Doğal Saç Bakım Kürleri saçlarım belli bir uzunluktan sonra uzamıyor...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
saçlarımı belime kadar uzatmak istiyorum ama maalesef göğsümün hafif izasına geldikten sonra birdaha uzamıyor..saçlarımı kestirdikten sonra bir ay içerisinde müthiş hızlı uzuyorlar..bir ay içerisinde hemen hemen göğüs hizama gelebiliyorlar..ama ondan sonra hayatım boyunca uzatamadım..saçlarım dalgalı kıvırcık arası..bugün saç diplerime zeytinyağı,badem yağı ve ceviz yağı ile masaj yapıp saç kurutma makinasının ince ucu ile saç diplerimi ısıttım yağı arındırmadan ... haftada bir gün yapmayı düşünüyorum bu işlemi..saç diplerine yapılan masajın saçı uzattığını okumuştum biryerde..bakalım işe yarıcak kı..başka önerisi olan var mı ?

canım saçları uzamanyanlar buraya linkine bak orada senin gibi bir çok insan var tarif 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı kuru maya bu kadar

canım saçları uzamanyanlar buraya linkine bak orada senin gibi bir çok insan var tarif 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı kuru maya bu kadar

teşekkür ederim canım...bunuda denicem...benimki uzuyor aslında birden çok hızlı uzuyor ama belli bir yerden sonra kalıyor..kestirmekten korkmuyorum çünkü biliyorum ki göğüs hizama kadar hızlı bir şekilde uzayacak..ama neden orada takılıyor anlamıyorum

canım bende aynı senin durumundaydım bende çok işe yaradı sende dene bakrsın faydası olur çoğu arkadaş olumlu sonuç aldı inşallah sende sevinenler arasına katılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…