- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Demedinmi sac ürünü sac icinmis diye bulmasi zor evetben bulsam bu ürünü kargoya verdigim paraya yazik olur kiz zaten 8 ytl felan kargoya versem 20-30 ytl ister o yüzden diyemiyorumki ben alayim diye syoss 4 bak resimini koydum onu bulabilirsin slikonsuz buda saca zarar vermiyormus okudum
düşünmen yeter canım Allah razı olsunsyossu da iyice araştırmadan kullanmak istemiyorum ya zaten senin got2b yazını görünce bile dünya kadar siteye girdim çıktım bi sürü video izledim özellikle yabancı videolar... şimdi bunun için de bi sürü araştırma yapmam lazım yoksa içim rahat etmez alamam
Saçları parlatıyor da bunu kullanıp 4 gün boyunca durursa yağlı bi görünüm oluşturmaz mı? :26:
anzerbalıımmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinbenim de saçlarımın uçları hacimli dibi kafama yapışıyor ben de bi bakım yapıyorum saçıma yumurta sarısı zeytinyağı biraz sirke ve bercelino saç bakım yağını karıştırıp sürüyorum uçlarına da mayonez sürüyorum 2 3 saat bekletip yıkıyorum o da iyi geliyor.. hem parlatıyor hem de dökülmesini azaltıyor ah bi de düzenli kullansam çok iyi olacak da ihmal ediyorum iste... bi de bu önerdiğin syossu kullanayım bulursam... zaten benim için önemli olan dipleri hacimin gitmemesi yoksa uç kısımları gayet iyi
evet kizlar saclarimiz gün boyu canli parlak bozulmadan hacimli göstermek istiyorsak ve sacimizinda zarar görmemesini istiyorsak Eki Görüntüle 672025 Eki Görüntüle 672027 Eki Görüntüle 672026 Eki Görüntüle 672034 Eki Görüntüle 672028sacimizi masalamadan yada düzlestirmeden önce saclarimizi ileriye atarak sac diplerimize skiyoruz ve saclarimizi istedigimiz sekileri veriyoru düzlestirdiginiz saciniz 4 gün boyuncca düz kalacak ve parlakligini yitirmiycek hem sacinizi parlak ve hacimli gösterecek hemde sacinizi masayla düzlestirdiginizde yada sekil verdiginizde saclariniz zarar görmüycek bu ürünü büyük marketlerde yada schwarzkopf ürünü satan yerlerden bula bilirsiniz ucuz pahali degil
üşenme balım üşenmeee afakanlar da basmasın sonuçta herşeyi kendimiz için güzelliğimiz için için yapıyoruzsen canın istemediğinde gel bana ben seni coştururum
Allah bağışlasın canımben hala bekarım :97: ama ben de çocuk yerine kpss ile uğraşıyorum
Kızlar bu ürünü buldum ama kararsızım benim saçlarım da tam düzleşmiyor kabarıyor var mı kullanan kesin işe yarıyor mu http://images.hepsiburada.net/assets/SG/300/SG_2788383.jpg
evet kizlar saclarimiz gün boyu canli parlak bozulmadan hacimli göstermek istiyorsak ve sacimizinda zarar görmemesini istiyorsak Eki Görüntüle 672025 Eki Görüntüle 672027 Eki Görüntüle 672026 Eki Görüntüle 672034 Eki Görüntüle 672028sacimizi masalamadan yada düzlestirmeden önce saclarimizi ileriye atarak sac diplerimize skiyoruz ve saclarimizi istedigimiz sekileri veriyoru düzlestirdiginiz saciniz 4 gün boyuncca düz kalacak ve parlakligini yitirmiycek hem sacinizi parlak ve hacimli gösterecek hemde sacinizi masayla düzlestirdiginizde yada sekil verdiginizde saclariniz zarar görmüycek bu ürünü büyük marketlerde yada schwarzkopf ürünü satan yerlerden bula bilirsiniz ucuz pahali degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?