Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım bir türlü uzamıyor

Ne kadar sıklıkta yıkıyorsunu.bende restorex kullanıyorum saçım yağlı deil az kullanıyorum.saçınızın yapısı nasıl dalgalı düz yağlı kyada kuru.şimdiden teşekkürler.:KK37:
2 gunde 1 mutlaka. Sacim düz benim yapisida yağlı degil ama gunasiri hemen agirlasir..

Benim saçım dalgalı kuru sizinki gibi hızlı uzarmı acaba nekadar uzun saçınız şuanda kaç ayda uzadı:kahve::KK69::temizlik:
Haziran ayinda çene hizamin 5 cm altindaymis tam küt model düşün. Şimdi kürek kemigi hizamda ki 2 kere felan da bu surecte uclarindan temizlettirdim. Ki benim saçım cok gec uzar.

Haziran ayinda çene hizamin 5 cm altindaymis tam küt model düşün. Şimdi kürek kemigi hizamda ki 2 kere felan da bu surecte uclarindan temizlettirdim. Ki benim saçım cok gec uzar.
a06291df7404310b75681a70071638d2--brunette-highlights-ash-brunette.webp saçınızın uzunluğu bu boydamı,geçtimiz haziran ayından beri diyorsanız.6 ayda küt olan saçlarınız bukadar çok iyi uzamış.:KK9:

sinameki badem yagı bemix ampul
yalnızca diplere
iki saat sonra yıka
haftada iki kez

Ya lutfen biriniz gerçekten sac uzatan yöntemleri anlatın herşeyi denedim soğan suyu sampuanlar avondan argan yagi fakat uzamadi dün aktardan yilan ve hintyagi aldım minicikler nasil yetecek bilmiyorum
saçların uzaması için patentli keratin kullanabilirsin ben bu şekilde hızlı uzatıyorum.

Back
X