Saç Rengi ve Saç Boyama saçınıza hiç kına yaktınız mı?

kızlar benim saçlarım hiç işlem görmedi bugüne kadar hiç boyamadım ve kına yakmadım. saçımın rengi doğal sarı ama ben biraz bakır kızılı olsun istiyorum kına ile boyamayı da düşünmüyorum. hani elveda rumelide hatice vardı "gülçin şantırcıoğlu" gözünüzde canlandıramadıysanız güncel bir örnek vereyim hürrem kızılı diyorlar şimdi işte öyle olsun istiyorum. ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum şarap falan yazıo sitelerde ama kınanın rengini açacak birşeyler biliyormusnuz.

küçükken kuznmle hep yaktırırdık kırmızı kafa dolanırdık =)) annem içine demli çay zeytinyağ bide kırmızı soğanın kabuğunu atar muhteşem bi renk olurdu boyada bile yok o kızıl renk açısından tavsiye ederim kızıl istiyosan ama sonra üstüne boya fln yapamazsın beklemen gerekir kınalı kısımların tamamen gitmesi için bide uzadıkça çok kaşınıyo devmlı kına istiyo saç..

boyalı saçın üzerine tutuyormu peki acaba?

boyalı saçın üzerine tutuyormu peki acaba?

Evet boyalı saçın üzerine tutuyor. Ancak dipten gelen kendi saç renginiz boya ile çok farklıysa hafif ton farkı oluşur. Gölgede hiç birşey belli olmaz ama güneşte kızıl yansımalarda farklılık oluşabiliyor

bende dün kına yaktım saçlarıma. 1 gün bekledik bugün yıkadım. Kınam çok güzel olmadığından renk vermedi ama yıpranmış olan saçlarımı yumuşacık yaptı. Fönlü gibi duruyor şuan. hafif turuncu yansımalar yakaladım. haftaya daha güzel bir kına alıp yeniden yakıcam:17:

çok güzel deee benim saçımda siyah boya var tutarmıki cancazım.s

bir kere hint kınasıyla boyamıştım saçlarımı saçı kesmedikçe de gitmiyormuş sonrasında çok pişman olmuştum.

çok güzel deee benim saçımda siyah boya var tutarmıki cancazım.s

canım bende siyah boyalı saçımın üzerine kına yakmıştım çok güzel tuttu ancak daha sonra dipten gelen koyu küllü kahve saçlarımla aynı renk olmadı ton farkı oluştu bende tekrar sşyah boyaya döndüm

Bilgisi olan birileri lütfenn acil bana yardım etsin :( çok moralim bozuk. gezi planları yaparken dün akşam yaptığım çılgınlık yüzünden evden dışarı çıkmak bile istemiyorum. lush markanın coco rouge rengi kınasını almıştım bir avm den. 3 hafta sonra dün akşam deneyeyim saçıma can gelsin dedim. 1 cm diplerim kestane tüm saçım ise çikolata kahve boya idi. nasıl olacak diye heyecandan resim bile çektim. Yapması hiç kolay değil. ablam yardım ettiği halde saça sürer sürmez kazık gibi oluyor saç. boya gibi uygulaması kolay değil. sağa sola bulaşıyor. streçle sardığım ve oturarak beklediğim halde yağ içinde kaldım . akıp durdu. 5 bucuk saat sonra yıkadım okadar zahmetin üzerine ben müthiş olacak diye beklerken. bakın ne oldu. iğreeeeeeeeçççç. saçım saman gibi yanmış gibi kupkuru cansız sert oldu biryana renkkk ise :43: ben mi beceremedim dicem ama annemin saçını yıllardır ben boyarım kendi saçımıda aradabir boyarım. talimata uygun yaptım. lütfen yardım edin kızlarr bunun üzerine saç boyası tutmazmış ne yapıcam ben uçlar açık çilolata tepem kıpkırmızı dipleri ise koyu kızıl oldu :43::14:

Son düzenleme:
ilkokul 4e giderken anneannem yakmıştı saçıma (gerçi önce sordular eminmisin falan diye :9: ) ne bilim havuç kafa gibi ortalarda gezcemi bilsem yaktırırmıyım hiç :4::4::4:

kına harcını kararken içine ; yumurta, demli çay,sıvı yağ,yoğurt,baharatlar,yağlar(badem yağı gibi)

koymuştu (2 saatte başımızda kaldı )
bende aa ananeee kek yapıyosun sanki demiştim hatta :53::53::9::9::9:

bidahada yakınmadım zaten..

şimdi yaksam kızıl olur sanırım..o zamanlar saçlarım sarıydı şimdi koyulaştı haliyle..

Canım ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle saçıma hint kınası yaktım. Saçlarım senin gibi koyu kahveydi ben daha da siyah olsun istiyordum. Başlarda gerçekten parlak yaptı saçımı ancak sonra saçımı kurutmaya ve aşırı dökmeye başladı. Ne yaptıysam akıtamadım, en sonunda kestirdim.

Saçımın siyahlığı bana yetmeyince hint kınasıyla boyamaya karar vermiştim. 2 paket hint kınasını çay demiyle sulandırıp saçıma sürüyordum. 1 saat falan bekletip yıkıyordum. Sonuç parlak, kopkoyu bir siyah!

Fakaaat o saçı açmaya karar verirseniz işte o zaman çok pişman oluyorsunuz...

ben 14 yıl önce, sadece su ile karılmış kına yakmıştım, açık kumral saçımın üstüne. kıpkırmızı kızıl olmuştu, herkes çok beğenmişti. ama sonradan aka aka koyu bir renk oldu kahve gibi. ben de saçıma oksijen sürüp sürüp ütüledim saçımı. tekrar açık kumral olmuştu. arkadaşlarım "aaa sararmışsın" demişlerdi. saçım ne kadar zarar gördü bilemiyorum tabi.

ben 14 yıl önce, sadece su ile karılmış kına yakmıştım, açık kumral saçımın üstüne. kıpkırmızı kızıl olmuştu, herkes çok beğenmişti. ama sonradan aka aka koyu bir renk oldu kahve gibi. ben de saçıma oksijen sürüp sürüp ütüledim saçımı. tekrar açık kumral olmuştu. arkadaşlarım "aaa sararmışsın" demişlerdi. saçım ne kadar zarar gördü bilemiyorum tabi.
benimde saçlarım açık kumral ben de kızıl olması için kına yakacaktım korkuttunuz beni vazgeçecem herhalde :) saçlarınıza üzüldüm bu arada

Back
X