçekten koruyor mu mesela ben saçımı ilk yıkadığımda biraz hacimlidir ama bir gece yattıktan sonra sabaha fıss diye sönüp kafama yapışıyor aksi gibi de yuvarlak yüzlüyüm tombul tombul yanaklarım var saçlar da kafama yapışınca top gibi suratım iyice ortaya çıkıyor

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım benim saçlarım zaten düz de asıl önemli olan hacimli olması yani inşallah bu ürün gerçekten hacim verir ve her gün yıkamama gerek kalmaz

çok teşekkür ederim canım benim saçlarım zaten düz de asıl önemli olan hacimli olması yani inşallah bu ürün gerçekten hacim verir ve her gün yıkamama gerek kalmaz

hergün yikamak zorunda kalmasin 4 gün etkili saclarini ileriye atip fis fis skiyorsun parlak hacimli kaliciligi 4 gün ama föhn yada masalayinca oluyor got 2 b 200ml ben kendim kulaniyorum benim sacim da düz ince teli saci dökmeyen zarar vermeyen sertlestirmeden böyle nasil digim ipek gibi ben coook memunum canim

Son düzenleme:
bak heyecanlandım şimdi bulursam alıp kullanayım eğer dediğin gibi hacim veriyosa var yaaa dile benden ne dilersen :13:

bak heyecanlandım şimdi bulursam alıp kullanayım eğer dediğin gibi hacim veriyosa var yaaa dile benden ne dilersen :13:

slm mesajini yeni gördüm tesekkür ederim, caninin saglini dilerim,,,ise yariyor ama bula bilecekmisin sorun orda her yerde olmuyor büyük kozmik yerlerde bile 3-5 tane oluyor artik kim bulursa

evet dediğin gibi bulunmuyor her yerde... geçenlerde bi araştırayım dedim de yok bulamadım hatta bi mağazada görevli kız da bana sordu ya bu ne işe yarıyor herkes bunu soruyor diye

bende merak ettım sımdı bu urunu ne dıye gecıyor kı serum falanmı:44:

icinde ne oldugunu bilmiyorum biseyler yaziyor ama anlaman mümkün degil elimde sise fönden önce saciniza skin diyor 4gün boyunca saciniz hem parlak hemde hacimli ve dümdüz got2b yi bulamayanlar bakin bu da got2b gibiymis kulanmadim ama arastirmalarimda hep bu cikiyor bu markayi biliyorum syoss ama kulanmadim arastirmalarim hep bu syoss 4 fön cektigin zaman 4 gün sacin dümdüz kaliyormus buda saciniza zarar vermiyormus parlak tutuyormus ve slikonsuzmus alan bulan memun kalirsa paylasin lütfen okadar kafa patlatiyom:126:

evet dediğin gibi bulunmuyor her yerde... geçenlerde bi araştırayım dedim de yok bulamadım hatta bi mağazada görevli kız da bana sordu ya bu ne işe yarıyor herkes bunu soruyor diye

Demedinmi sac ürünü sac icinmis diye bulmasi zor evet ben bulsam bu ürünü kargoya verdigim paraya yazik olur kiz zaten 8 ytl felan kargoya versem 20-30 ytl ister o yüzden diyemiyorumki ben alayim diye syoss 4 bak resimini koydum onu bulabilirsin slikonsuz buda saca zarar vermiyormus okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…