Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlar için Çam Terebentin Yağı Mucizesi

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Merve Capoglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
8
1
3
37
Saçlar için Çam Terebentin Yağı Mucizesi

Çam terebentin yağının; saç uzatma, yeni saçlar oluşturma ve kepekleri yoketme gibi faydaları vardır. Sizlere bu yazımızda çam terebentin yağını daha etkili nasıl kullanacağınızı anlatacağız. Çam terebenti yağının saçların daha güçlü olmasını sağlamakla birlikte daha parlak ve canlı görünmesini sağlamaktadır. Çam terebenti yağının sağlık açısından yararlarıda vardır. Çam terebentin yağı saçlarımızın daha güçlü köklere sahip olmasını sağlar. Çam terebentin yağı düzenli kullanıldığında saçlarınızın daha çabuk uzadığını, gürleştiğini ve daha güçlü olduğunu göreceksiniz. Çam terebentin yağı bu anlamda tam bir mucizedir.

Çam terebentin yağı bazı yağlarla karıştırılıp saça uygulanabildiği gibi şampuanla karıştırılıp da saça uygulanabilir. Çam terebentin yağını şampuanla kolaylıkla kullanabiliriz. Her banyoda şampuan kullandığımız için çam terebentin yağının kullanımı zahmetsizdir. Şimdi çam terebentin yağını saçımıza uygulamak için yapacaklarımıza geçelim:

Kullandığınız şampuanın içine dökeceğiniz çam terebentin yağı miktarı önemlidir. 750 ml şampuan içine 1 kapak çam terebentin yağı dökülebilir. Eğer şampuan 750 ml değilse çam terebentin yağını göz kararı olarak ölçüye göre dökmelisiniz. Çam terebentin yağını şampuana döktükten sonra şampuanı iyice çalkalıyoruz. Çam terebentin yağı böylece şampuanla karışmış oluyor. Her banyo yapışınızda bu şampuanı kullanınız. Bir zaman sonra etkisini çok net bir şekilde göreceksiniz. Bu anlamda çam terebentin yağı bir mucize gibidir. Çam terebentin yağı ile saçlarınız daha güçlü olacak ve daha hızlı uzayacak. Fakat banyo yaparken şampuanın yüzüne gelmemesine dikkat edin. Çam terebentin yağı saçı çoğalttığı için yüzünüzdeki tüyleri de çoğaltabilir. Çam terebentin yağının gözünüze kaçmamasına dikkat edin. Eğer çam terebentin yağı gözünüze kaçarsa bol su ile yıkayın.

Kaynak :

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylasm için teşekkür ler ama tüm den yikaniyorm yani yüzüm e falan değiyor yani ama çünkü ayrı kullanmak zor benim için yani inşallah bir şey olmaz

Paylasm için teşekkür ler ama tüm den yikaniyorm yani yüzüm e falan değiyor yani ama çünkü ayrı kullanmak zor benim için yani inşallah bir şey olmaz
Ben de agustos ayında başladım kullanmaya senin gibi ama yüzüne, vücuduna gelmemeliymiş. Kıllanma yapmasın bir de saç yerine sakal çıkarmayalım :D

bende sampuanıma damlattım ama memnun kalmadım hıc dahada artı dokulmesı aksıne sampuanıda yenı almıstım mecbur kullanıyorum

Hem ben ucuz bi ürün aldım bim marketten. Şampuana dediginiz gibi damlattım. Psikolojik mi bilmem ki

Hem ben ucuz bi ürün aldım bim marketten. Şampuana dediginiz gibi damlattım. Psikolojik mi bilmem ki
Ben de Türkiye deyken bimden almıştım. :) Benim saçlarım baya canlandı, dökülme baya baya azaldı. Uzama ne alemde bilemiyorum, uzuyor işte ;)

Ben de Türkiye deyken bimden almıştım. :) Benim saçlarım baya canlandı, dökülme baya baya azaldı. Uzama ne alemde bilemiyorum, uzuyor işte :KK66:
Uzaması ile ilgili değil sanırım bu bakım. Dökülmesi ile ilgili fayda sağlar diye umuyorum. Bir de bugün birşey daha duydum ; hakiki fındık kabuğu yağı (bizimki gibi hesaplı olmasa gerek ) içine evigen yada bepanten ampul yapıyorlarmış. Bir gece bekletiyorlarmis. Sabaha yıkanıyor once her hafta sonra ara ara tavsiye ettiler ne yapsak denesek mi

Uzaması ile ilgili değil sanırım bu bakım. Dökülmesi ile ilgili fayda sağlar diye umuyorum. Bir de bugün birşey daha duydum ; hakiki fındık kabuğu yağı (bizimki gibi hesaplı olmasa gerek ) içine evigen yada bepanten ampul yapıyorlarmış. Bir gece bekletiyorlarmis. Sabaha yıkanıyor once her hafta sonra ara ara tavsiye ettiler ne yapsak denesek mi
Bıktım artık onu dene bunu dene vallahi :) Artık sadece çam terebentinli şampuan kullanırım o kadar. Zahmetlere katlanamıyorum. Bırakıcam ne hali varsa görsün ;)

Bıktım artık onu dene bunu dene vallahi :) Artık sadece çam terebentinli şampuan kullanırım o kadar. Zahmetlere katlanamıyorum. Bırakıcam ne hali varsa görsün :KK66:
:)) çam terebentli Şampuana devam ediyoruz belk arada bakım maskesi denerim "üşenmezsem"

Back
X