- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
-
kullandınız mı?gerçekten işe yarıyor mu
az önce netten baktım da bulamadım dediğiniz ürünü
nereden alabiliriz ki?
netten bulamaz mıyım?
küçük bir yerde yaşıyorum ben o yüzden burda bulabileceğimi pek sanmıyorum. teşekkür ederim yine de :130:
ayyy ben de çok merak ettim bu ürünü ya acaba watsons gibi bi yerde var mıdır ? bi de fiyatı ne kadar canım ya onu da yazar mısın ?[/QUOTE
evet canim dedigin yerlere bak ama dedigim gibi sayili sekilde geliyor bu ürün yani kasa kasa gelmiyor bunu bilen taniyanda cabuk tüketiyor, bunun özeligi hem saca zarar vermiyor sacini düzlestirdiginde sacini koruyor hacim veriyor ve 4 gün boyunca masaladigin sac bozulmuyor zaten üstünde belirtiyor 4 gün boyunca canli ,saglikli isiltili, kalici, diye 8 ytl canim
çok teşekkür ederim canım benim saçlarım zaten düz de asıl önemli olan hacimli olması yani inşallah bu ürün gerçekten hacim verir ve her gün yıkamama gerek kalmaz
bak heyecanlandım şimdibulursam alıp kullanayım eğer dediğin gibi hacim veriyosa var yaaa dile benden ne dilersen :13:
bende merak ettım sımdı bu urunu ne dıye gecıyor kı serum falanmı:44:
evet dediğin gibi bulunmuyor her yerde... geçenlerde bi araştırayım dedim de yok bulamadımhatta bi mağazada görevli kız da bana sordu ya bu ne işe yarıyor herkes bunu soruyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?