Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlara uygulanan uygulamaların kötü kokuları

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Karaamello

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
6
0
6
Gaziantep
Merhaba :)
Ben burada yeniyim ve bu benim ilk konum :) neyse sadete geleyim. Ben saçıma sinameki kürünü çeşitli yağlardan oluşan formülleri, sarımsaklı zeytinyağını felan kullanıyorum fakat o saçımı defalarca yıkamama rağmen çıkmayan koku yüzünden hepsinden vazgeçiceğim nerdeyse bu konu hakkında önerileriniz tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız? En kötüsü de koku çıksın diye sürdüğüm şampuan vs. saça uyguladığım formülün tüm etkisini boşa çıkarıyor yardım edin lütfen

bacım hoşgeldin,ben de evde kafasında sürekli karışım ve poşetle dolanan biri olarak diyim sana şampuan şişesine çam terebentin var ya 2 kapak ondan döküyom çalkalıyom her dökeceğimde,işte o baya gideriyo kokuyu benim kafaya örttüğüm tülbentten bile çıkmamıştı kokusu yumurtanın makineden çıkardım nasılsa temizlenmiştir diye burnuma yapıştırıp içime çektim duruyodu koku,banyo sonrası saç bakım spreyi kullan,geçiyo

:) işte aynen ben :) ya bu çam terebentini ilk defa duyuyorum onun da kendi kokusu olmasın sakın of of

mrb
saçını iyice yıkadıktan sonra,en son kalan durulama suyuna bi kaç damla sirke kat,koku kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…