saçlarım bir garip kokuyor, yanık gibi...

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
kızlar biraz önce banyo yaptım, elseve arginine almıştım onu kullandım ilk defa.. bir kaç gün önce de fön çektirmiştim. saçlarım iğrenç kokuyor ( sudan mı geldi koku diye düşündüm ama vücudumda yok sadece saçımda var.. var mı başına böyle bişey gelen ?

havlun ıslak kalı8p kendı kendıne kurumus olabılırmı?
yıkanmıs sacın kokacagını dusunmuyorum

çok üst üste fön çektiriyorsan saçının yıpranmasından kaynaklanmıştır. ya da son fönü çeken son derece başarılı kuaför kısmen yakmıştır ısı yüksek gelince...

Kullandıgın şampuandan olabilir mi sonuçta ilk defa almıssın ve ilkez kullanmıssın

Kullandıkları fırça pis olabilir mi? Ya da saç kurutma makinesinin ucunu saçlarına değdirdiler mi mesela?

çok üst üste fön çektiriyorsan saçının yıpranmasından kaynaklanmıştır. ya da son fönü çeken son derece başarılı kuaför kısmen yakmıştır ısı yüksek gelince...

yok çok sık çektirmem fönü ben.. 2 haftada bir falan.. :/ yanmış olabilir mi yaa çok canım sıkıldı ((

Kullandıgın şampuandan olabilir mi sonuçta ilk defa almıssın ve ilkez kullanmıssın

şampuanı kokladım ama miss gibi kokuyoo

Kullandıkları fırça pis olabilir mi? Ya da saç kurutma makinesinin ucunu saçlarına değdirdiler mi mesela?

fırçayla ne alakası var ki canım? onu değdirdiler mi bilmiyorum,ama saçlarım yandıysa o fön çekeni de yakarım yani! çok canım sıkkın saçlarımda boya yok bişey yok kendi saçlarım (

havlun ıslak kalı8p kendı kendıne kurumus olabılırmı?
yıkanmıs sacın kokacagını dusunmuyorum

yok canım havlu mis gibi kokuyo.. saçlarıma sinmiş bir koku var.sudan mı diye düşünüp suyu kokladım ama ıhh baya yanık gibi bir koku.. saçlarımın görüntüsünde bir anormallik görünmüyor.benim saçlarım zaten kabarıktır.. off

fırçayla ne alakası var ki canım? onu değdirdiler mi bilmiyorum,ama saçlarım yandıysa o fön çekeni de yakarım yani! çok canım sıkkın saçlarımda boya yok bişey yok kendi saçlarım (

Şampuanla alakası olamaz o ihtimali geç ama fırçayla gayet alakası olabilir. Fırça iyi temizlenmemiş olabilir, koku sinmiş olabilir, fırça tüyleri yanmış olabilir vs vs

Şampuanla alakası olamaz o ihtimali geç ama fırçayla gayet alakası olabilir. Fırça iyi temizlenmemiş olabilir, koku sinmiş olabilir, fırça tüyleri yanmış olabilir vs vs

dökülen saçlarımı tek tek kopardım bir kısmında koparınca böyle kıvırcıklaşma oluyo. bir kısmı sadece kopuyo şeklinde herhangi bir değişme olmuyo. yandı mı kızlar

saçlara dokununca nasıl anlarız yandıgını??? benim saçlarım normalde öyle pamuk gibi olmaz zaten tiftik olur biraz yapısından dolayı.. saçlarımı bir daha mı yıkıyım napayım kızlar foto koysam anlarmısınız

Büyük ihtimal saçın yanmş.Ben kendim maşa yaparken yakmıştım saçımı ertesi gün banyo yaparken bildiğin yanık kokuyordu saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…