Kızlar 2 ay önce yani 29 Aralık 2013 de saçımın tepesinin döküldüğünü arkadaşlarım farketti. Normalde banyodan sonra tararken çok döküldüğü için hiç dikkatimi çekmedi. Neyse saçkıranmış o. Ben ilk defa duydum ve ilk defa gördüm.farkettiğimiz gün Perşembe günüydü hemen hastaneden randevu aldık Pazartesi'ye verdi. O gün eczaneden ether karışımlı ilaç satın aldık sabah akşam sürülecek diye. Ayrıca sarımsak sürdük devamlı. Pazartesi de cildiyeye gittim. Bana sarımsak sürersen ondaki asit saç köklerini öldürür çıkan saçlar da zamanla dökülür dedi ve başka bi ilaç verdi onu bulamadık eczanede. Hatta mürekkep gibi yastığı kıyafeti boyar demişti ama bulamadım. Onun yerine eczacı saçkıran yazan bi ilaç ver bir kere süreceksin dedi. Vs. Vs. Vs. 2 ay boyunca kullandım 50 kuruş büyüklüğündeki saçkıran oldu fincan ağzı büyüklüğü.ağlamaktan üzülmekten bu sefer kaşım döküldü. Bilecik'te bi berberi söylemişlerdi ama gitmemiştim.2 ay sonra ilerleyince bastım gittim bileciğe. Keşke daha o gün gördüğümde gitseydim. Tek bir kere kendi yaptığı ilacı sürdü. 1 dk çok yanacak dedi sonra hafif hafif sızlıcak saat 11 gibi bişi kalmıcak dedi. Evet 1 dk feci yandı. Saat 6 gibi yaptırmıştım.saat 11 e 10 kala yanma geçti. 1 hafta su değdirmedim ve şuan saçlarım çıktı.fotoğraf ekleyebilirsem ilk günden bugüne hepsi var yüklücem görmek isteyen olursa. Ayrıca şampuanımı da değiştirdim restorex şampuanını kullanıyorum ve deli gibi dökülen saçlarım azaldı eskisi kadar dökülmüyor. Böyle problemi olan varsa seve seve ilgilenirim arkadaşlar.