Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok fena kabarık ve kuru

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben de aynı dertten müzdaribim ve çok sıkıntı yaşıyorum.... Kabarık olması bir yana saçlarım tam doğru ifade edebilir miyim bilmiyorum ama tüleriyorda... Glissin 3 kat keratin serisini aldım deniyorum... Saçlarım yumuşak ama bahsettiğim tülerme hala mevcut ne yapıcam bilmiyorum...

Merhaba benim saçlarım çok kuru çok kabarıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edinn
yoğurt sür saçının her tarafına,inan ki çok yumuşatıyor,aynı zamanda parlatıyor. 1 saat beklet yoğurdu saçında sonra da yıka. Hatta yıkarken çok şampuan kullanma ki yoğurdun yağı biraz saçında kalsın. Kırıklara da çok iyi geliyor. Zamanında çok kırık vardı saçımda ama yoğurt sürdüğüm için ve ayda bir saç uçlarımı çeyrek cm kadar kestiğim için hiç kırık yok .. Saçlarım da yumuşacık hiç kabarmıyor. Dene bak çok memnun kalacaksın. Her duşta muhakkak uygulaman gerek

ve sakın sabunla saçlarını yıkama muhakkak sampuan kullan.Ben aktardan aldığım bitkisel şampuanı kullanıyorum. Sabun saçı kurutuyor ve kabartıyor ve dolayısıyla da zamanla kırıklar oluşuyor. Aklında kalsın cnm.

ketçabın bir faydası olacağına inanmıyorum sonuçta beta karotenin saça bir yararı yok Ama mayonez oldukça faydalı içeriğinde yumurta, zeytinyağı, sarımsak ve sirke bulundurduğu için.. Uzatmak için değil ama boyadan yıpranan kısımlar için kullandım ben geçenlerde, zeytinyağıyla biraz inceltip sürdüm ve streçleyip bir kaç saat bekledim, sonuç olarak 3 yıkama sonunda bile hala yumuşaklığını koruyor 15 günde 1 uygulamayı düşünüyorum sadece bu yüzden O yıpranmış yoluk görünümlü saçları bile gayet adam etti, yumuşattı

Argan yağı, badem yağı ve menekşe yağını karıştırıp kullanmanı öneririm çok faydasını görürsün. 1 ay kullandım çok fayda etti. Yıpranmış görünümünde çok azalma oldu. Bence denemelisin.

keratin kullanmayın arkadaşlar ya herkeste aynısını diyor..haberleri hiç izlemezmisiniz.. kanserojen madde içeriyor..!!!!! özellikle internette biraz araştırırsanız göreceksiniz..doğal yollarla uğraşın..

28 yılır aynı dert bende de var, hiç bilmem saçımı yıkayıp dışarı çıkayım, ya düzleştiricem, ya maşa yapıcam yada jöle sürüp kıvırcık kullanıcam. neler denedim lavantalar yağlar ballı sular yok yok yok çaresi malesef.

Güzel bir paylaşım canım Sağol. .. peki ne kadar yağ suruyorsun saçına. ..fazla sürücü yağlı görünür gibi geliyor. ..

Canim bunu ben
Güzel bir paylaşım olmuş Teşekkürler. ..

harika bir haber bende uygulayacagim Teşekkürler. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…