Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlar...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba
Aslında hepimizin ortak derdi yıpranan saçlar ama ben artık doğal yöntemleri denemek istemiyorum ki gerçekten sabır isteyen şeyler.
Çok gür gösterişli olan saçlarım düzleştirici ve boya yüxünden baya yıprandı ve inceldi.
Size sormak istediğim daha önce saç ekimi yaptıran var mı biliyorum aşırı dökülmede ekim yapılır ama ben saçım çoğalsın keyfi istiyorum brz yani.
Mezoterapide düşünüyorum, başka böyle uygulamalar var mı bildiğiniz daha çok hastanelerde uygulanan çünkü kozmetiklere güvenim yok.paylaşırsanız çok sevinirim
Bir de saç beyazlarını kapatmak için boya dışında bi ürün var mı duydunuz mu?

Aktarlarda çam telebenti diye bir şey varmış şampuanına 5 damla damlatınca yeterli oluyor gür saçların olabilir canım saç ekimi herkese yapılmıyor diye biliyorum doktorun incelemesi ve gerçekten bir rahatsızlık boyutundaysa yapılıyor

Bende mezoterapi yaptircam bu gidisle.. yillardir saclarimi boyattim boyatmayada devam ediyorum ama baska carem kalmadi.. mezoterapi hakkinda fazlada bilgim yok arastirmam lagzim..

Bende mezoterapi yaptircam bu gidisle.. yillardir saclarimi boyattim boyatmayada devam ediyorum ama baska carem kalmadi.. mezoterapi hakkinda fazlada bilgim yok arastirmam lagzim..
Eşim için araştırdım ben.
Saç ekimi gibi değil. Bir nevi vitamin enjekte ediyorlar. İşe yaraması için saç kökünün ölmemiş olması lazım. Kelleşme olan bölgede işlevsiz.

Eşim için araştırdım ben.
Saç ekimi gibi değil. Bir nevi vitamin enjekte ediyorlar. İşe yaraması için saç kökünün ölmemiş olması lazım. Kelleşme olan bölgede işlevsiz.
Sagol cnm bilgilerin icin.. uzmanda cok onemli tabiki.. isini saglam yapan biri olmasi sart yoksa emekler bosa gider.. bakalim arastircam uzmanlari..

Aktarlarda çam telebenti diye bir şey varmış şampuanına 5 damla damlatınca yeterli oluyor gür saçların olabilir canım saç ekimi herkese yapılmıyor diye biliyorum doktorun incelemesi ve gerçekten bir rahatsızlık boyutundaysa yapılıyor
Çam terebentin kullandın 2-3ay ana etkisini göremeyince bıraktım malesef:(

Back
X