Saç Şekillendiriciler saciniz sekle girmiyormu,parlamiyormu,sacinizi düzlestirdiniz bozulmasin istiyorsaniz

düşünmen yeter canım Allah razı olsun syossu da iyice araştırmadan kullanmak istemiyorum ya zaten senin got2b yazını görünce bile dünya kadar siteye girdim çıktım bi sürü video izledim özellikle yabancı videolar... şimdi bunun için de bi sürü araştırma yapmam lazım yoksa içim rahat etmez alamam

:13:
canim bu syossun bir sürü ürünü var profesyonel kuaförler kulaniyor sac boyalaridan kulandim syossun ürününü bulursan o resimdekinin ayni rengi olsun onu alman gerekiyor eyer alirsan üstünü okumadan alma bebsim,allah sendende razi olsun insallah... [video=youtube;1_9gQpzFNFo]http://www.youtube.com/watch?v=1_9gQpzFNFo[/video]

Son düzenleme:
Saçları parlatıyor da bunu kullanıp 4 gün boyunca durursa yağlı bi görünüm oluşturmaz mı? :26:

Bebisim bide ben bu sac konusunda acayip takintiliyim saclarim zarar görecek diye banyodan sonra taramiyorum saclarimin dibi gür masallah uclara dogru ise seyrekti ince teli bir sac yapim var bundan önceden dogal sac maskeleri yapardim sonra gitim yaklasik 5 ay oluyor yilan yagi aldim haftada 2 kez sacima sürdüm 2 saat bekletim sonra bir ve 2 kere sampuanlayip ardindan uclarina sac kremi sürüp duruladim madem dedim saci uzatiyor madem dedim saca iy geliyor kasalarima kirpiklerimede sürim elime aldim azicik hem kasima hem kipriklerime yedirdim gece yatarken yaptim bunuda kirpiklerimi anlamadim ama kaslarim acayip hizli ve uzadi kesmek zorunda kaliyorum hep saclarim ince teliydi ya saclarimin teleri kalinlasdi...sonra ösenmeye basladim..elime bir sise fis fis aldim icine doldurdum sabah kalktigimda kahvatimi etikten sonra evin isinide gördükten sonra fis fisimi alip sac diplerimle sac uclarima cok az olmak suretiyle sktim yikmadim nekadar cok durursa okadar iy sacta kalmasi sorun oluyormu bit düsermi acabalarim bosunaymis hic bisey olmadi sacimin teleri hayata döndü bagzi günlerde sacimin ucuna güzelce yediriyorum sonra folyaliyorum disari cikmiycaksam aksama kadar tutuyorum sadece sacmin ucularina dogru yedirdigim icin saclaimin ucunu yikiyorum...bide simdi sey cikmis cam yagi onuda merak ediyorum ne cok sey yazmisim hahayt

anzerbalıımmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için benim de saçlarımın uçları hacimli dibi kafama yapışıyor ben de bi bakım yapıyorum saçıma yumurta sarısı zeytinyağı biraz sirke ve bercelino saç bakım yağını karıştırıp sürüyorum uçlarına da mayonez sürüyorum 2 3 saat bekletip yıkıyorum o da iyi geliyor.. hem parlatıyor hem de dökülmesini azaltıyor ah bi de düzenli kullansam çok iyi olacak da ihmal ediyorum iste... bi de bu önerdiğin syossu kullanayım bulursam... zaten benim için önemli olan dipleri hacimin gitmemesi yoksa uç kısımları gayet iyi

tesekkür ederim güzel mesajlarin icin bebisim...
senin o sacina yaptgin kürleri bir hevesle yapiyodum anacim sonra bir tenbelik mi desem eringenlikmi desem yapmadim ne yalan söylimmmm benim uygulayacagim is sippp sakk hemen yap olsun bitsin uzatmalari oynayamiyorum kiz ben... daral geliyor afakanlar basiyo o yüzden ucuz ama kaliteli ürünleri arastiriyorum sonrada sür yika cik hahayttt

Son düzenleme:

sen hangi marketten alıyorsun canım?migros filan mı?

üşenme balım üşenmeee afakanlar da basmasın sonuçta herşeyi kendimiz için güzelliğimiz için için yapıyoruz sen canın istemediğinde gel bana ben seni coştururum

üşenme balım üşenmeee afakanlar da basmasın sonuçta herşeyi kendimiz için güzelliğimiz için için yapıyoruz sen canın istemediğinde gel bana ben seni coştururum

sagol canim cosmaya ihtiyacim var sen evlimisin bekarmi neden sordum 2 tane yerinde durmayan sürekli peslerinden kosturan bir kiz bir oglan cocugum var oglan 7 kiz 6 yasinda 10 cocaga bedeller

Allah bağışlasın canım ben hala bekarım :97: ama ben de çocuk yerine kpss ile uğraşıyorum

allah zihin acikligi versin sinavlari gecersen yaz olurmu megmure hanim hala bekarim diyosun ama bir gün gelecek evli ve cocuklu olarak bu sitede yazmaya basliycaksin insallah gec olsun güc olmasin seni seven seni anlayan ask dolu bir esin sevgi yumagi bir ailen olur insallah amin

Son düzenleme:
amiiiiiin inşallah hem örtmen hem de evli mutlu çocuklu olduğum günleri göstersin Rabbim :123: eee artık yaşım da geldi zaten

Evet watsons ve gratis te var fiyatı da 19.90 filandı sanırım bende köpüğünü aldım ama pek fazla işe yaradığını söyleyemem

Canım bende hespiburadadan sipariş vericem gerçekten işe yarıyomu?? Ben mesela düzleştiriyorum yarım saat sonra bozuluyo Ki saç düzleştiricimde braun satin hair 7 yani gayet kaliteli ama yinede bozuluyo bunu kullanmak istiyorum işe yararmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…