Hiç bir zaman güzel saçlarım olmadı.Güzel olmasını bırakın normal bile olmadılar.Trioid hastasıda olunca çalı süpürgesine döndüler.Dokunduğunuzda haşır haşır eden kupkuru,elektriklenen,dibinden ucuna değin yanmış gibi mısır püskülünün bile yanlarında güzel göründüğü saçlar düşünün.Saçlarımın bu durumuna aldırmadan bir de gidip röfle yaptırdım hem de platin.Saçlarımın halini tahmin edebilirsiniz herhalde.Saçlarıma nem kazandırıcı her tavsiyeyi ciddiye aldım.Kuaförlerin sundugu önerileri,bu forumda yazan önerileri,başka yerlerde yazan önerileri üşenmeden uyguladım ama sonuç değişmedi.Saçlarıma ihtiyacı olan nemi kazandırmak için gliss de kullandım,gliserinde vs vs vs.Yıllar önce çok faydasını gördüğümden pahalı olmasına rağmen gittim Sebastian ın hydra serisinden şampuan ve haftalık bakım kremi aldım.Ablam magicare kretinli maske hediye etmişti.Banyoda önce sebastian şampuan sonra magicare maske ( 10 dk.bekletiyorsunuz)duruladıktan sonra sebastian hydra maske (5dk bekletiyorsunuz)kullandım 2.5 ay.Sebastianı ilk kullandıgım gun hemen bir değişim oldu ama uzun sürmedi eski haline geri döndü saçlarım ama ürüne dünyanın parasını verdiğimden ve düzenli kullanımların işe yaradığını bildiğimden devam ettim.Magicare keratinli maskeyi 3 dk falan ancak tutuyordum saclarımda kullanma talimatı 10 dk imiş meğerse ona 2 yıkamadır uyuyorum.Sebastian maskeyi de 5 dk bekletiyorum hafiften bir düzelme var gibiydi ama benim durulanmayan bir ürüne ihtiyacım oldugunu düşünüyordum en azından çalı gibi görünmelerine engel olabilirdi az da olsa.Elidorun 7/24 ünü kullandım bana mısın demedi.Pantene nin 7/24 ü aynen.Kerastese alayım diye düşünüyordum (çünkü durulanmayan ürünleri gerçekten fayda sağlıyor ama çok pahalı)markette alışveriş yaparken pantene doğal sentez serisi serumunu gördüm.aman nasılsa hiç biri işe yaramıyor bunu süreyim gitsin dedim.ilk kullanmada büyük fark görmedim ama şimdi ama şimdiiiiii inanılmaz.saçlarım dibinden ucuna onarıldı resmen.nemleri yerinde.pırıl pırıllar aynanın önünde ayrılamıyorum.hikayemi uzun uzun anlattım çünkü ya sebastian serisi düzenli kullanım sonucu etki gösterdi ya magicare kullanma talimatına uyunca düzeltti ya da pantene doğal sentez serum fark yarattı.Bu düzelmeden çok memnun olduğum için hiç birinden vazgecebileceğimi sanmıyorum.bunları tek tek deneyecek olanınız varsa lütfen sonucu buraya da yazsın.Kuru berbat saçlarına elveda demiş olan biri olarak deneyimimi paylaşmak istedim.Sevgiler