-Selene Ya'aburnee. ♥ Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 1.993 Emoji Skoru 11.936 Puanlar 123 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi KarincaKadin #21 KarincaKadin .!.: Çok çok teşekkürler. Çok işe yaradı cidden Genişletmek için tıkla... Rica ederim
NightStalker E♡ Kayıtlı Üye Katılım 18 Kasım 2013 Mesajlar 4.659 Emoji Skoru 3.970 Puanlar 133 Yaş 33 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi KarincaKadin #22 KarincaKadin .!.: Canım bakır olmuyor yüzü çok beyaz kızıl gibi oluyor. Bal köpüğü sahaneymiş. Hangi renge boyamalı. Numarası boya markası var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki gülüm ya seneler evvel çok küçükken bi dergide görmüştüm ve çok ozenmistim. Hala daha aklimdadir.
KarincaKadin .!.: Canım bakır olmuyor yüzü çok beyaz kızıl gibi oluyor. Bal köpüğü sahaneymiş. Hangi renge boyamalı. Numarası boya markası var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki gülüm ya seneler evvel çok küçükken bi dergide görmüştüm ve çok ozenmistim. Hala daha aklimdadir.
KarincaKadin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 4.622 Emoji Skoru 5.333 Puanlar 88 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi KarincaKadin #23 Linam07 .!.: Bilmiyorum ki gülüm ya seneler evvel çok küçükken bi dergide görmüştüm ve çok ozenmistim. Hala daha aklimdadir. Genişletmek için tıkla... Bende sarışın olsam çok isterim
Linam07 .!.: Bilmiyorum ki gülüm ya seneler evvel çok küçükken bi dergide görmüştüm ve çok ozenmistim. Hala daha aklimdadir. Genişletmek için tıkla... Bende sarışın olsam çok isterim