Kizlar baska bir konuda bahsettigim seyden size de kopyaliyorum faydasi olur umarim, rhangi bir bakım uyguladın mı hiç ?
Selam canim , benim de saclarim senin gibi dalgali ve sekle girmiyor cok iyi anliyorum seni , bende surekli masa yapardim sacimi cunku dalgali olmasina ragmen daginik ve porsuk duruyor bakimsiz tuy gibi gozukuyor , yanik yanik kokuyordu kafam hep , ama uzun suredir biraktim masa duzlestirici vs. Daha fazla yanmasin diye hicbir sekle sokmadan sadece toplayip geziyordum , hep bakim uygulamak isterim saclarima ama cok usendigim icin hic yapmadim simdiye kadar , ama uzun zamandir duzenli olarak uyguladigim ve cook memnun oldugum birsey var ki o da bebe yagi hem cildim hem saclarim cok kurudur benim o yuzden hep vucuduma hem de banyodan sonra islak saclarima surerim bebe yagi ve yumusacik bakimli oluyor saclarim , bebe yagini surup taradiktan sonra dokulen saclardan sonra gun icinde ve obur banyo gunume kadar hicdokulmuyor sacim , biraz kuruyunca nemliyken oruyorum sacimi sabah kalkinca harika oluyor , o bakimsiz saclarim parlak ve su dalgasi gibi , hem de misler gibikokuyor , hepinize tavsiye ederim