- Konu Sahibi CakilTasi_
-
Geçmiş olsun, yanmış. Saçlarında röfle vs mi var?
hayır hiç boya yok.. kendi saçlarım tamamen. çok sık ta çektirmem fön.. başka işlem yaptırmıyorum zaten. bi de yaptırsaymışımm
Bir de işlemsiz saç demek... Çok ilginç yahu. Benim saçlarım ince tellidir mesela seyrek olması dışında ben bile yanma problemiyle karşılaşmadım :/
saç kremi kullanıyomusun canım
yok canım kullanmıyorum..
artık bol bol kullan canım, hem yumuşar yanıklar adam olur hem de kolay taranır watsons saç kremleri çok güzel dur ben resim eklicem kendi kullandıklarımı, benim saçımıda açma işlemi sırasında yaktılar
ben de ballısını kullanıyorum kokusu çok hoş
diğer kutu neli memesis?
ben de hep ballı alırdım watsons batmana yeni açıldı baktım ballı yok bide bu beyazı alayım dedim, kokusu çok hoş pudra gibi kokuyo, süt proteinlimi ne, tam yazamıcam ama yeni çıktı heralde bu
kızlar biraz önce banyo yaptım, elseve arginine almıştım onu kullandım ilk defa.. bir kaç gün önce de fön çektirmiştim. saçlarım iğrenç kokuyor( sudan mı geldi koku diye düşündüm ama vücudumda yok sadece saçımda var.. var mı başına böyle bişey gelen ?
ben de ballısını kullanıyorum kokusu çok hoş
diğer kutu neli memesis?
Merhaba, bugun aynısı benim başımada geldi! Sen nasıl çözdün?kızlar biraz önce banyo yaptım, elseve arginine almıştım onu kullandım ilk defa.. bir kaç gün önce de fön çektirmiştim. saçlarım iğrenç kokuyor( sudan mı geldi koku diye düşündüm ama vücudumda yok sadece saçımda var.. var mı başına böyle bişey gelen ?
benmde başıma böyle bir durum geldi saçım banyodan sonra tuaf kokuyordu banyo yaparken suda koku var gibi gelmişti enerji deposunun kapağını açmışlar iiçinde kuş ölmüş oyüzden su kokuyormus hala aklıma gelince midem bulanıyor suda kokuyor olabilir yada saçınızı fön çekerken azıcık yakmış olabilirlerkızlar biraz önce banyo yaptım, elseve arginine almıştım onu kullandım ilk defa.. bir kaç gün önce de fön çektirmiştim. saçlarım iğrenç kokuyor( sudan mı geldi koku diye düşündüm ama vücudumda yok sadece saçımda var.. var mı başına böyle bişey gelen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?