Saçlarım akşama yağlanıyor :((

Çok teşekkür ederim

Bazı şampuanlar bende bunu yapmışdı.Blendax,panten bir ara akşam yıkıyordum sabah vıcık vıcık oluyordu.Şampuan değişince geçti

Çok teşekkür ederim.Dalinin kokusuna her zaman sevmişimidr zaten

Bi donem dalın kullandım kurutsun diye ama saçım çok sert oldu tararken hep kırıldı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı sorun bende var sabah yıkıyorum akşam gene yağlı

Benimde basimda ayni dert. Ne yapsam kurtulamiyorum. Bir donem cildimde yagdan dolayi sivilceler vardi onun icin roacutane kullandim. O da cildi kuruttugu icin hic yaglanmiyordu ne guzel. Ama tedavi bitti yine yaglandi saclarim cildim. Bitkisel bi tedavi olsa soyle kokten cozum. Ne guzel olurdu.

Bi donem dalın kullandım kurutsun diye ama saçım çok sert oldu tararken hep kırıldı

bi arkadaşım da yağlı saçlara iyi geldiğini söyleyince ben de eczaneye topuklarım bi yerime vura vura koşup dalin şampuan aldım ama o nasıl bir kırılma resmen saç uçlarım krem kullandığım halde çatır çutur oldu dipler yine yağlıydı buarada.dalin iyi bi fikir değil en azından bizim için.

aynı sorun bende de var o kadar şey denedim ama bi şey değişmedi.koyverdim gitti her gün banyo yapıyorum bazen günde iki kere.ama kışın daha da sıkıntılı bi hal alıyor bu durum.çözen varsa beri gelsin.

bende aynı dertten muzdariptim ta ki babam gidip erkek şampuanı alana kadar çok kızmıştım bi güzel çemkirdim adamcağıza ama mecburiyetten bir kere yıkadım şimdi o pahalı şampuanlara verdiğim paralara hala acıyorum kesinlikle biomen elma sirkeli. Hem saçlarımı baya uzatmıştı. Kuaför'da saçlarımı çok beğenmişti.

Son düzenleme:
Yagli saclar icin sampuanlar var ve gunluk yikiyorsan ondanda oluyordur sac kremi kullaniyorsan sadece uclarina kullan. Bide yaz aylarinda bende de cok oluyor sacim ve cildim cok yaglaniyor

benimde saçlarım çok yağlıydı sonra amwayin arındırıcı şampuanını kullandım haftada 3 kez diğer zamanlarda da yağlı saçlar için olan şampuanını şuanda saç tipim kuru biraz abartmışım sanırım

saçlarını elleme fazla ve sekıllendırdıkten sonra sac spreyı kullan..

bu sekılde 2 gun ıdare edersın..

Evett insanin morali daha çok bozuluyo kalıp sabunla yıkanmış gibi olmuştu saçlarım. Komili kullaniyrm simdi kremsiz olanını çok memnunum herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…