saçlarım bir garip kokuyor, yanık gibi...

hayır hiç boya yok.. kendi saçlarım tamamen. çok sık ta çektirmem fön.. başka işlem yaptırmıyorum zaten. bi de yaptırsaymışımm

Bir de işlemsiz saç demek... Çok ilginç yahu. Benim saçlarım ince tellidir mesela seyrek olması dışında ben bile yanma problemiyle karşılaşmadım :/

Saçınız kökten kopmuyor, bir kısmı yanmış belliki.
Çok önemli bir ayrıntı değil. Kırıklıklar olabilir arada, o da çok görünmez.
Saç çabuk toparlıyor kendini.

kokunun çıkması için 1-2 damla lavanta yağıyla diplere masaj yapıp, 30 dk bekleyin. sonra da yıkayın

ben de ballısını kullanıyorum kokusu çok hoş

diğer kutu neli memesis?

ben de hep ballı alırdım watsons batmana yeni açıldı baktım ballı yok bide bu beyazı alayım dedim, kokusu çok hoş pudra gibi kokuyo, süt proteinlimi ne, tam yazamıcam ama yeni çıktı heralde bu

ben de hep ballı alırdım watsons batmana yeni açıldı baktım ballı yok bide bu beyazı alayım dedim, kokusu çok hoş pudra gibi kokuyo, süt proteinlimi ne, tam yazamıcam ama yeni çıktı heralde bu

bunun koyu pembe renkli bi kapağı vardı. sanırım yoğurtluydu. o da çok hoş... ama avakodolunun kokusu berbat

glisin siyah serisi ben de de var. şampuanı çok güzel, kremi evde duruyor. glissin saç serumları da çok güzel tavsiye ederim

Benim başıma geldi Kuaför Saçlarımı Çatır çatır yakmışşşşş gidip kestirmek zorunda kaldım...

Eger cok fon cekıyorsan yada tost duzlestırıcı kullanıyosan kokar

Aktardan sac bakım yag al ıcıne bı kasık sırke ve yumurta akı dok bı kaseye 40 dk bekle yıka sacların cok gusel olucak
Hafatada bır dene ıkı haftada bır ya da

Merhaba, bugun aynısı benim başımada geldi! Sen nasıl çözdün?

benmde başıma böyle bir durum geldi saçım banyodan sonra tuaf kokuyordu banyo yaparken suda koku var gibi gelmişti enerji deposunun kapağını açmışlar iiçinde kuş ölmüş oyüzden su kokuyormus hala aklıma gelince midem bulanıyor suda kokuyor olabilir yada saçınızı fön çekerken azıcık yakmış olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…