- 9 Mayıs 2017
- 470
- 312
- 103
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Canım doğum kontrol hapı etki etsete bi süre sonra kel bırakıyormuş bilginiz olsun bende denedim ve hemen bıraktımKızlar merhaba. Benim saçlarım çok az. Seyrek. İnce telli saçlarım. Ve uzamazdı. En fazla omuzlarımdan biraz aşağı inerdi. Uzamasına çare buldum da çoğaltmak daha fazla saça sahip olmak için ne yapmalıyım biliyor musunuz? Saçlarım çok yağlıydı. Onu düzelttim uzamasına da yarıyor yaptıklarım. Ama az işte. Bi gün yıkamıyım Dipleri görünür hep. Hacimsiz.
Canım doğum kontrol hapı etki etsete bi süre sonra kel bırakıyormuş bilginiz olsun bende denedim ve hemen bıraktım
YOK yok onu yapacağınıza kök arttırıcı sprey var ogx in bence bi deneyinBi tarafını yapar bi tarafını yıkar ya. Heveslendiydim
Canım doğum kontrol hapı etki etsete bi süre sonra kel bırakıyormuş bilginiz olsun bende denedim ve hemen bıraktım
ya hiç duymamıştım bunu canım yanlış bilgi verdiysem kusura bakmaBi tarafını yapar bi tarafını yıkar ya. Heveslendiydim
Yok ya :) nolacak sankiya hiç duymamıştım bunu canım yanlış bilgi verdiysem kusura bakma
Taze zencefili sürt açık yerlere, benim kahkülden dolayı tepem açılmıştı, koptu at kuyruğu falan derken, 10-15 güne belirdi bebek saçlar. Ucunu soyup bıçakla çiz suyu çıkacak gibi sonra narince sürt , her gün 1 kez uygula 15 gün boyunca bebek saçlar çıkınca dur ki dökülmesin sürttüğümüz için güçlendikten sonra yine yapabilirsin.
Anneniz hangi doğum kontrol hapini kullandı adini soyleyebilir misiniz ve kaç tane ezip koydukafanı eğip yıkaman lazım, eczaneden 1 kutu doğum kontrol hapı al rondodan geçirip toz haline getir şampuana kat hem sürekli uğraşılacak birşey değil bir kere yapıp kullanırsın, annemin yeni saçları çıktı ordan biliyorum
Yasmin, ama bir arkadaş ilerde kellik yapıyor dedi bilimsel yönünü bilmiyorum ama saç çıkarttığını biliyorum 10 tane hapı koymuştu şampuanın içineAnneniz hangi doğum kontrol hapini kullandı adini soyleyebilir misiniz ve kaç tane ezip koydu
O yönetemi bende denedim bi kutu hapı kırıp koydum ama hic ise yaramadı. Acaba annenize şampuanı mi iyi geldiYasmin, ama bir arkadaş ilerde kellik yapıyor dedi bilimsel yönünü bilmiyorum ama saç çıkarttığını biliyorum 10 tane hapı koymuştu şampuanın içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?